GÄVLE LUCIA 2009

VÄRLDENS VACKRASTE LUCIA ! ♥


Utgång


27 november

Sushin smakade inte alls som den brukar igår så vi fick slänga ungefär hälften. Sen började jag må illa under natten och fick tillslut köra fingrarna i halsen metoden, mys. Sen har det bara fortsatt med feber och en förjävla smärta i magen idag så det är antagligen en matförgiftning jag åkt på. Så nu blir det inge mer sushi än på ett tag alltså, fyfan. Har legat däckad ända sen jag kom hem i princip och tänker ligga kvar hela kvällen. Lite idol, chirre & dirre och hembakad pizza så blir det nog bra skaru se. Måste ju vara frisk till imorrn också för då ska ja ju ge mig ut i trafiken, watch out !

26 november

Blev kvar i skolan till fem idag och sen sprang jag, jenny och tess på stan för att uträtta lite ärenden. Det är fan ett under att tjejen på nian höll masken så pass bra när vi betalde våra grejer på 240 spänn med enbart femkronor, enkronor och 50-öringar, hahaha, stackars jävel. Det tog ju som sagt sin lilla tid innan hon hade lyckats räkna ihop allting! Men så går det när tess är i farten och länsar spargrisen på pengar, höhö :) Ikväll står hockey och sushi med pappa på schemat. Måste passa på att umgås med karln dom gånger han är hemma, för sen reser han bort igen imorgon. Huvudmatch mellan djurgården-brynäs är det iaf och min kära släkting är kommentator för matchen, great! Sovmorgon till 12.40 imorrn känns ju inte heller helt fel. Tjao !


Rösta för livet nu hörrni, bara 3 dagar till kröning !


These boots are made for walking

 


Stockholm

Stockholmshelgen med mamma, mormor och morfar var kanon, mer sånna! Kom dit i fredags där vi blev bjuden på mat och sen blev det soffan, idol, chips och hela köret ni vet resten av kvällen tills jag slocknade. På lördagen drog vi in till stan för shopping som slutade med en stor svart klocka och boots. Sprang också ihop med skådespelaren Hassan Brijany på drottninggatan, hahaha, den karln har humor alltså! På kvällen blev det middag igen och sen uppdatering hemifrån vid midnatt i form av fyllesnack från tjejerna, haha, luv it! Sista dagen då, söndag, åkte vi hem till min kusin matilda för att träffa hennes barn, nyfödde son och min andra kusin nikolina :) Blev bjudna på lovely kladdkaka och satt mest bara och pratade innan vi åkte hem mot gävle igen. Självklart hamnade vi i bilkö pga seriekrock i sthlm så resan tog totalt fyra(!) timmar hem, woho. Men med ett stopp på max så var det ju ganska lugna puckar ändå. Så en helg med shopping, middagar, skratt, kusiner och så morfars klockrena citat på det - en förjävla bra helg helt enkelt !

 

Elton :)


1995


20 november

Har precis landat innanför dörren och ska bara slänga ihop en väska nu och föra över musik till mobilen innan vi drar ner till sthlm över helgen. Kom förresten på att det är första helgen ända sen magaluf som jag och tjejerna inte kommer att umgås någonting under hela helgen, skumt, haha!

Men ni får ha det så bra hörrni, PUSS :)

IPHONE BABY!


17 november

Dom flesta är väl jävligt less på skolan just nu men för mig är det tvärtom. Har varit helt less sen i somras men nu är jag förbannat taggad igen och börjat engagera mig för en gångs skull. Haha, kanske inte skitbra med tanke på att det bara är 5 (?) veckor till jullovet, men vi kör på så hårt det går!

Annars då...ah juste, åker ner till sthlm på fredag och blir borta hela helgen. Inga speciella planer än så länge men vi får ta dagarna som dom kommer, brukar bli bäst så, right? Kanske kan lura på mamma lite shopping förresten, mehehe :)

Nu blir det spinning följt av hockey och paradise hotel, mitt nya beroende fan, PUSS!


-

Ett jävla baseballträ i skallen förtjänar du, IDIOT!

Fredag den trettonde

Har legat hemma med migrän och feberfrossa i två dagar nu men nu är ja så förbannat trött på att bara ligga still. Så ikväll ska jag och brudarna ner på stan och käka tillsammans, indiskt sörru :) Precis som vi gjorde på tess födelsedag mitt i natten nere i magaluf, då vi också lyckades flörta till oss rabatter och grejer, haha. Kanske kör en favorit i repris på det när vi åker tillbaka i sommar? Bara...nio månader kvar liksom!

Äej, lär kila om ja ska hinna med bussen, pusspuss.


VERKLIGHET FÖRFAN

8-29 augusti. Det händer verkligen !!!

Your charm do not evens the pain

FÅR INTE SAKNA, VILL INTE SAKNA, KAN INTE SAKNA.

SAKNAR DIG NÅTT SÅ IN I HELVETE, DET GÖR ONT.

<3

RSS 2.0