ITALY BABY - 20/2 - 3/3

Håller på att packa nu för fullt och lite senare blir det kinamat och mys med familjen :) Bussen avgår 08.00 från Vasa imorrn och vid 14.00 lyfter planet till Italien. Sen väntar tre dagar i Venedig och en vecka i Trieste hos Bianca. Jag är så sjukt taggad nu och jag känner på mig att den här resan kommer att bli grym!

Puss på er och hoppas ni får det bra här hemma eller vart ni nu ska spendera lovet :) Arrividerci!


Fullt normalt?

Brorsan gick och la sig raklång utanför mitt rum alldeles nyss och somnade på stört. Så nu ligger han där så fint och snarkar, vår familj har verkligen normala gener :)


2 dagar kvar

Kan inte riktigt fatta att vi om ca 35 timmar sitter på bussen påväg till Skavsta därifrån vi sen flyger till Italien. Helt sjukt vad tiden har gått fort. Men det här kommer garanterat att bli ett minne för livet och en av dom bästa resorna i mitt liv! Imorrn måste jag fixa med det allra sista, packa, växla pengar, träffa tess, köpa mat och allt såntdär. Får hoppas att jag hinner med allt eftersom vi slutar klockan 5 imorrn :O

Avreagens inlägg

Jag mår så sjukt äckligt jävla illa just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen!! Kommer antagligen inte att kunna somna heller pga det här utan ligga och stirra i taket tills alarmet sätter igång vid 07.00. Vilket betyder att jag kommer att vara död imorgon, mer död än vad jag redan är. Och just nu vet jag fan inte vad det är med mig? Jag tränar alldeles alldeles för lite, äter helt fel, har noll motivation i skolan och bokstavligt talat skiter i den, lägger mig efter klockan 1 varje natt, somnar på var och varannan lektion, tröstäter, dricker för lite vätska och för mycket av det jag inte borde, är läskigt rastlös, stressar sönder mig själv helt i onödan och tänker alldeles för mycket - vilket resulterar i att jag försvinner in i mig själv och stänger omvärlden ute.

Jag trodde att jag var på väg att lyckas på egen hand, men nu inser jag att jag fan har fallit långt innan mållinjen. Tillbaka till ruta ett. Tillbaka till helvetet jag aldrig trodde jag skulle behöva gå igenom mer. Det är precis 2 år sedan idag. Precis två år sedan jag bröt ihop totalt. Det är nu det kommer ikapp mig och den här gången vet jag inte om jag orkar mig igenom det. Det svåraste är inte att gå vidare, utan att förtränga minnena. Det kommer att bli jobbigt, men inte fan tänker jag ge upp, aldrig i helvete! Den här gången tänker jag lyckas på riktigt och det är jag som kommer att vinna över er. För mig finns ni inte längre.

Det är ni som alltid finns där och som aldrig sviker som håller mig kvar,               älskade tjejer<3

<3

Mitt lilla hjärta är sjuk :( Han varken äter, dricker eller vill gå ut, utan istället ligger han och sover i mörkret och yrar medans hans nos bara blir varmare och varmare. Nyss ramlade han till och med ner från sängen han låg i...Har åtminstone lyckats få i honom lite vatten nyss och förhoppningsvis blir han bättre snart, älskling<3

Allt handlar om tid

Det är sjukt mycket jag måste ordna med innan vi åker till Italien men hur fan ska jag lyckas hinna med allt? Tiden rinner bara iväg trots att jag försöker prioritera det viktigaste, give-me-some-more-time. Dessutom är jag så trött att jag snart hamnar i koma, trust me. I fredags sov jag totalt 3 timmar, i lördags 9,5 och i natt 5 timmar, illa...Så egentligen skulle jag behöva sova nu, men vad gör man? :( Både jag, jenny och nejra har vandrat omkring som levande lik hela dagen, och för att citera vår fysiklärare - "Ni ser ut som ett lass med skit! Vad fan har ni gjort i helgen?" Haha, det är riktigt jävla illa det här. Men efter Italien ska vi försöka oss på en paus och träna stenhårt fram till sista april, med undantag för speciella tillfällen. Vad är oddsen för att vi lyckas? Den som lever får se :)

Nu ska jag försöka skriva något vettigt till min svenska essä, läsa ut engelska boken, packa och skriva klart mitt cv. Godnatt!

ITALY BABY!

Det är verkligen sjukt svårt att fatta att vi lämnar Sverige om 8 dagar för Italien! Det är väl på tiden att man börjar packa och fixa allt inför resan snart också. Idag hade vi som sagt det sista mötet inför resan där vi fick den sista informationen och nu är det bara att börja räkna ner dagarna.

Eftersom brorsan åkte till Åre imorse och pappa är på hockey köpte jag med mig MAX-mat hem efter mötet som jag sitter och njuter av nu. Vågade inte slå på hockeyn först eftersom jag inte orkade se brynäs i underläge. Men sen tog jag mod till mig och höll på att sätta min friscoburgare i halsen, 6-1(!) till brynäs, som dessutom blev slutresultatet. Riktigt riktigt skönt att dom äntligen tog en 3-poängare.

Nu blire plugg inför testet i Fotografisk bild A vi har imorgon och dessutom ska jag och nejra välja inviduellt val, att det ska vara så jävla svårt jämt. Godnatt!

Plugga-natten-före-prov-taktiken

Jag är verkligen bäst när det gäller att skjuta upp saker, som prov till exempel. Får se till att bli en ändring på det. Imorrn blir det en lång dag. Skola till 17.00 och sen har vi det sista mötet inför Italien som är slut runt 19.30, så vid 20.00 tiden är jag hemma, suck på det. Ge mig helg och sjukt med party istället. Känner redan på mig att den här helgen kommer bli guld om allt går som planerat! Men som vanligt tänker jag inte ha några förhoppningar för då går det oftast åt helvete med allt.

Onsdag

När jag vaknade imorse kunde jag knappt röra huvudet pga världens smärta i nacken, hej nackspärr. Så jag har gått runt med värk hela dagen och nu har det spridit sig ner över axlar och rygg också. Tack och lov fick jag nackmassage av jenny i skolan som åtminstone lindrade lite :) Annars har väl dagen bestått av det vanliga, skola, gym och sen buss hem. Är ensam hemma just nu med nero så jag har gjort en hallon/blåbär/chokladsmoothie och tänkte plugga spanska nu inför provet imorrn. Sen när resten av la familia kommer hem blir det tacos och tv :) Imorrn åker brorsan till Åre, inte det minsta avundsjuk jag inte...


Komedin är en flykt

Har Svenska B just nu och vi sitter i datasalen för att skriva en essä som ska vara kopplad till antiken, ni hör ju själva hur kul det låter! Men jag har hittills samlat ihop all fakta jag behöver till min essä som ska handla om komedin, så nu orkar jag inte göra mer idag. För det är ju mycket roligare att planera helgen med nejra istället och dessutom lyssna på musiken som dario och rawaz dj:ar med för tillfället.

2009 SO FAR

Vi sa att 2009 skulle bli the fucking year och en bättre början kunde det inte ha blivit!



Lofsdalen med jenny och underbara människor :)


En grym jävla 18-årsdag !


Valbofesten :)


Sjukt lyckade kvällar at Jacob's place !


Inflyttningsfest hos jonas :)


Och slutligen en bild från cheers i lördags :)

Dessutom har jag:
  • Börjat gymma
  • Börjat dansa igen
  • Åkt en massa skridskor
  • Lärt känna nya underbara människor!
  • Spenderat en massa tid med mina älskade brudar


Jag är tillbaka !

Bloggen har verkligen legat sist på prioriteringslistan sen årets början, men nu tänker jag göra ett försök till att ändra på det. Till att börja med har jag ändrat min header till 18 år istället för 17 år, det kallar jag framsteg...

Lördag

Gårdagen började med gym med carro och en massa bus i snön med nero. På kvällen köpte jag och familjen hem kebab och vid 6 tiden ungefär bestämdes det att vi brudar skulle parta så det var bara att börja fixa sig på en gång. Kvällen spenderades först på inflyttningsfest hos jonas med ca 15 grabbar och 8 tjejer där jag även träffade på sara :) Pratade om både det ena och det andra och jag är så sjukt glad nu att jag slutade med fotbollen när jag gjorde det! Sen skulle alla iväg åt olika håll: spidfest, hangloose och lexe bl.a. Men jag, tess, henke, gq och rickard gick till Cheers istället där vi drack asgoda drinkar, planerade en massa och pratade om allt och inget. Det var hur najs som helst och jag skrattade i princip hela tiden, så jävla glad att jag fått lära känna er grabbar :) Vid ettiden gick vi bort till Frasses och käkade hamburgare och sen ner till stan där alla tog bussen hem. Har lovat gq att göra honom en tjänst nu också när jag åker till Italien och det ska han få bildbevis på sen när jag kommer hem igen :) Tack för en underbar kväll alla, igen!

Fredag

Mattetestet gick bra trots allt, riktigt bra kändes det som (peppar peppar ta i trä). Gymmade en timme efter skolan med nejra och carro och sen åkte jag, mamma och bror hem till farmor och fikade. Hon är så underbar :) Ikväll blir det mys med familjen och min älskade hund och så ska jag ägna en tanke åt dom som är ute och festar ikväll och får utstå det här vidriga vädret. Imorgon blir det gym och troligtvis party på kvällen. Puss på er!

Motivate me ?

Jag har nog världens sämsta koncentrationsförmåga... och det är verkligen illa med tanke på vilken linje jag går. Men hur mycket jag än försöker tappar jag lusten efter bara 5 minuter och allting går bara in genom ena örat och ut genom det andra. Motivera mig eller hjälp mig någon? Imorgon har vi då ett test i Matematik D på 16 sidor i boken och jag har hittills gått igenom 6 av dom. Dvs 10 sidor kvar och klockan är redan 23.00, tur att natten är lång. Men istället kommer jag att sova mig igenom dagen imorgon och dessutom må dåligt hela dagen. Yikes, måste fortsätta nu. Har bunkrat upp med paj, varma hallon och glass så att jag kanske lyckas hålla mig vaken några timmar framåt åtminstone.


4 februari

Redan onsdag, dagarna går så sjukt snabbt nuförtiden. Men det går ju som sagt fort när man har roligt! Kom nyss hem från banken där jag ordnade med mina fonder och konton så nu är allt sånt överstökat, thank god. Tänker plugga spanska så mycket jag hinner nu innan mamma är klar med pannkakorna och sen tänker jag slappa hela kvällen. Imorgon är det friluftsdag så jag och nejra ska till gymmet vid 11 tiden och sen till fjärran och ägna oss åt bubbelpoolen och bastun :)

2009 blir bara bättre och bättre

Landade här hemma i soffan framför Hooligans för en timme sen, nyduschad och med kinamat dessutom, inte klagar jag inte. Dagen har bestått av skola, lunch, plugg och fika hos carro, fika med tess och sen dans. Är helt slut efter helgen så jag har i stort sett gått på halvfart hela dagen, nya tag i morgon istället. Men en jävligt lyckad helg måste jag tillägga!! Grym förfest hos jacob även denna lördag tillsammans med både gamla och nya ansikten, skönt folk! Sen avslutade vi med hangloose där vi dansade tills fötterna inte bar oss längre. Måste verkligen göras om, det är jag helt klart inte ensam om att tycka :D

RSS 2.0