30 augusti

Är i stort sett helt frisk så imorrn kör vi igång med bodypump på SATS, l-o-v-e-l-y.

En kamp mot sin egen kropp

Trodde att jag var påväg tillbaka men istället vänds allt till ett rent helvete. Återfallen är det absolut värsta men om psyket håller så tänker jag fan inte ge mig den här gången. Ett helvete i taget, right?

ETT ORD: MAGALUF

22 augusti

Två dagar kvar nu på västkusten och vi har kanske dragit på oss alla möjliga sjukdomar och skador här nere. Invalid var det ja. Skulle inte bli det minsta förvånad om vi både har svininfluensan, hiv, aids, cancer och allt annat möjligt crap. Mitt vänstra öga svullnade också igen inatt så jag är dessutom halvt blind, det gillar vi.

Har varit inne i halmstad idag och shoppat och nu ska vi väl snart få tummen ur och börja göra oss iordning. Middag och utgång står på schemat. Trevlig kväll på er där hemma :)

21 augusti

Tänkte precis säga att livet leker just nu men det gör det så fan heller inte. Jag är fortfarande sjuk och blir bara sämre och sämre för varje dag som går. Skolan börjar på måndag och schemat kan ta och skjuta sig själv, ingen fritid på hela jävla året, uppskattat. Hungrig som ett as är jag också och positiv som fan... Kirra en enkelbiljett till magaluf åt mig innan jag smittar ner er andra också.

18 augusti

Jag är sjuk som en idiot och vill egentligen bara sova men bit ihop och kör igen bara. Vid femtiden väntar en sex timmar lång tågresa ner mot Falkenberg (västkusten) där jag och tess ska spendera veckan hos mattias. Datorerna åker med så resan kommer antagligen gå snabbt, sen blir det liseberg och stek på tylösand hela veckan. Hemma på söndag!


MAGALUF 2009

EN OBESKRIVLIGT UNDERBAR JÄVLA VECKA MED TJEJERNA, VILL TILLBAKA VARJE SEKUND!


MAGALUF 7/8-14/8

Om 7 timmar åker vi till arlanda och det är känns hur ofattbart som helst! Mitt rum ser ut som ett jävla bombnedslag just nu och väskan är inte färdigpackad på långa vägar, men det löser sig, i guess. Pappa och martin kommer snart hem med max och lite senare dyker tess upp för att ladda ner some music till hennes ipod. Sen rullar vi hem till tess igen och därefter till arlanda. Helt sinnes är vad det är. HA DET SÅ JÄVLA FUCKING BRA HÄR HEMMA DÅ SÅ SES VI FÖRHOPPNINGSVIS OM EN VECKA IGEN, PUSS!


5 augusti

Det är inte längre 102 dagar kvar. Inte 65 dagar. Inte 23 dagar och inte heller 5 dagar kvar tills vi åker. Utan det är bara 30 futtiga jävla timmar kvar tills vi åker till arlanda, helt overkligt. Pengarna är växlade och resväskan innehåller på tok för mycket kläder så jag måste banta ner den lite. Fan vad taggad jag är alltså. Äej, nu ska jag ut och gå så jag får lugna ner mig lite, puss.

4 dagar kvar

Drog till uppsala igår med jenny och nejra och shoppade och idag har jag sprungit på stan halva dagen med nejra och carro och shoppat ännu mer. Har brännt en jävla massa pengar och det har resulterat i en klänning, skor, två bikinis, solpuder, mascara och nagellack. Smakar det så kostar det, eller hur man nu säger. Nu ska jag lägga mig och steka ett tag och sen iväg på en långpromenad med nero, hejpa!

RSS 2.0