Shoeaholic

Jag beställde nyss hem dom här ankelbootsen som jag gått och förälskat mig i, så nu får vi hoppas att dom passar också! Dom skulle komma nån gång under v.41 men jag kan knappt vänta :) Dommåstepassadommåstepassadommåstepassadommåstepassa...



Regn

Tisdagen är den värsta skoldagen eftersom vi har långa jobbiga lektioner, men det gick ganska bra idag ändå. Dessutom gick brandlarmet under biologin så vi fick stå ute och frysa i kanske 20 minuter på skolgården, men det vare värt, allt för att slippa biologin :D

Sen tycker jag det var lite läskigt idag eftersom jag igårkväll kom och tänka på att det var längesen vi fick pannkakor i skolan, och vad tror ni det var för mat idag? 10 stycken proppade både jag och jenny i oss eftersom vi ska slå rekord varje gång, dessutom tog jag lite av nejra, maaaatvrak!

Just nu sitter jag och stirrar ut genom fönstret och skrattar lite åt alla roliga människor som går förbi, regnar gör det också. Snart kommer mamma och hämtar upp mig och så ska vi hem till farmor och fira henne = fika :) Ikväll är det dessutom idol och desperate housewives och det får man ju inte missa! Vi har inga läxor eller nånting heller så man kan slappa framför tvn med gott samvete ikväll :D

Partydresses

Ingen som har lite cash över i plånboken? Jag skulle inte direkt tacka nej till den här klänningen och inte heller någon annan från Style by stars! När jag får pengar ska jag nog beställa hem någon läckerbit, det kliar i fingrarna.


Hockey i mitt <3



Seriöst. Behöver man kräva något mer under hösten och vintern? :D

Gratis är godast

Jag vet att jag är helt tokig i såna här gratissidor, men grejen är ju att de verkligen funkar :D Har fått hem både presentkort och biobiljetter. Här är mina favoriter:

Gratissajt.se

Gratisbio.se

Gratismakeup.se

Gratisklader.se

Måndag

Slutade tidigt idag som vanligt så jag och tjejerna gick en sväng på stan. Sen åkte jag hem och pluggade klart allting och tog en powernap på 2 timmar. Skulle egentligen ha åkt hem till mamma idag men jag stannar hos pappa en dag till eftersom vi ska ha hockeykväll ikväll :D

Idag fyller dessutom min farmor år, så jag ringde och grattade henne förut :) Ska dit och fira henne imorrn med mamma och sen igen på onsdag med pappa och resten av släkten, som jag längtar!

Nu blire mat och hockey, puss på er :D

It´s not the right time

Jag mår inte bra just nu, har kommit i en sån period. Känner mig varken glad eller lycklig över någonting trots att jag borde. Jag stänger ut alla runt omkring mig, har ingen större lust att prata med nån och hatar mig själv för den jag är, hittar bara mer och mer fel på mig själv just nu... Både på klassfesten i fredags, igår och idag ville jag åka hem eller försvinna eftersom jag är så jävla tråkig och drar ner stämningen för er andra som har kul. Förlåt.


En söndag

Har precis varit och käkat med laget. Men trots att jag bara hade ätit en sockerkaksbit och några tuggor makaroner på hela dagen så fick jag knappt ner kebabpizzan. Sicko! Den som var så god :(

Nu ska jag gå ner och kolla på ensam mamma söker med pappa och sen kommer jag troligtvis somna rätt tidigt. Är så trött... Det här penicillinet gör att man blir söööömnig. Och matten kan bara gå och dö för jag fattar inte ett skit!! Det verkar inte nån annan göra heller så jag är inte ensam tur nog. Godnatt :)

Lördag

Idag känner jag mig som en wannabe Bree van der Kamp eftersom jag har:
  • Tvättat tre maskiner med kläder
  • Tvättat tre maskiner med sängkläder
  • Vikt lakan
  • Åkt till affären och handlat
  • Lagat mat
  • Bäddat nytt i sängarna
Impressing, huh? :D Nu tycker jag verkligen att jag har gjort mig förtjänt av att bara slappa några timmar framöver! Klockan fyra börjar rögle-brynäs matchen så då sitter jag bänkad vid tvn med coca-cola och cashewnötter :) Sen kommer brudarna hit för att kolla på American pie - Beta house (en uppladdning till magaluf i sommar) och sen ska vi ut och äta på stan. Mys!


Torsdag

Imorse hade vi först matte, sen tog jag bussen till hälsocentralen och träffade en läkare som konstaterade att jag hade fått bihåleinflammation (igen) så hon skrev ut penicillin. Men eftersom jag inte hade nå cash med mig så fick jag ringa min far som kom och betalade och sen skjutsade han tillbaka mig till skolan. Då hade vi matte igen, och jag fick tillbaka det lilla testet som hade gått mycket bra :D Sen blev det lunch på mcdonalds med nejra, fysik och tillsist medicin där vi fick sluta 1,5 timme tidigare :D Så då åkte jag raka vägen hem och gjorde klart matten, och engelskan är också klar snart :)

Eftersom jag är ensam hemma ikväll så är det jag som står för matlagningen, så jag ska göra kyckling och grönsaker i pitabröd snart, one of my favourites. Sen ska jag bänka mig framför tvn som visar både brynäs-timrå matchen och idol ikväll, det gillar vi! Sen ska jag på nått sätt försöka klämma in lite engelska och medicin plugg också...

Studiedag

Igår var det tänkt att tjejerna skulle komma hem hit för att baka, plugga, kolla på film och mysa. Men min kropp verkade inte  tåla smällen jag fick på matchen så den reagerade med att vända upp och ner på hela mig. Blev helt yr, illamående och fick spendera större delen av natten till tisdag på toaletten. Trevlans! Fick åka upp på en akutröntgen igår eftermiddag men det visade sig inte ha blivit någon skelettskada iaf! Pjuuuh.

På kvällen kom jenny hit och vi käkade kinamat och kollade på hockey. Sen somnade vi runt 12 tiden som förväntasfulla barn dagen innan julafton. För idag åkte vi ju till lager 157, haha :D Jag vet inte hur länge vi var där inne men min brorsa tog iaf det högsta priset i att spendera pengar, vet inte riktigt vad han slutade på. Jenny hittade också en hel del medan jag nöjde mig med en t-shirt, en kofta, frank dandy hipsters och en sjal. Shoppingfaktorn låg inte så högt för min del idag... Sen åt vi lunch och fikade innan pappa kom och hämtade oss :) En riktigt najs studiedag måste jag iaf säga att det var :D

Nu ska jag både plugga medicin och äta medicin, har fått bihåleinflammation igen. Suuuuuuuuuck :( Godnatt sötisar<3

Förresten så tror jag inte att jag var den enda som började gråta när anna bergendahl sjöng på slutet idag inför juryn? Eller?


Fuck.

Allt går åt helvete. Allt blir bara fel. Allt känns så förvirrande och jag vet inte ens vad jag vill. Jag vet inte ens vart jag har mig själv längre. Ingenting blir som jag vill och tänker. Ingenting.

Och semifinalen vi spelade idag kan vi bara glömma, förlust med 2-1. Därmed ingen final för oss i år på Strömvallen. Där man upplevt tre av dom lyckligaste ögonblicken i hela sitt liv, dom tre senaste åren i rad då vi vunnit DM-guld. Den känslan är obeskrivlig. Men i år tog det slut, som allt annat. Bara att komma igen nästa år?

Min fot nådde också nästan sitt slut idag, trodde jag, på matchen. När det återstod kanske 10 sekunder(?) skulle jag precis skjuta iväg ett skott mot mål då en motståndare satsade allt för att få tag i bollen men istället träffade ovansidan/vristen på min fot. Det bara small och sen låg jag ner på planen och skrek av smärtan. Men sen grät och skakade jag mest för att jag hade så jävla ont och för att vi hade förlorat matchen. Så tränaren fick komma och linda och spraya foten med kylspray samtidigt som några i laget försökte lugna ner mig, sötisar :) Sen fick jag åka en sån där golfbil typ fram till omklädningsrummet där en av killarna i herrlaget bar in mig, kändes som taget ur en hjältefilm typ, haha :) Sen försökte jag få av mig det mesta av matchkläderna och så skjutsade tränaren hem mig, ända fram till dörren! Väl hemma upptäckte jag att det hade blivit ett stort hål i matchstrumpan precis där jag fick smällen, och blodig var den också så jag får väl ta och tvätta upp den innan jag lämnar tillbaks den ;) Sen tröståt jag iaf en kebabrulle och drack en massa pepsi till, men jag kanske åt och drack lite väl för mycket eftersom jag spydde några timmar efteråt. Eller så var det bara en reaktion efter smällen.

Sådär rolig har min dag varit, bättre får man väl leta efter? Nu ska jag lägga en ny ispåse över foten och sen sova. Ingen skola imorgon eftersom jag knappt kan gå, och dessutom måste jag kanske upp till sjukhuset som min tränare tyckte. Men jag får se, har ingen vidare lust att sitta där i timmar, då biter jag hellre ihop och låter det läka här hemma istället! GODNATT!

Lördag

Har mest varit på stan idag med jenny och tess. Det var tänkt att vi skulle ta en promenad i boulongern eftersom det var så fint väder, men det blev inte så utan dom tränade på friskis&svettis istället. Och medans dom tränade satt jag i en mysig soffa utanför och läste en tidning och spanade in mycket snygga killar, haha :) Sen fick vi springa till bussen, men när jag väl kom fram så vände jag och bestämde mig för att gå hem istället. Riktigt skönt var det! Har precis käkat lunch(?) nu och sen ska mamma och jag ha myskväll. Riktigt längesen vi hade det nu. Så jag ska inte sitta någonting vid datorn ikväll, kan bli skönt det med att vara utan den nån gång. Imorrn har jag match tidigt, första matchen på tre veckor sen jag blev sjuk. Önska mig lycka till :)

Fredagen

Jag har kommit i en riktig bloggsvacka just nu och jag har varken orken eller viljan att skriva. Så det får bli en kort sammanfattning av gårdagen.

Först var det skola som vanligt och sen åkte jag hem, bytte om till träningskläder och gav mig ut i spåret och sprang. Sen blev det dusch och fix och så skjutsade mamma ner mig till stan. Träffade brudarna och gick till Helt Enkelt där vi fick vänta på bord i 1 timme. Men sen fick vi tillslut vår efterlängtade mat och det var såååååå gott, pratade en hel del om Magaluf också, kommer bli helt fucking underbart :D

Sen drog nejra hem och lite senare även jenny så det var jag och tess kvar. Vi drog runt lite på stan innan vi tillslut genomförde den plan vi hade men som inte lyckades :( Istället träffade vi på josef som kom från Power of sound och efter ett tag bestämde vi oss för att gå dit. Och med hjälp av min mascara försökte vi efterlikna den Power of sound stämpel som josef hade på sin hand på våra händer. Måste säga att tess lyckades riktigt bra också eftersom vi kom in, haha, behövde inte betala ett öre :D Även fast vakten tyckte att stämplarna såg lite konstiga ut, haha :D Sen shejkade vi asset där inne och träffade på en massa folk. Kände igen varenda människa där inne typ, men vissa bättre än andra :)

Vid halv 2 tiden gick vi därifrån och så tog jag tio i två bussen hem. Somnade så fort jag la mig ner i sängen men blev väckt ett antal gånger av att en viss person ringde, men men, det var trevligt det med :)

TACK FÖR KVÄLLEN BRUDS :)<3

Tänkte bara säga att jag lever...

Jag vet att jag inte har skrivit på typ år och dagar, men det händer så mycket just nu.

Imorse var det sovmorgon, men jag var uppe med tuppen och sprang några kilometer i spåret istället. Sen blev det dusch, fix och frukost framför rix morgon zoo som vanligt innan jag tog bussen till skolan. Som för övrigt rullade på rätt snabbt idag.

Slutade vid tio i tre och då tog jag bussen hem och pluggade fysik i en timme. Efter de blev det en powernap på en timme och sen åt jag pizza när jag vaknade, muuums :) Nu sitter jag typ och rullar tummarna och väntar på att idol ska börja, så antagligen kommer jag att sitta här vid datorn fram tills dess. Kanske att jag skriver klart spanska meningarna vi har till imorgon också. We´ll see.

Puss!

Lördag

Vaknade vid 11 imorse och åkte direkt med pappa till Ikea och Ica maxi och handlade en massa. Köpte bl.a. det sista till köket som vi rustar, och nu väntar vi bara på en kille som ska kakla men som det verkar ta år och dagar för att höra av sig... Men förhoppningsvis ringer han nån dag så allt blir klaaart :)

Nu ska jag göra iordning mat och se liverpool-united matchen. Sen blire fix inför kvällen då jag och nejra ska till insparken :D Puss<3

Fredag

Äntligen fredag och helg :D Den här veckan har verkligen gått i 290 eftersom att jag var hemma och var sjuk måndag-onsdag. Hade totalt fyra lektioner idag och jag somnade på två av dom, trötthetsfaktor 10? Sista lektionen var iaf matte C där vi hade ett litet test på det vi gjort hittills, och det gick väl som det gick. Svarade på allt utom första uppgiften, så nått rätt måste jag väl fått :)

Nya skor hann jag köpa idag också. Nejra och jag var först in på stadium när dom öppnade, och elva minuter senare kom jag ut med ett par vita sneakers. Snabb affär liksom! Nu slipper jag iaf frysa.

Aja, nu blir det dusch och sen får vi se vad vi tjejer hamnar ikväll. Kan ju alltid hoppas på att kvällen blir lika lyckad som förra helgen :D

Ösregn

Åkte hem till far min idag :) Längesen vi sågs nu så jag hade saknat honom myyyycket! Just nu äter vi tacos och kollar på Sverige-Ungern matchen som det står 0-0 i. Har kikat lite på Idol också eftersom alice var med idag :)

Imorrn ska jag äntligen(!) till skolan. Haha, jag har nog aldrig saknat skolan förut men jag blir så rastlös av att bara vara hemma, dessutom saknar jag brudarna mina :) Har skolfoto direkt på morgonen och sen slutar vi  typ vid  fem, så det blir en riktigt lång dag. Men när vi slutar ska jag ner till staden och köpa converse, efterlängtat!

Puss och godnatt med er :)<3

Fortfarande sjuk

Det är tråååååkigt att vara sjuk, varje sekund och varje minut känns som en evighet ju... Förutom när man sover, för då verkar tiden bara rinna iväg. Jag hade till exempel ställt klockan imorse för att hinna sjukanmäla mig till skolan innan tio. När sen alarmet ringde tänkte jag att jag bara skulle hinna blunda lite till, och nästa gång jag slog upp ögonen var klockan redan halv 1. Men jag prövade att ringa och sjukanmäla mig ändå så jag får väl hoppas att det kanske gick fram ändå.

Det enda jag gjort dom här två dagarna är typ...sovit, kollat på fem avsnitt av OC och ätit en massa (trots att min smak har försvunnit helt). Sen har ja försökt pluggat också men det gick inte så jättebra eftersom orden bara flyter ihop.

Nu ska jag fortsätta att kurera mig, dvs kolla på OC, dricka vatten och äta godis. Om jag mår bättre ikväll ska jag åka ner till stan och fika och plugga med brudarna mina :)






Min natt är räddad!

Skulle kolla när andra säsongen av gossip girl började förut, och det visade sig att det första avsnittet redan släppts. Så om ca 5 minuter har jag det nerladdat på min dator! Så det tänker jag kolla på inatt medans jag ligger här och sjukar mig :)

Blir ingen skola för min del imorrn heller... Är just nu i den värsta delen av en förkylning och då mår man iiiiiinte bra :( Tur att vi bara har två lektioner imorrn så att jag slipper missa en massa.


Converse


Den här veckan blir dom mina :D

Jag...

Jag har feber. Jag har migrän. Jag har ont i öronen. Jag har ont i halsen. Jag hostar. Jag nyser. Jag har ont i kroppen. Jag har en näsa som rinner värre än Niagrafallet. Jag vet att jag klagar alldeles för mycket just nu. Jag sitter vid datorn. Jag äter godis. Jag måste dricka te nu. Jag har världens underbaraste vänner. Godnatt<3

Lördagen


Fikade på Wayne´s med jenny och tess, myyyyyyys :)


Efter det gick vi till Hemköp och köpte 3 paket Ben&Jerrys, ljuvligt gott :D
Sen gick vi hem till josef och chillade lite med grabbarna :)


Fredagen















Sjuk, sjukare, sjukast...

Jag är sjuk, vilket inte är alltför ovanligt. Trodde att jag skulle vara bra nog imorse för att kunna spela match men där hade jag fel. Fick feber inatt och blev ännu värre i förkylningen så det var bara att glömma matchen. Härligt nog så fixade brudarna seger med 3-1 :)

Ska lägga mig i badet nu och sen försöka lura iväg mamma eller brorsan till att köpa godis till mig (A). Jag är ju stans största godisfreak, ja.

Skriver mer sen om helgen och så :)

RSS 2.0