Helgen

Fredagen spenderades på sjukhuset i 12 timmar (skriver mer om det sen) medan resten av sveriges befolkning njöt av solen och värmen utomhus.

På lördagen däremot passade jag på att njuta av solen så mycket jag bara kunde och satt ute på framsidan hela dagen. På kvällen grillade vi här hemma och sen åkte jag hem till tess där även carro, kim och gq var. Där kollade vi på hockeyn ett tag innan vi tjejer sprang över till alex för att låna hans kubb. Men det slutade med att vi blev kvar och spelade kubb med grabbarna och sen följde vi även med in ett tag där det var partyparty. Riktigt trevligt folk lär jag säga! Sen sprang vi hem till tess igen och då kom även matilda dit :) Kikade klart på hockeyn och sen rocky balboa innan jag och carro tog vårt pick och pack och gick ner till stan. Där köpte vi glass och hamburgare på donken och sen väntade vi på min buss som var 25 minuter försenad :O Kom därför inte i säng föränn vid 3.

På söndagen kom farmor och farfar hit med en cykel till mig som farmor haft och den kommer verkligen att behövas i sommar då min egen är potatismos. Pluggade lite fysik sen och satt ute i solen och njöt. Vid halv 6 tog jag bussen till stan och mötte upp carro och så gick vi till söder där vi mötte gq. Sen fortsatte vi till donken och köpte glass och sen vidare till hemlingby för att kolla när nordiska spelade match. Så vi slog oss ner i en gigantisk gunga formad som en korg och låg där och spanade nästan hela matchen innan vi begav oss mot stan igen. Men istället för att åka hem gick vi till tess och spelade pingis ett tag innan vi slutligen gick hem vid halv nio tiden. Grym helg måste jag säga, förutom fredagen då :)

Torsdag

Somnade inte föränn halv fyra inatt och vaknade vid halv nio imorse av att några ungjävlar hade bilrally utanför samtidigt som några andra gallskrek så fort dom inte fick som dom ville. Tack för den sömnen :) Stekte på korv och ägg (aka english breakfast) kort därefter och tog en långpromenad ända tills jag fick såna smärtor i magen att jag skrek rätt ut. Så nu har jag legat och vilat ett tag och tänkte sätta mig på altanen nu och plugga i solen.

Kom hem hjärtat <3


Gratisfylla

Föreställ er att ni är ute och festar riktigt hårt och har kommit till stadiet då man fått i sig för mycket av det goda och det känns som om magen kommer att vända sig ut och in när som helst. Precis i det stadiet befinner jag mig nu, fast utan alkohol i kroppen då. För så pass desperat är jag inte av att vara ensam hemma att jag sitter och shottar vodka för mig själv på en onsdagkväll, även om det inte hade skadat med lite sällskap. Får nöja mig med dom två timmarna som mamma och brorsan var här och käkade MAX med mig. Men jag antar att ingen vill umgås med ett fyllo som mig som är så yr att jag knappt vet vart jag sätter fötterna för tillfället. Jävla maginfluensa. På lördag ska jag vara frisk för då taggar vi till 18-årsparty!

Sveriges ballaste


Tidsfördriv

HAR DU ?

Folköl i kylen :
nej
Något husdjur : schäfervalp, älskade nero
Någon favoriträtt : hamburgare från MAX
Någon flick/pojkvän : nej
Puder på dig :  mineralpuder
Några framtidsplaner : resa och klura ut vad jag vill bli när jag blir stor
Någon sjukdom : sockerberoendesjuk?
Gymkort : friskis&svettis
Några kärleksproblem : alldeles för många, till salu
En homosexuell kompis : ja
Duschat idag : ja
Någon kompis som snarkar : ja, haha, döda mig inte tess :)
Någon vän som spelar i ett band : nej
Några mvg:n : 2, förmodligen ett tredje påväg
Någon du kan prata om allt med : jenny
Något beroende : sockerberoende, främst cola
Fikat idag : ska smälla i mig en chokladkanelbulle i greys anatomy pausen
Nagellack : nej, lossnar alltid dagen efter
Någon vän/släkting som bor i ett annat land : viva españa :)

VEM ?
Avskyr du : håller jag för mig själv
Delar du mest minnen med : familjen och tjejerna
Längtar du mest efter : nero just nu :(
Stör du dig på : gävles fjortismaffior
Gosar du med : ingen, ensam hemma
Lagar mat : turas om
Diskar : diskmaskin sörru
Tror att den är någon : inte värd att nämnas vid namn

VILKEN ?
Tidning läser du : gefle dagblad, haha
Buss åker du oftast : 3:an
Frisyr har du : brunt med slingor, alltid utsläppt
Dag fyller du år : 18 januari
Årstid föredrar du : sommar
Stad är du uppväxt i : gävle

VAD ?
Gör du nu :
suktar efter dr shepherd
Vill du arbeta med : inte en jävla aning
Är roligast just nu : att vi åker till palma nova om 107 dagar!
Har du på dig nu : träningsoverall
Har du för smink idag : puder, mascara och annat tjafs
Äger du för skor : grymt många, och fler ska det bli
Har du för storlek i skor : 36
Läser du för bok : fysikbok, tjoho
Ska du göra nu : fika och kolla på fråga olle :)

Tisdag

Vaknade med magsmärtor imorse men pallrade mig upp ändå och gjorde mig klar. Men senare vid busshållplatsen var jag tvungen att vika mig dubbel för att jag fick så jävla ont så det var bara att vända hem igen. Så nu ligger jag i sängen med neros huvud på magen och lyssnar på simple och sum 41, bästa medicinen. Ska försöka ta en promenad med nero om en timme om jag kan, annars får det bli en långpromenad med jenny ikväll eftersom hon ska göra en sleepover här inatt. Mys :)

Om du väntat lite till hade du fått en 69:a också

Måndagkväll 21.55 betyder självklart Ballar av stål, så klockrent!


Måndag

Vårt helvetes spanskaprov avklarades idag och nu är det bara 8 veckor till sommarlovet. Efter skolan drog jag och jenny vidare till gymmet där vi körde armar i ca en timme. Sen tog vi bussen hem till mig där vi hämtade nero och sen började vi promenera ut mot golfen. När vi kom fram satte vi oss i solen ett tag medan nero fick ett ryck och sprang runt i cirklar i 190 i ett antal minuter, haha. Sen kom jennys pappa och hämtade oss och körde hem mig och nero :) Har precis smällt i mig en kvarts kebabpizza och kinamat nu så nu rullar jag fram.

Everyday Minerals

För några dagar sen fick jag hem mitt provpaket från Everyday Minerals som innehöll tre burkar puder, en burk rouge och en burk concealer. Har inte hunnit prova dom än men en recension dyker upp så fort jag testat alla. Själva provpaketet var gratis och frakten låg runt 45 kr, lätt värt!







Familjedag

Har precis landat innanför dörren efter en heldag med familjen. Vi åkte till MAX vid tvåtiden och käkade och sen fortsatte vi ut till köpis för shopping. Fick med mig ett par chinos, underkläder och en söt kofta som mamma betalade för, tack för det :) Nu ska jag sätta mig på balkongen och njuta innan solen försvinner och sen blir det myskväll eller party, får se vart kvällen slutar :)




Kofta, H&M



Chinos, Vero Moda

18 april

Sitter och väntar på att brorsan ska bli klar nu och sen ska hela familjen åka iväg och äta någonstans för att fira mamma i efterskott. För en gångs skull är det inte heller jag som är klar sist utan brorsan, helt ofattbart. Ska försöka få med mig alla ut till köpis också för jag är i panikbehov av chinos och det finns inte en enda storlek kvar i stan. Men med hundvalpsögon tricket lär det nog inte bli några problem :) Ikväll blir det massa mys med brudarna, får se vart vi hamnar. Puss på er!

Kortfattat

Fredag. Sol. Framkallade ateljéfoton. Fick tillbaka matteprovet. Väntade en halvtimme i onödan på en engelskalärare som aldrig kom. Gymmade med jenny och carro. Gick till Ticket. Firade matteprovet med årets största mjukglass i solen. Hem.

Ungefär så har min dag sett ut. Kvällen har spenderats framför datorn med en massa godis och läsk och uppladdning av italienbilder på facebook, inte en dag försent. Har även babblat med jenny i telefon en timme och nu blir det flightplan filmen. Puss.

Den vevar vi för !

Idag har jag befunnit mig på stan i 7 timmar och just därför faller mina ben som ett korthus snart. Under dom 7 timmarna har jag hunnit gå på brädpass, umgåtts med mina tjejer, ätit fetaste kebabtallriken, gått igenom varenda butik i hela stan och suttit på en resebyrå i mer än en timme. Besöket på resebyrån resulterade dessutom i en bokad resa till Palma Nova den 7-14 augusti med tjejerna :D SPANIEN HERE WE COME!




Påsklovet

Vårmys i Boulongern med jenny och tess :)





Grillkväll hos mig med carro, tess, jenny, gq, martin och nejra :)









Grillkväll hos jenny med nejra, carro, sussi, sandra, kim och gq :)









Sol

Om två dagar är påsklovet slut och jag har varken satt min fot på gymmet eller haft en tanke på att plugga. Istället har jag spenderat dagarna och kvällarna tillsammans med dom jag älskar mest. Mys i boulongern, filmkvällar, grillkvällar, fikakvällar, fotosession, shopping och fotboll. Bara en del av allt jag gjort och bilderna kommer upp senare :)

Nu ska jag försöka vila en kvart innan vi ska hem till farmor och farfar och äta middag. Får sällskap i sängen av mina två älsklings schäfrar också, mys!

GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN ! ♥







En puss i påsk

Ska ta bussen hem till carro nu för en myskväll med henne och jenny. Blir en sväng förbi affären också för att köpa tonvis med godis, ska det va så ska det.  Skriver om veckan som varit när jag får tid till det. Lov är till för att njuta av och det är just vad jag gör för tillfället. Puss på er.

Ystad till Haparanda

Gert Fylking och Robert Aschberg har som ni kanske hört talas om påbörjat en vandring från Ystad till Haparanda i kampen mot prostatacancer. Just nu befinner dom sig iaf i Norrköping och imorse hade dom träffat på Gunnel och Jenny medan dom var ute med hundarna. Och då hade Gert blivit så förtjust i hundarna att han knäppte kort på allihopa och la upp bilden på sin blogg. Lite senare hade dom även kommit förbi Gunnels blomsteraffär och tagit ett till kort på Jenny utanför butiken. Snart kommer dom också till gävle och då har jag fått en förfrågan om att vara med i publiken under inspelningen men jag har inte bestämt mig än :)

http://www.rixfm.com/ystadhaparanda/blog.php?paging=1&bloggId=1372

Work it

Jag och jenny hann med ett step-pass på friskis idag också, så jävla tråkigt att dom bara har det en gång i veckan för det är så sjukt kul! Iaf så var det första träningen på över en vecka så nu lär det bli skärpning veckan som kommer, tänker i stort sett bosätta mig på gymmet. Annars har jag absolut ingenting planerat den här veckan, tänker ta dagarna som dom kommer istället. Kanske åker ner till stockholm på lördag över dan, men inget är bestämt än så vi får se.

Nu tänker jag sätta igång gossip girl eller one tree hill innan jag somnar och imorgon blir det gym med jenny och dansträning på kvällen, puss.


Biosöndag

Hann knappt kliva upp imorse föränn jag och mamma bestämde oss för att gå på bio. Sprang in på konsum en sväng och köpte med oss mörk choklad, nötter och godis innan vi bänkade oss framför bioduken i 2 ½ timme. Filmen vi såg var Män som hatar kvinnor som vi egentligen skulle ha sett för några veckor sen, men den gången blev mamma sjuk. Men nu har vi äntligen fått se den och den var sjukt bra! Säger inget annat än att jag rekomenderar den starkt!



4 april

Ska snart ut på en shoppingrunda med mamma och sen hem och göra mig klar inför kvällen. Blir en sväng förbi ica först ikväll tillsammans med tjejerna för att köpa icas kladdkaka, maha, innan vi åker vidare ut till bomhus och jenny. Där blir det middag med efterätt och en massa skratt såklart och sen får vi se vart kvällen slutar. Hittar vi något så blir det kanske party, vem vet. Vädret är iaf på vår sida idag eftersom det är strålande sol och varmt ute, kan inte bli så mycket bättre! Ha en trevlig dag/kväll hörrni och hör av er om ni råkar vara partysugna :D

Fredagsmys

Engelskan är inskickad och nu ska jag ta en långpromenad med nero innan jag myser ner mig i soffan med en massa godis. Berg flyttar in är det som gäller och därefter blir det filmen Marley och jag. Får se om det blir sovmorgon imorgon eller tidig uppstigning. Allt beror på om tess får med sig jenny till idolauditionen så att vi kan agera hennes personliga stöd där. Annars skadar det inte med sovmorgon heller :) Huvudsaken är att jag har energi kvar till kvällen då vi firar 1-års jubileum med finmiddag hemma hos jenny! TAGGA!

Astro

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, ja jag tror på horoskop. Det stämmer fan alltid.

Stenbocken 22/12–20/1

Under den här perioden blir du starkare och mer självsäker. Den senaste tidens prövningar har tvingat dig att fatta svåra beslut helt på egen hand vilket gör att du nu känner dig trygg inför framtiden. På jobbet verkar det ske en hel del förändringar som ser ut att bli fördelaktiga. Äntligen kan du pusta ut och njuta av att du ridit ut stormen.


PÅSKLOV!

Matematik D provet är äntligen över. KLART, DONE, FINITO! Ni förstår inte hur jävla skönt det är efter att ha pluggat som en idiot tre timmar om dagen flera dagar i sträck. Har en känsla av att det blir ett VG på provet men jag tänker inte hoppas på för mycket. Engelska bokanalysen är också klar snart för att skickas in så då är allt skolarbete helt klart. Pjuuuh.

Nu ska jag hem till farmor och farfar och fika som jag verkligen har förtjänat :)

2 april

  • Vi fick sluta tre timmar tidigare idag, underbart.
  • Vi fick pannkakor med sylt, grädde och glass till middag, underbart.
  • Klockan är åtta och det är fortfarande ljust ute, underbart.
  • Jag är klar med mattepluggandet efter 3 timmars slit, underbart.
  • Klockan 11.00 imorgon är det helg och påsklovet börjar, underbart.
  • Imorgon är det delprov i Matematik D, inte underbart.
  • Imorgon ska engelska bokanalysen vara inlämnad, jag har inte ens börjat.

Du är vad du äter

Har smällt i mig så mycket mat nu att jag knappt kan röra mig, men mamma hade gjort så god mat så det var svårt att motstå. Åt dessutom världens godaste kladdkaka hemma hos carro så min magsäck var redan halvfull innan jag började äta. Och seriöst, jag måste faktiskt hålla med jenny och carro om att ica har allt, verkligen. Det var också därifrån kladdkakan kom. På slutet satt jag och skrapade i mig det absolut sista smulorna medan jenny försökte få mig att inse att den faktiskt var slut...Men det gick bara in genom det ena örat och ut genom det andra. Så nu är min plan att övertyga dom andra att vi ska ha icas kladdkaka till efterätt på vår 1-årsjubileums middag på lördag, men det blir lätt ordnat :)

Bara för att jag känner mig som ett fläskberg för tillfället tänker jag lägga mig och kolla på du är vad du äter nu innan jag fortsätter med pluggandet. Arrividerci!


Ny månad, nya tag

Har nyss haft en egen lektion i minitennis för klassen tillsammans med pauline och jag trodde aldrig att vi skulle få så mycket positiv kritik som vi fick efteråt, så jag sammanfattar det hela som att det gick finemang! Nu när det är över känns det dessutom som om en tyngd har lossnat från axlarna och att jag kan börja se framåt igen. Ska mest fokusera på matteprovet och engelska bokanalysen som ska in på fredag. Nu börjar matten så jag lär kila iväg, njut av solen idag hörrni :)

RSS 2.0