KLOCKRENT !


Det här kommer bli min död

Alltså. Idag gick jag med på att spela skol-sm i fotboll nästa vecka, i uppsala. Hur i helvete tänkte jag egentligen? Sist jag rörde en fotboll var under idrotten i tvåan och sist jag spelade en riktig 11-mannamatch var för nästan precis ett år sedan. Jag minns knappt hur man gör längre. Ibland blir jag rädd för mig själv.

Gothia cup 200827 september

Med tanke på gårdagen är det helt ok att man mår som man mår idag. Borde ha pluggat psykologi och samhällkunskap hela dagen men det finns fan så mycket roligare saker att göra. Studiedag på onsdag och fyra veckor till höstlovet, kör bara.

 

En av alla älskade fysiklektioner


SOFT HANDS, KIND HEART HAND CREAM20 september

Lämnade av italienarna imorse och det gick tamefan inte att hålla tillbaka tårarna. Men nu sitter dom på planet så - see you on facebook. Har hunnit med ett spinningpass sen dess och pluggat arslet av mig också så nu är det totalt kortslutning i hjärnan. Ska slänga ihop lite mat med mamma nu och förhoppningsvis ta en promenad med jenny sen. Sen borde jag väl kanske ta och uppdatera lite oftare här också innan bloggen förfaller.

14 september

Imorgon kommer italienarna. På söndag åker dom hem. Låt det gå fort.

13 september

Har pluggat precis hela dagen idag så nu är jag helt slutkörd i huvudet. Sen är jag väl inte direkt känd för att plugga så ofta heller så det tar typ dubbelt så lång tid för mig att få in allt i skallen, retard. I vilket fall kommer jenny hit när som helst för hårdkörning i spåret. Har fan börjat klättra på väggarna här hemma eftersom jag inte fått träna på flera dagar pga antibiotikan. Men nu tänker jag springa utav bara helvete! Sen väntar italiensk buffé och film hos mamma, mys :)

What goes around comes around?

Om 1 person av 100 får biverkningar av antibiotika så är självfallet jag den personen.

Om 1 person av 1000 får ytterligare biverkningar så är jag tamefan den personen också.

Oddsen?


MAGISKT


11 september

Medan brudarna är ute och super skallen av sig ikväll ligger jag hemma med feber och tycker synd om mig själv. Äej. Medan brudarna är ute och super skallen av sig ikväll, spyr och förmodligen har en dag av ångest och bakfylla att vänta sig ligger jag hemma och äter max, äckligt mycket godis och kikar på idol. Vi kan ju låtsas att det kändes jävligt mycket bättre nu.

Mardrömsnatt

Har legat vaken hela jävla natten med halsmandlar stora som bowlingklot och försökt undgå att svälja. Tror ni jag lyckades bra eller? HALSFLUSSHELVETE !!!

RSS 2.0