Studentbal

Balen var MAGISK, från början till slut. Vill uppleva varenda jävla minut igen!

Tjejtorsdag

Inledde morgonen med religionsredovisning tillsammans med nejra. Körde helt enkelt över dom andra! Lunch på det och sen en het valdebatt i aulan, skrattretande från vissa håll - go M! Sen hängde jag med jenny ett tag innan det var dags för "tjejkväll" på stan. Drog dit med mamma och nejra i några timmar och spenderade lön och minglade runt, tummen upp :) Avslutade med käk från MAX framför ESC där sverige liksom i fotbolls-vm inte knep någon plats, TUNGT. Men tänker inte hänga läpp för det. För nu är allt kirrat och klart inför balen imorgon så jag ska bara lägga en sista touch vid naglarna innan jag får min skönhetssömn. Vid 11-tiden imorgon befinner jag mig med nejra och tess hos frisören för baluppsättning. Sen raka vägen till pappa för att hämta upp skumpa och blommor och därefter hinna käka och fixa sminket innan det är dags att rulla ut till jenny för fördrink på hennes altan. Vid 18-18.30 glider vi in med båten till engeltofta för en AWESOME PROM NIGHT, BE THERE!


100522

Tog en lång powerwalk imorse och sen har jag legat på balkongen och lyssnat på skön musik hela dagen. Gav upp nu när hockeyn drog igång så nu sitter jag med en skål chips och laddar upp med hockey inför kvällen. Ska förmodligen grilla med grabbarna och sen får vi se vart kvällen tar oss. Har en känsla av att det kommer bli grymt vilket som!

Spontanutgång

I torsdags drog jag och tess ner till cc-puben för att se planet caravan lira, grymt bra! Sen var tanken att jag skulle dra mig hemåt, men istället hamnade vi på tant grön och slick där vi tog några drinkar och träffade på härligt folk. Vid stängning blev vi bjudna på efterfest hos bäckström som är tillbaka i g-town, men vi tackade nej och vinglade hem till tess och mös i hennes säng istället. Lockade dock inte att kliva upp 3 timmar senare för att gå på dagens  enda lektion, så vi sov vidare. Drog mig hemåt vid lunch och bytte om och sen iväg igen till sara för att göra något åt mitt hår. Mörkbrunt och några centimeter kortare blev resultatet, helnöjd! Måste fan skärpa till mig i fortsättningen och ta hand om håret ordentligt innan det snart ramlar av...

Inviger nya bikinin, you gotta love the we...

img_0575 (MMS)

Inviger nya bikinin, you gotta love the weather !!!


Hallonsaft

Kuckelimuckmedicin mot feber!




MITT LIVS SISTA FYSIKPROV!

Vaknade en kvart innan vårt nationella prov i fysik b imorse vilket ledde till TOTALHETS! Slängde mig på cykeln och lyckades ändå hinna fram till aulan i tid. Dock helsvettig och med en touch av Peter Doherty look-alike. But hey, ibland måste man bjuda till sina dåliga sidor och idag kom tillfället till mig. Plågade mig igenom provet på 220 minuter och hann sen med en snabblunch innan jag drog upp till jobbet. Fick lite nya arbetsuppgifter idag så tiden gick fort, uppskattat. Kvällen har spenderats hos pappa med hembakad pizza, cv-skrivande, tv och neromys, sen avslutades kvällen med en sväng på longboarden!

i want it all, and i want i now



PAKET


Way to go!

Vårruset gick som på räls, grymt stolt över min prestation! Dock hamnade jag och jenny i fel startkö men shit happens, det misstaget gör vi inte om nästa år. Är åtminstone nöjd med insatsen och efter 5 km löpning i gassande sol var jag i mål och fick medalj av Theorin, ringer det någon klocka om jag säger gif? Bättre målgång kunde det ju då inte bli, hehe. Sen letade vi upp dom andra och högg in på picknickkorgen, fanns en hel del att frossa i om jag ska vara ärlig!

mr siepen!




Vårruset

Gårdagskvällen bjöd på underbart väder så jag drog en powerwalkrunda och bjöd därefter mamma på mat, orientaliskt baby!

Hade bara en lektion idag så efter lunchen svängde jag och carro förbi stan i det härliga vädret. Bytte mina nya byxor och provade skor inför balen, paniken är ett faktum! Nu tänkte jag försöka checka av lite skolarbeten innan det är dags att dra på sig löparoutfiten och bege sig mot vårruset. 5 km it is och idag är det fan i mig på tiden att allt slit med intervallträningar visar sig!

26 dagar till frihet

Har insett att den här bloggen är i princip lika rolig som att se målarfärg torka just nu. But hey, jag tar studenten om 26 dagar vilket innebär en jävla massa jobb runtomkring. Samtidigt försöker jag tackla skolan, jobbet, träningen och dessutom hinna umgås med mina nära och kära. Skulle behöva minst 10 timmar till på dygnet för att få det att gå ihop. Någon vänlig själ där ute som kanske kan tänka sig att skänka sin dyrbara tid? Inte?

Har absolut inte tid att återberätta vad som hänt den senaste tiden men ska försöka slänga in lite bilder så fort jag får tag i dom! Ha det bra så länge hörrni :)




...

When you try you're best but you don't succed.
When you get what you want but not what you need.

100506

Guldkant på den här dagen, have to say! Började morgonen med en härlig powerwalk till alderholmen där 60 minuters yoga med klassen väntade. Varenda minut visade sig efteråt vara en ren upplevelse, grym känsla! Funderar starkt på att anmäla mig till någon kurs snart. Efter yogan slängde vi i oss lite käk och drog till samhällslektionen för muntligt prov. Jag hamnade som ensam tjej med killarna och alla är eniga om att det gick galant! Fick sen en lägesrapport på fysiken innan jag tog mig till söder för linsutprovning. Efter 30 minuters fipplande med dom förbannat hala linserna gav jag upp. Tänkte att hur jävla svårt kan det vara egentligen? Så jag gav det ett försök till och voila, nu sitter dom där dom ska :) Och jävlar i mig vilken livssensation, JAG KAN SE!

Happy birthday

JENNYS OCH MARCUS DAG IDAG, GRATTIS TILL ER BÅDA! ♥

Blåljus

En tråkig olycka inträffade inatt men tack och lov hade alla tre personer i bilen änglavakt ♥ Finns inte ord för hur skräckslagen jag blev vid beskedet. En olycka händer så lätt så se för fan till att vara rädd om dom i er närhet.


RSS 2.0