Down


27 oktober

Vaknade med migrän, halsont, hosta och av att kroppen värkte imorse, trodde seriöst inte att jag skulle kunna ta mig upp. Men efter några ipren och panodil kunde jag åtminstone stå på benen igen. Varför blir man alltid sjuk på loven, är det för att man slappnar av mer då eller? Aja, huvudsaken är att jag är frisk på lördag, då jävlar!

Pappa bjöd iaf mig och brorsan på lunch idag uppe på söder, thailändsk buffé, förjävla gott! Sen åkte vi iväg och övningskörde ett tag och jag lyckades få pappa att se döden i vitögat, haha, fyfan. Råkade ta liiiiiiiite fel på gasen och bromsen ett tag så, mer säger jag inte. Men nu i efterhand kan man bara skratta åt det, jösses :D Sen åkte vi gävle/valbo runt för att leta en viss sorts gps åt pappa och en mobil till mig, den jag har nu kan man ju snart panta fan. Var helt inställd på en samsung touch först men sen kliade det lite för mycket i fingrarna så nu har jag beställt en iphone, maha :) Kommer fan få snåla rejält om jag ska få det att gå ihop med jul/nyår/student och grejer alltså. Eller ta tummen ur och skaffa ett jobb kanske?

Äej, nu ska jag typ kurera mig framför andra avenyn med kemiboken, woho! Pussss :)

26 oktober

Helgen var perfekt och nu är vi lediga i en hel jävla vecka, efterlängtat! Kommer förmodligen umgås en massa med brudarna i veckan och dessutom träna, plugga, övningsköra, se brynäs-djurgården matchen, och planera middagen och allt inför halloween. Sen ska jag väl försöka hinna med att andas emellanåt också, haha :)

Charres 18-årsdag!

 

Hos henke i lördags!



20 oktober

Jaaaaow, som sagt, pluggmotivationen ligger på noll så att plugga inför fysikprovet till imorrn känns inte direkt lockande ikväll. Istället har jag och pappa laddat upp med pizza från don pepino och kilovis med godis framför djurgården-hv71 matchen. Och allvarligt talat, är man dotter till någon med ren pizzaabstinens har man till 99,9% testat majoriteten av pizzeriorna i stan och det finns inte en enda som slår don pepino (förutom american take away då, men där snackar vi amerikanskt). Så se för fan till att ta er dit nån gång :)


19 oktober

För en gångs skull har jag haft en vit helg vilket varit riktigt jävla skönt. Spenderat en massa tid med brudarna, tränat, kikat hockey och firat mickis som fyllde igår :) Men på torsdag kör vi igen för då ska charre firas!

Har egentligen sjukt mycket plugg men motivationen är fan inte hundra, trots att den borde. Fått tillbaka proven i både samhäll, biologi och matematik E nu och allt jävla slit har verkligen varit så värt. Dessutom fick vi tillbaka fysiklabrapporten i onsdags som jag sopade banan med rejält, woho! Men äej, just nu tänker jag bara ägna mig åt träning och hockey tills motivationen kommer tillbaka. Blir nog bäst så. Puss på er!

13 oktober

Hade bara en lektion idag så efter lunchen tog jag med mig mitt vilddjur på en långpromenad i skogen, hur skönt som helst. Och nu tänkte jag begrava mig i den förbannade fysikboken i några timmar innan jag åker till bomhus och spenderar natten hos jenny :) Har bara en lektion imorgon också så efter lunch tar vi tjejer bilen till lager 157 för shopping, behövs verkligen. Äej, relativitetsteorin och vågrörelser var det, puss!


Ångestsöndag

Det ska verkligen kännas att man lever idag, hahaha, fyfan. Hade i alla fall en förjävla bra kväll igår både på hockeyn, förfesten hos irene och slutligen krogen. Brynäs vann ju som sagt matchen och efter att jag och tess irrat runt i totalmörker på en stor jävla äng hittade vi tillslut hem till irene. Där fick vi tårta och spelade våghals och svepte drink efter drink efter drink efter drink...Vid tolvtiden tog vi iaf bussen ner mot stan och hetsade hejaramsor tills rösten svek. Sen slutligen till hangan där minnesluckorna tar över rejält, förutom då vi dansade oss helsvettiga, men vid 3-4 tiden slocknade jag iaf äckligt skönt i carros säng! Minnesvärd kväll, trots att själva minnet sviker. Men det är alltid lika trevligt att få kvällen återberättad dagen efter med bilder man önskar att man aldrig fått se, woho. Mina helt nya high heels fick också sätta livet till igår då jag på nått jävla vis lyckats bryta av klacken på bägge(!), så dom är numera brännbart material.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med nero och litervis med cola. Älskade söndagar.


10 oktober

Skriller, stan, hockey, 18-års fest hos irene och utgång. Så ser lördagen i stort sett ut och jag tänker då iaf inte ta det lugnt med alkoholen och allt vad det heter ikväll. Irene fyller bara 18 år en gång så här ska tamefan supas! Trevlig kväll på er :)


8 oktober

Torsdag idag vilket alltid brukar innebära hockeykväll med familjen. Men eftersom pappa är kvar i stockholm och jobbar och alla andra fått för sig att fly huset så ersätter jenny och carro dom istället, ungefär lika trevligt det med, höhö :) Så nu har vi precis varit och länsat ica på chips & dipp och grejer och bänkat oss framför matchen. Sen blir det film och mys hela natten eftersom vi inte börjar föränn halv 11 imorrn, hur fint som helst det, puss!

Dance with my father


Skön seger

Har varit i uppsala hela dagen och spelat skol-sm så nu känner jag mig inte levande längre, snarare styckad. Och nej, jag syftar så fan heller inte 'skön seger' på skol-sm, utan brynäs seger mot hv skjuter snett idag, underbart! Skol-sm matcherna är redan förträngda, sen länge. Målskillnaden? Också förträngd. För er retards som ändå inte fattade poängen så gick det helt enkelt åt helvete! Men nu har jag legat i soffan hela kvällen och tröstätit kladdkaka och druckit litervis med cola så förhoppningsvis är jag på benen imorrn, om inte alltför mörbultad. För att summera det hela har jag inte längre någonting att göra på en fotbollsplan, that's it. Håller mig på isen i fortsättningen!

En sista chans?

Jag vet vad jag vill nu. Om det är försent kommer jag aldrig i helvete att förlåta mig själv. Jag behöver dig, verkligen.

Saknad

Finns inte ord för hur jävla mycket jag vill tillbaka till magaluf med mina älskade brudar och ligga bakis på stranden hela dagarna och sen supa skallen av oss på natten tillsammans med värnersborgsgrabbarna och svepa drinkar i baren hos grabbarna fucking grus och sen dansa utav bara helvete på scenen vid chris dj-bås till i gotta feeling och därefter nattbada och sen stupa i säng klockan sju på morgonen på världens mysigaste hotell.

Bjuder på den - veckans absolut bästa natt!


2 oktober

Har precis ätit max och nu ligger jag halvt avsvimmad framför idol med migrän, feber, uppsvällt vänsteröra, fetaste blåmärket och grym smärta i nacken. Slagsmål? Jag?
Imorrn taggar vi hockey och utgång, blir grejer det!

RSS 2.0