MAGI !!!


Annandagen

+ 2012
+ Shopping och fikamys med nejra & carro
+ Nyårsplaner
+ Brynässeger, 5-2 !
+ JVM

- Vädret
- Fläskläpp från gårdagen

Julafton

Så var julafton i princip över, iaf enligt klockslaget, och som vanligt hur mysig som helst! Men tack gud för att den bara infaller en gång om året, skulle få hjärnblödning av stressen annars. Firade här hemma i år igen med familjen + mormor, morfar, morbror och hans nya tjej - underbar människa :) Åt självklart alldeles för mycket mat, behöver jag ens dra upp det?, kollade på kalles jul, delade ut julklappar, fick ryggmassage (!) och ja, sånt där ni vet. Sen kom jenny hit vid tio tiden och så slirade vi ner till stan för att köpa godis och sen tillbaka hit för att se sunshine cleaing, fetta och bara babbla en massa ! Men nu har hon precis dragit så ja ska väl försöka sova jag med, fast känns dock inte så lockande att följa med dom andra till kyrkan vid 7 imorrn, rena självmordet, hört talas om att sova kanske? :O

God fortsättning allihopa ♥


Dan före dopparedan

...och jag är sjuk så jag vet inte vad, perfekt timing av mitt immunförsvar. Men bara att bita ihop och köra ändå. Har spenderat dom senaste dagarna med carro och jenny - handlat det absolut sista på stan, fikat och haft greveholm-maraton här hemma, klockren :) Sen firade jag lilla julafton med pappa och martin hos farmor, farfar och gammelfarmor igår, precis enligt traditionerna. Fick en massa pengar och presentkort, behövligt ! Och nu har vi "uppesittarkväll" eller vad man nu kallar det här hemma. Klär julgranen, griljerar skinka, tittar på film och bara myser. Ska försöka komma i säng tidigt så ja hinner vila upp mig inför morgondagen också, bl.a. hämta mormor från tåget vid 10 tiden :)

Blir troligtvis utgång med tjejerna på lördag också, måste ut och skaka av all julmat som slinker ner!


Vinterland

Inte varje dag man vaknar upp med sol, -20 grader, hur mycket snö som helst och har en helt ledig fredag framför sig! Dessutom kommer jenny hem från grande canaria imorgonkväll, fint det :) Har nyss slängt i mig ägg och bacon och nu väntar en långdusch innan jag och carro ska ta oss ner till stan för shopping. Främst julklappar men blir det cash över kan det sluta hur fan som helst, har dåliga erfarenheter av det, höhö.

Får se vad kvällen bjuder på, pappa är för en gångs skull hemma en hel helg så vi ska väl se till att umgås medan vi kan, tror stenhårt på middag och film :) Imorgon blir det däremot inte lugnt för fem öre, har en del alternativ så vi får se vart det slutar helt enkelt!

TJAO !


17 december

Kass uppdatering härifrån men tiden räcker ju knappt till att äta då lärarna plågar oss in i det sista... Eller ja, en del har ja ju faktiskt hunnit med. Blivit rödhårig (love!!), ätit julbord på wahlströms, firat farfar, kikat hockey, lärt känna skånegrabbar som bjudit på alldeles för mycket drinkar, upplevt en av årets nätter på slick och haft filmkväll med carro och cat som slutade i baren på interpool!

Men nu är iaf allt vad gäller biologiseminarium, fysikprov, samhällskunskapprov, ASA och artikelinlämningar all set and done! Eller ja, slutprov i matematik E på måndag dårå, men sen är det tammefan LOOOOOV!

Halvsammanfattning i bilder, dock ingen bild på nya hårfärgen men det kirrar vi senare :)


2:a advent

Nybäddad säng, tända ljus, chai-te, nero och one tree hill. GODNATT♥


Klick

Snart i mina händer !


Svårslagen helg

Fredag: Saco-mässa i Älvsjö (sprang på kim från barskolan!!). Stan. Idolkväll. Goya taxfree. Sista bussen hem. Fysikplugg till 05.00(?)

Lördag: Bakning med mami. Övningskörning så fort att skylten försvann, hehe. Hockey. Förfest hos tess. Slick. Shake it 'til you b-r-e-a-k it, älskade klackar... Nattkäk. Sista bussen hem. Fysikplugg till 04.00 (måste fått ett slagskott i skallen?)

Söndag: Städning fem timmar i sträck (moooney!). Tacos. Soffan. Hockey. Tända ljus. NERO. Cola. Stor jävla godispåse.


Medan du sov

Så jävla typiskt mig, att sitta uppe och plugga till halv fyra varje natt. Men sen ser man ju ut som man gör varje dag också, med huvudet nersövt i böckerna lektion efter lektion. Man vaknar antingen av sina egna snarkningar eller att jörgen kommer hotandes med pekstaven, haha. Men jag har så sjuka koncentrationssvårigheter att nätterna liksom blir en räddning, när det är helt mörkt och tyst i hela huset. Samtidigt älskar jag ju att sova? Äej, dagens i-lands problem, måste komma på en lösning. Förslag ?

Helgen

Var ute och körde lite med mamma i lördags och senare på kvällen körde vi tjejer klackarna i taket. Först till nypremiären av olles som visade sig vara rena jävla bottennappet, så vi svepte öl på oldan istället och hamnade slutligen på hederliga gamla hangloose. Jägern gjorde sitt och efter att jenny skjutsat hem mig från carro vid fyra tiden snubblade jag på brorsans pjäxor i hallen (vad fan dom nu gjorde där?) och föll som ett korthus ner på golvet, där punkterades också kvällen.

Dagen efter spenderades med antidepressiva medel och ett helvete bestående av psykoligifördjupning och biologiplugg. Mamma förgyllde åtminstone kvällen med middag, julmust och marängsviss, lyckas alltid slå till vid rätt tillfällen hon!

RSS 2.0