http://nattstad.se/josefinekarlsson

Vi gör ett nytt försök.

Regntunga skyar

Näst sista dagen på intensiven idag, hoppas på lite stadskörning faktiskt! Jag och patrik var dom enda att klara alla 5 slutproven igår så vi fick gå tidigare och därmed hann jag gymma en timme innan yogan med jenny, skön avslutning på dagen. Helgens planer är oklara eftersom jag väntar ett jobbsamtal som i princip styr hela helgen, grymt segt att inte kunna spika något annat. Men man måste gilla läget, gillalalala läget, typ. En sak är iaf säker och det är att jag har hela lägenheten för mig själv då mamma ska på bröllop i sthlm, hehe :)

Nya tag

Ny vecka vilket också innebär sista veckan på intensivkursen. Avklarade dom sista grundmomenten idag och får därför börja med stadskörning imorrn, håll i hatten! Började även med dom slutliga teoriproven idag där jag blev godkänd på bägge proven vi gjorde, 6 to go... Slutade vid fem och drog raka vägen till gymmet där benen och rumpan fick sig en omgång. Fick öka vikten på dom flesta maskiner dessutom så det ger resultat minnsann! Nu skriker kroppen efter vila så kvällen spenderas i soffan med choklad och hallon, välförtjänt efter dagens presteringar :)

Ensam är stark

Varför händer alltid allting samtidigt? Att möta motgång efter motgång suger en jävla massa energi. Jag behöver en nystart och det bästa jag kan göra är att ta en dag i taget för att samla nya krafter. Börja om från början och sätta upp nya mål. Den här gången tänker jag tammefan lyckas.

Kung i baren

Hade en kanonkväll igår med G5:an som jag så fint kallar oss, dvs nejra, tess, jacob och henke! Laddade upp med middag på Helt enkelt och därefter drinkar och dans på heartbreak innan vi alla drog hem till henke för att sova. Eller sömn blev det kanske inte så mycket av tack vare att vissa av oss snarkar så att fönstren skakar, haha, aldrig varit med om värre! Vaknade upp något utvilade men med tomma magar imorse så jag tog saken i egna händer och stekte pannakakor till gänget, tror det uppskattades faktiskt :) Hade en kanonkväll som sagt och som vi förhoppningsvis kör en repris på, snarast!

RSS 2.0