29 juni

Hela familjen har flytt från stan idag så det är bara jag och nero hemma just nu. Har varit ute och gått 6km med honom idag och sen legat och stekt och badat på gävle strand med carro och nejra :) Dampvalpen fick också följa med dit och ibland undrar jag fan om inte han har en kaktus i arslet? Han sitter inte still en enda sekund så man får ju hålla ögonen öppna ständigt, inge lugn och ro nånstans. Efter fem timmar gav vi iaf upp och åkte hem där jag somnade på soffan framför arn filmen på stört. Helt sjukt vad man blir slut av solen. Näe men nu ska jag fräscha till mig lite och åka in till stan för att käka med carro och nejra. Sen får vi se vart vi hamnar, troligtvis hyr vi en film och åker hem hit och kikar. Puss på er då!

28 juni

För att sammanfatta min och tess kväll/natt: En villa 3 mil härifrån. Åtta grabbar. Pool. Egen fotbolls- och volleybollplan. Grillning. Biljard. Musik. Hämnd. Xbox 360. Hets. Övernattning. Kunde inte bli så mycket bättre!



Fetma

Haha, sitter och tittar på ett program om fetma i USA just nu och dom var precis in i en klädbutik för att den svenska programledaren skulle få prova kläder och jämföra. Dom "normala" byxorna hon provade var nästan tre gånger så stora som hon själv och underkläderna kunde hon använda som täcke om hon ville. Hemskt, men samtidigt kan man ju inte låta bli att skratta åt det. Det är helt sinnes vad vissa av dom där människorna stoppar i sig! Konserverade frukter är det nyttigaste dom kommer liksom. Kanske skulle måla upp bilden av dom i huvudet varje gång vi tycker att vi själva är tjock, då blir det sparriseffekt.

24 juni

Trött, sliten, migrän, ont i kroppen...helt slutkörd är vad jag är (!!!) Och dagarna ser i stort sett likadana ut, jobb 07.30-16.00, träning och stan. Märks att p&l pågår för fullt nu när stan i princip gapar tom, skönt! På tal om p&l så pratade jag alldeles nyss med pappa som sitter på en restaurang i just borlänge. Och bredvid deras bord sitter ett x antal personer och beter sig som riktiga svin mot allt och alla, Mötley Crüe, vilka stjärnor alltså. Nu väntar sängen och två dagar kvar på jobbet, fyfan vad underbart när det är över!

21 juni

Riktig slappdag idag. Mådde förjävligt när jag vaknade imorse men efter en jordgubbsfrukost och tre timmars sömn till så vände det. Har i stort sett myst med hundarna hela dagen, solat, köpt tonvis med godis och kollat på sällskapsresan, haha så klockren :D Sen kom marcus, kusin, hit på kvällen för att han och pappa skulle ha grabbkväll, så jag hakade på jag med och så köpte vi hem pizza och kollade på Iron Maidens senaste dvd flight 666, grym är det enda jag har säga om den! Nej men nu lär jag sova om jag ska orka upp till jobbet imorgon, 05:45 står alarmet på, rena självmordet... Men håller jag bara ut den här veckan så kan jag göra precis vad fan som helst resten av sommaren, så godnatt :)

19 juni

Midsommar, u-21 em, sol, sillunch och hälsingland, lovely!

Midsommarafton!

Tjejerna har precis åkt hem och snart kommer mamma förbi för att äta lunch. Sen kommer gunnel hit från norrköping och hämtar upp mig och så fortsätter vi upp till stugan för att fira midsommar med hela släkten, 20 pers och 4 hundar. För precis ett år sen var vi i grekland vid den här tiden och det  skulle ju inte vara helt fel nu med tanke på det här pissvädret (!!!) Ja men trevlig midsommar på er då :)


Samos 2008

20:33

2,5 km löpning i spåret och regn, hur skönt som helst! Börjar ju även spricka upp rejält på himlen nu också så man kanske kan vänta sig sol imorrn? Brorsan grillar hamburgare för fullt ute på altanen nu och så ska vi se Slumdog millionare, lovely!

Helgen

Tänkte att det kanske var på tiden att jag sammanfattar helgen.

I torsdags var vi och kollade på Vasas utspark och på kvällen drog jag och carro till sun city för att dansa asset av oss i flera timmar och dessutom träffade jag på en massa människor som jag inte pratat med på år och dagar, sjukt kul! Sen när vi gick hem hände det saker hela tiden och jag har nog inte skrattat så mycket sen jag vet inte vad, tårarna bara sprutade åt alla håll, haha :´D Kom i säng vid 04.00 och tre timmar senare ringde klockan och då var det bara att pallra sig iväg till skolan för avslutning, lagomt död sådär. Efteråt blev det en långfika med tjejerna på coffee lounge innan jag åkte hem och somnade på stört.

På kvällen åkte jag hem till gabriel där jag fick stå och skrika i en kvart innan kim äntligen kom ner och öppnade åt mig, döva jävlar, höhö :) Sen gick vi ungefär 3 km bort till nynäs och med tanke på mina 9cm klackar var fötterna rejält misshandlade efteråt. Där träffade vi iaf av en slump på tess och hennes klass så hon hakade på oss istället. Gick hem till adde och drack och spelade poker och sen fortsatte vi till rasmus och där stannade vi i stort sett resten av kvällen. Blev även en sväng förbi sun city och donken också.

På lördagen blev det slappt hela dagen men på kvällen åkte jag och gabriel till hemköp och där fick vi ett ryck och plockade på oss en massa tårtingredienser, idéerna flödar! Sen när tess äntligen kom hem efter att vi stått ute i regnet i en halvtimme började vi fixa iordning tårtan. Och jävlar vilken tårta det blev, livsmedel till hösten! Kikade på I taket lyser stjärnorna och sen buss hem.

Ungefär så såg väl helgen ut, bilder kommer som vanligt om...ett tag!


15 juni

Första dagen på jobbet är avklarad och det är verkligen hur slappt som helst, tempot ligger ungefär på 0. Det enda jag fick göra idag var att skala potatis, servera frukost och lunch, äta jordgubbar med glass, kolla på cityakuten, äta tårta och sen fick jag gå hem två timmar tidigare, hur underbart lät inte det på en skala? :) Men nu kliar det istället i benen på mig eftersom jag suttit still så mycket så nu åker löparskorna på och sen drar jag ut och springer i spåret. Så då tycker jag att vi sätter punkt där för ett tag, puss på er!

21:23

REGN. SOFFAN. NUDLAR. AHLGRENS BILAR. ONE TREE HILL. GODNATT.

14 juni

Sitter hemma hos mormor i hennes flashiga lägenhet i stockholm just nu. Har varit här sen halv 12 idag tillsammans med släkten som jag inte träffat på över ett år för att fira mormor som fyller år imorgon, grattis sötaste! Blev bjudna på en skitgod smörgåstårta och så melon och glass till efterätt :) Sen slumrade jag till i soffan ett tag också, kan inte fatta hur jag kan vara så trött jämt? Men jag antar att tröttheten kommer ikapp nu efter alla sena nätter ute, but that's the hard partylife.

Imorrn måste jag tillbaka till verkligheten igen, jobb mellan 07.30-16.00, tur att jag har carro med mig! Mamma den jäkeln är ju däremot ledig så hon blir kvar här i stockholm för att shoppa hela dagen imorrn. Så just därför sitter jag nu och väntar på att pappa ska komma och hämta upp mig på vägen hem från norrköping.

Nattsysslor

Tog tummen ur och röjde upp på rummet nyss. Hittade sju dvd filmer och ett rör med en jädra massa mynt som visade sig vara värt 501 kr allt som allt efter räkning. Borde jag kanske städa rummet lite oftare?

10 juni

Åkte till skolan imorse för att få betyget i engelska b och desssutom tömma skåpet, det resulterade i en väska på 15 kg (!) Sen var det dags för brorsans avslutning i kyrkan som inte den största kyrkan till storleken, så jag fick stå still i 1,5 h i klackar på 9 cm, pust. Efteråt blev det som vanligt fotografering utanför kyrkan. Haha, alltså ni ska se min farfar när det gäller fotografering, värre än kalle anka på julafton. "Lite mer till höger...flytta ihop i mitten" samtidigt som vi andra bara vill få det avklarat, haha, men ändå så sött :D Och trots mina klackar på 9 cm var brorsan 1 dm längre än mig. Sjukt vad den karln har vuxit på sista tiden. För ett år sen hade vi till och med samma skostorlek, men nu har han dragit ifrån mig med 6 skostorlekar, så ni fattar ju själva!

Käkade lite, eller jävligt mycket om jag ska vara ärlig, smörgåstårta när vi kom hem och nu är fotbollen i full gång. Jag kommer att rulla fram imorrn efter all mat och dessutom en massa godis och läsk nu till fotbollen...

Kommer nog upp lite bilder när pappa fått tummen ur och skickat dom till mig!

Värdelöst

Ibland undrar jag hur ni tänker, om ni ens gör det? Ni sitter där och nedvärderar och ser ner på folk men verkar inte ha den minsta tanke på att det kanske är ni själva som är orsaken till det hela? Det sårar nått så in i helvete. Och som sagt, huvudet är inte bara till för att ha keps på.

9 juni

Sista riktiga skoldagen idag och nu väntar två dagars ledigt innan avslutningen på fredag. Sol ute dessutom så det kan ju inte bli så mycket bättre :D  Fick veta mitt slutbetyg i idrott idag och där kirrade jag hem ett MVG, så jävla skönt efter allt slit (!!!) Nu ska jag kila iväg till valbo med mor och köpa skor och jeansshort och sen tänker jag ta det feting lugnt ikväll. Puss på er!

8 juni

Verkligen inte min dag idag, försov mig imorse och sen gick allt åt helvete. Fast oturen vände efter skolan och då åkte vi hem till carro där ni kanske själva kan lista ut vad jag gjorde? Just precis, somnade som vanligt, haha :)

Veckan är iaf fullbokad och kommer att bli underbar om allt går som det ska. Bl.a. 3:ornas student, krogen på torsdag, skolavslutning och förhoppningsvis stockholm till helgen!

7 juni

Har röstat och skrivit klart min fysiklabrapport idag, det endiga vettiga jag har bidragit med från min sida. Sen att solen visade sig idag ger ju åtminstone ett hopp om veckan som kommer. Har planerat att ha klänning både på onsdag då vi ska fira martin, torsdag då carro och jag ska ut och på fredag då det är skolavslutning. Men skulle det ändå regna tänker jag fan ha klänning ändå, är det sommar så är det :D

Nationaldagen

När vi åkte hemifrån i lördags var det kallt, grått och regnigt men så fort vi kom upp till stugan sken solen för fullt och värmen var det heller inget fel på, hälsingland sörru :) Medan nero sprang runt och dampade och badade fast han inte fick så var kusinerna flitiga och grävde grunden till deras altan medan vi andra mest pratade och gjorde mest ingenting. Eller jo, jag agerade faktiskt frisör åt min gammelfarmor och resultatet blev ja mer än nöjd med, fina pengar in på kontot! Sen käkade vi lunch och när det äntligen var dags för bastu hade jag lyckats somna som en stock på soffan. Skyller på att tvn stör min sömn om nätterna, hehe. När jag vaknade hade jag ett fin fint avtryck av den rutiga kudden på kinden, galet snyggt och trendigt. Middagen stod iaf serverad då och på det blev det min och farmors rabarberpaj till efterätt. Mätta och belåtna rullade vi hem till gävle igen med marcus och mickis som medpassagerare. Väl hemma väntade efterlängtad fotboll som ganska snabbt blev en riktigt flopp. AVGÅ LAGERBÄCK OCH IN MED HYSÉN I TRUPPEN FÖR FAN!







Slutsats

För att bli en framgångsrik bloggare måste du vara något av följande:

-Gravid, ju tidigare ålder desto bättre framgång
-Blond och jävligt provocerande
-Modell
-Kreativ (t.ex. foto, design eller textil)

En sak är säker och det är att jag aldrig kommer att bli framgångsrik inom bloggning. Om jag då inte blonderar håret (tänk kissie blond, riktigt kissie blond), plastikopererar mig á la pamela andersson, ser till att bli gravid jävligt fort eller går en kurs i egyptisk virkteknik vill säga.

Fredagkväll

Har ju varit förjävligt kallt och blåsigt hela dagen idag men nu på kvällen försvann molnen och solen kom till och med fram. Så man kan kanske hoppas på bra väder imorrn då trots allt? Bara därför kommer det väl spöregna. Men iaf så åker vi upp till stugan i hälsingland imorgon där släkten på pappas sida redan är. Om det är bra väder så åker vi fördmodligen båt och solar på dagen och sen bastu och fotbolls-vm på kvällen!

Nu ska jag kolla klart på filmen och sen gå ut med nero innan jag somnar på stört, är hur trött som helst.


Live from my crib

Favorit i repris


Uppgradering

Mitt sovrum fick en storstädning och ett rejält lyft idag då min minimala tv byttes ut mot en 40 tummare istället. Så i fortsättningen vet ni nu vart jag kommer att befinna mig om nätterna. Ikväll måste jag iaf se Casanova eftersom vi ska ha muntlig filmanalys om den på tisdag, så det är väl på tiden att jag börjar analysera den.


Slutbetyg

FÖR JAG FICK MVG I FOTOGRAFISK BILD A!

3 juni

Sommarlov snart och det märks verkligen i skolan med tanke på korta dagar och för det mesta film på lektionerna. Skrev sista provet för den här terminen idag också, nämligen kemiprov. Gick inte skitbra direkt utan för mig kändes provet som rena kinesiskan, så jag förväntar mig inte mer än ett G på det. Nu är det bara en fysiklabrapport och en muntlig filmanalys i Svenska B kvar innan vi är fri inför summern :D

2 juni

MUF kampanjade på skolan idag så jag tog tummen ur och gick med för en gångs skull, verkligen på tiden. Så på kvällen åkte jag, jenny och tess till deras lokaler och lyssnade på en föreläsning och fikade, gick därifrån med jävligt mycket ny energi sen! Träffade även på carro där som jag inte sett på evigheter och fick veta att hon flyttat hem, så nu bor vi knappt 50m från varandra igen :) Åkte upp till sjukhuset sen med jenny där jag gjorde ultraljud för att undersöka alla organ vilket var riktigt häftigt, men dom kunde inte hitta något fel. Å ena sidan är det riktigt bra eftersom jag inte behöver oroa mig längre, men å andra sidan vill jag ju veta varför jag får så jävla ont ibland...

Efter ultraljudet skrek min mage av hunger pga 8 timmars fasta så vi gick till MAX och käkade och pluggade och sen satte vi oss ner och bara pratade om allt mellan himmel och helvete. Kan inte beskriva hur skönt det var att äntligen få ur sig allt man har suttit  inne med. Finns inte heller någon som lyssnar bättre än dig hjärtat<3


31 maj

Sommaren är kort och just därför tar jag vara på den så mycket jag bara kan just nu. Dock blev jag sjuk under natten så solen kunde jag ju bara glömma idag, därmed gick jag miste om summern med tess och grabbarna :( Istället har jag pluggat kemi, ätit marsipantårta och varit ut en sväng med mamma, funkade bra det med. Sen när solen började avta cyklade jag iväg till josef där grabbarna spelade poker medan jag och tess roade oss med datorn, hämnden är ljuv, höhö :)  Kom precis hem och imorrn väntar en kort skoldag innan vi tänker lägga oss i boulongern och steka. Mer om helgen kommer imorrn.

RSS 2.0