Spontanitet

Gårdagens planerade hemmakväll byttes ut mot förfest hos jacob i lexe och därefter slick all night long. FAN I MIG VILKEN KVÄLL! Dansade järnet, blev bjudna på shots och drinkar, uppraggad av en hockeyspelare och dessutom sekunden från att bli nedslagen, creepy, karljävel!!! Jag har sagt det förut och säger det igen, spontana utekvällar håller högst nivå, händer alltid så sjuka saker, haha.

Nu ska jag betala lite trevliga räkningar och sen bosätta mig i sängen med en massa mat resten av dagen, ciao.

100225

Inledde morgonen med en inte fullt så lyckad hockeymatch, somnade redan efter första perioden. Så i fortsättningen håller jag mig till skid-OS, där medaljerna bara rullar in! Gick till skolan och skrev religionsprov i 90 min och efter samhäll och en sväng på stan gick jag och jenny hem till mig för pannkaksdejt. Första försöken resulterade i pannkaksmos, så jävla fail, haha. Men sen spetsade vi smeten med lite mjöl och då hände det grejer!

Nu har kvinnan åkt iväg och simmat och själv tänkte ja ta mig en så fint kallad powernap innan jag börjar rota i sminkväskan. Musikquiz och slick ikväll, laddat i en vecka tammefan. Har dåligt samvete över allt jag stoppat i mig dom senaste dagarna också, så ikväll blir det SHAKE IT!!

Sverige-Finland

Alarmet på 06.00, KROSSA!

NV3C

VILKEN JÄVLA KVÄLL! I en tom villa med tillgång till hur mycket sprit som helst kan verkligen vad som helst hända, jag säger bara det. Vid åttatiden igår drog vi igång förfesten hos dario i valbo och två timmar senare hade dom första däckat. Sen fortsatte det i samma stuk hela natten. Stukade fötter, ett vardagsrumsgolv täckt av vodka och drunknade chilinötter, pandoras ask, SVERIGE-VITRYSSLAND, fyllesms, sug och blås, badkarshäng, häxblandning, kort, en jävla massa dans, spyor, efterfest med pizza och andra trevligheter! En jävla massa cred till dom som städade upp the mess idag! Temat var iaf S och allt ifrån sopor, schtek och silvertejp till snickare kunde man hitta. Grymt lyckat!!


Antagningsprövning

Hemma från mönstringen nu, som förövrigt gick fin fint :) Blev klar tidigare än beräknat så jag och grabbarna bokade om tågbiljetterna och kom istället hem fyra timmar tidigare, grymt skönt! Nästa steg nu är att komma fram till vad jag vill söka inom lumpen, har riktig beslutsångest men det löser väl sig så småningom. Träffade dessutom sjukt trevliga människor där borta, drog in till stan och spanade lite under kvällen igår och sen åkte vi tillbaka för att spela kort, tömma kylskåpet och lyssna på varandras upplevelser här i livet, så grymt härligt med alla olika dialekter, haha. Och maten vi fick - OH MY, skulle lätt kasta mig på första bästa tåg pga av den, så äckligt gott!

Är däremot helt jävla slut i kroppen just nu så jag ska dejta sängen så fort som möjligt och försöka vara pigg till den stora dagen imorgon, klassfest á la NV3C, blir grejer det!!

GODNATT! ♥  

Sitter på...

61a06304219c86c27901228fbc956c11.png

Kolla varifrån!

Sitter på tåget mot stockholm, mönstring comin' up, hemma imorgon kväll :) 


100216

För andra dagen i rad sitter jag här med gåshud och tårar i ögonen, först Kalla och nu Ferry. Två OS-guld och veckan har knappt börjat. Ljuger inte när ja säger att ja stog och skrek och hoppade värre än en treåring som kräver glass dom sista minutrarna, what a FEELING hörrni! Fast jävligt trist med tjuvstarterna.

Lagomt till OS har mitt hår genomgått en förändring och är numera blondt/brunt, lite guldkänsla sådär. Har också kirrat outfiten till fredag då vi har klassfest med tema S. Har en känsla av att det kommer bli grymt eftersom alla gått in för det här i en månad nu! TAGGINATION.



Söndag

Hemma från viva la norrköping nu. Har känt mig så sjukt bakis och trött hela helgen, troligtvis från utgången i torsdags?, så har i princip bara sovit. Men också varit i stan och provat balklänningar, busat med alla hundarna i snön och självklart käkat - sushi och världens godaste pizza från Miami. Så grymt skönt att ha balklänningsproblemet ur världen nu iaf, också grymt skönt att få komma bort från stan några dagar, slippa samma gamla rutiner för en gångs skull.

Have to run, måste ta kycklingen ur ugnen och förbereda för bakningen, kanelbullar comin' up :)

Destination norrköping,...

0-1e25b5bd6981b510f86ab6869396187f.png

Kolla varifrån!

Destination norrköping, godnatt!


Under dygnets 24 timmar...


- Haft ledigt från skolan
- Tränat
- Sett filmerna Precious och A girl in the park
- Käkat MAX
- Ramlat och halvt slagit ihjäl mig, snöhelvete
- Tvättat
- Varit på en två timmar långprommis med nero
- Fikat med pappa och farfar
- Sålt en klänning på tradera för tredubbla inköpspriset
- Käkat tacos
- Sett världens mest gripande film, Changeling
- Påbörjat svenskatalet

BORDE:
- Ha pluggat till morgondagens samhällsprov...





178 DAGAR JENNY, 178 JÄVLA DAGAR!



Lördag

HAPP. Slut på det roliga. Brudarna får slå klackarna i taket utan mig medan jag ligger hemma och dejtar mr sick. Känns väl inte som en tiopoängare direkt. Melodifestivalen och litervis med glass kanske drar upp nivån ett snäpp men äej...dansgolvet lockar mer ikväll än att se Ola Svensson skaka loss i sina lädertights...



100205

Finally friday och första gången under veckan man kan slappna av. Har lyckats komma igång med träningen rejält också och det tar verkligen på krafterna. TOKDÖD. Så kvällen kommer innebära middag, tv och socker - om jag inte däckar innan det hunnit bli mörkt dvs. Äej, måste försöka tagga till om jag ska orka med morgondagen, hört att det kommer att bli en energikrävande natt!


MAYER ♥



Snabba cash

Biodejt står på schemat ikväll. Ska möta upp carro och nejra om en timme för att hämta ut biljetterna och köpa den absolut fetaste popcornmenyn dom kan tillverka innan vi bänkar oss uppe i kärlekssofforna. Tror det är tredje gången vi bokat den här filmen nu så jag tänker tammefan inte lämna stället föränn jag fått se skymten av mr kinnaman, capish?

 

UPDATE: Tiopoängare till biokväll! Grymma platser med dubbelt fotutrymme, chips, läsk, godis, bästa biodejterna och en förjävla bra film!!



1 februari

Kroppssmärtorna och hostan are killing me, så allt energikrävande (läs skola) lägger vi ner idag. Vägen till och från kylskåpet är dock ett grovt undantag. Det enda jag egentligen missar är breddningskursen i matematik men det är en distanskurs från KTH som tentas av via internet så det kan ja lika gärna göra hemifrån, utan dåligt samvete, mehe :) Så istället för att ta mig dom 2700 m till Vasas mansion och riskera att dö på kuppen ligger jag kvar i sängen med mina dubbla duntäcken och fetaste friscomålet som världens bästa brorsa kom hem med, vissa har det bra ibland!

RSS 2.0