Examenfest

Alla provmoment är avklarade och vi är numera officiella bartenders! Examensfest på beachcluben nu, SIMPLE STUFF-BOUM-DISCO!

Slutprov

Idag är let's-go-fucking-mentalmusiken på Barskolans hotell utbytt mot lugna favoriter och intensivplugg för hela slanten. 10.00 börjar slutprovet imorgon och då vi ska visa allt vi lärt oss under våra tre veckor här. Helt jävla obegripligt hur tiden kan försvinna så fort. Vi inleder med teoriprov imorgon och fortsätter sen med praktisktprov och speedprov. När tyngden sen försvunnit från axlarna och allt är finito väntar en redig examensfest på beach cluben där let's-go-fucking-mental ska sättas på kartan!

Vecka 3

Finns inte mycket mer och säga än att jag ÄLSKAR tillvaron just nu och tar vara på varenda sekund.

Vecka 2

Hola guapas! En vecka har passerat med stormsteg här nere och jag har så förbannat jävla kul, ångrar inte en enda krona som lagts på resan. Vi går i skolan varannan dag mellan 10-16 och varannan dag 16-22, tillbringar halva tiden i klassiska salen där vi blandar drinkar och lär oss allt om alkoholens historia och halva tiden i flairingsalen där vi kastar flaskor och lyssnar på house. Lärarna är sjukt sköna och känns mer som vanliga polare än lärare. Just nu springer stefan (flairinglärare) runt med cykelhjälm, superhjältebrillor och en barbara runt axlarna, haha. På vår lediga tid ligger vi antingen och flyter på madrasser ute i havet eller festar till soluppgången. I onsdags blev jag tillfrågad om att börja jobba på grabbarna grus så där spenderar jag numera mer tid än förut, cashen rullar in som dom ska. Annars leker livet ganska bra och har en känsla av att vad som helst kan hända dom kommande två veckorna. Ska försöka ta mig tid att blogga lite oftare så ni får ta del av livet på denna sjukt underbara ö. Ha det!

MAGALUF 8-29 AUGUSTI

Blir upphämtad av jenny om 35 minuter och sen bär det av mot arlanda för att träffa resten av gruppen och boarda till magaluf. Tror ni jag är nå nervös då? Tänkte väl det, ett nervvrak är vad jag är. Har vägt väskan alldeles för många gånger nu och försäkrat mig om att passet och biljetterna ligger där dom ska. Om 9 timmar är vi framme, i solen och värmen där dom tre kommande veckorna ska spenderas. Först ska jag njuta av en sista svensk måltid och säga hejdå till mamma, förjävla jobbigt att ta farväl av någon man annars umgås med varje dag. Världens finaste mamma ♥

TJAAAAARÅ GÄVLE!

7 AUGUSTI

Har i princip gjort allt och inget idag. Packat (läs försökt), sagt hejdå till farmor, kurerat mig och tagit mig igenom en massa gossipgirl-avsnitt. Nu måste jag dock vakna till liv och göra mig klar för kvällen, inflyttningsfest hos joel och utgång står på schemat. Blir också en liten avskedsfest då jag och jenny åker imorgon! IMORGON, hur jävla sjukt är inte det? :O

SENASTE TILLSKOTTET

 

aquolina pink sugar, mhhhh!


6 AUGUSTI

20-årsfesten för gq var GULD, minst sagt! Hade grymt kul och lärde känna en massa sköna typer. Vid midnatt fick jag, matilda, elisabeth och linn skjuts till slick av jacob medan resten kom efter i taxibilarna. På slick fortsatte festen med drinkar och shots i mängder och sjukt mycket dans vilket kroppen får ta stryk för idag, men så värt. Det här kan jag fan leva på länge!TORSDAG

Har tagit vara på varenda solminut idag och nu sitter jag med en massa hårfärg i skallen. Ska snart skölja ur och sen försöka hinna med en powernap innan det är dags att göra sig iordning och bli upphämtad av jacob. 20-årsfest för gabriel står på schemat och det ska firas, rejält!

ONSDAG

Kräftor, öl och härligt surr med familjen. Nu är jag så jävla nöjd. Godnatt!

KLOCKREN!


4 DAGAR

Pappa och martin kommer snart hit för kräftskiva/avskedsmiddag då jag åker om 4 dagar och inte riktigt vet när jag kommer hem igen. Ska snart sätta igång med min västerbottenpaj som råkar vara min specialitet och enligt pappa den bästa han någonsin ätit! Kanske slår till med en marängtårta när jag ändå är i farten, hehe. Skulle ha träffat min soulie efter middagen men hon ligger halvt död i sin säng så jag kanske åker dit imorgon istället innan hon och nejra drar till Arlanda. Annars ses vi ju på välkomstfesten för min barskolegrupp på grabbarna grus beach club på söndag, TAGGA!

Nagelförlängning

Hade tid för nagelförlängning på poppitopp igår och är grymt nöjd med resultatet. Förlängningen gjordes med gelé och tog allt som allt 80 min medan jag själv satt och sörplade på en caffe latte, mia är grym!EN GÅNG FÖR ALLA

Guys, i'm back! Finestbloggen var ungefär lika snabb som en snigel i en kurva vilket är mer än vad mina nerver klarar av. Så nu kör vi här istället. Kanske lyckas få tummen ur den här gången till att uppdatera lite oftare än förut?

RSS 2.0