Partey

Är på söder hos tess nu med brudarna! Håller på att fixa kläder, hår och makeup medan pizzadegen ligger på jäsning. Sen ska vi baka pizza, kolla på idol, dricka en massa såklart och vid halv 11 kommer en taxi och hämtar upp oss. Kommer bli en sjuuuuuuuukt kul kväll :D<3


Bruds+mig och jenny också!

Fredag

Dagen jag har längtat efter ett bra tag nu är här, fredag och halloween :D Blev inget gym igår utan åkte hem till pappa och kollade på hockey istället. Men nu ska jag snart ner och gymma nån timme innan jag måste börja fixa inför kvällen! Kommer bli sjukt kul ikväll, det känner jag på mig :D Först ska vi sju tjejer träffas hos tess och fixa kläder, smink och hår som troligtvis kommer ta riktigt lång tid. Sen blir det pizza, bål och förparty innan vi drar vidare mot sjömanskyrkan och maskerad!

Får se när jag skriver nästa gång, beror alldeles på när jag börjar komma på fötter imorrn igen, ehehe :) Trevlig helg, sup och svälj! <3

Paint it black

Satt och kollade igenom brorsans bilder och då hittade jag den här? Är jag verkligen så hemsk?! Haha :D Aja, jag måste säga att den var rätt läcker trots allt!

Pannkakstorsdag

Största delen av dagen har spenderats på stan med brudarna. Har köpt mat, dricka och biljetter till maskeraden imorgon och så råkade det slinka ner en cheeseburgare också, hehe :) Har fortfarande en hel del att fixa trots att jag gick upp klockan nio imorse för att hinna med allt. Så fort det blir ledigt i gymmet ska jag iaf gå dit och avreagera mig lite och sen käka pannkakor igen(!), åt det till lunch också :) Sen måste jag sprätta bort nätkanten på klänningen och plugga matte... Tur att natten är lång som jenny sa!


I ett iskallt IKEA land

Vid 11-tiden imorse åkte vi ut till Valbo. Började med att äta lunch på IKEA (kycklingspett med vetekornspilaff och basilikasås) och sen gick vi vidare till köpis. Det första jag gjorde var att springa till gina tricot för att leta efter den svarta klänningen jag förälskat mig i, och jag hittade den - i rätt storlek dessutom! När jag gick ut därifrån var jag 300 spänn fattigare men en underbar skapelse till klänning rikare :D Och därmed är min outfit till fredag klar!

Nu ska jag fortsätta plugga till matteprovet vi har nästa vecka (har avverkat 13/32 punkter, yey)  och sen kolla på greys, puss!

Modo - Brynäs (6-0)



Vad hääänder? Vart tog vinnarglöden vägen? :'(


Snart kommer snön

Har nyss legat  i soffan under mitt duntäcke och kollat på desperate och rosabandet galan. Imorgon ska jag, brorsan, farmor och farfar göra det vi alltid gör under höstlovet, nämligen att äta lunch tillsammans på restaurang och åka till köpis och shoppa :) Sen får jag se vad resten av dagen tar mig.

Bara tre dagar kvar till halloweenmaskeraden nu också, är skittaggad :D Ska bara hitta en klänning och lite smink så är min outfit klar sen! Dessutom kommer mormor hit till helgen, har saknat henne :)<3

Lördag/söndag

Igårkväll var vi tjejer+pontus polare hos syskonen carlson i bomhus, dvs jenny och pontus. Käkade pizza och gjorde lite allt möjligt :) Vid 12 tiden var det bara jag, tess, carro och "skjortan" (som förövrigt däckade i soffan) kvar. Så vi bakade ännu mera pizza, flashade framför kameran och satt vid datorn :D Sen kom jimmy och en halvtimme senare var det bara jag och carro kvar så vi la oss i sängen framför en film och slocknade ganska på en gång. Ytterligare några timmar senare fick vi en till mellan oss i sängen, nämligen jenny :)

Imorse gjorde vi oss klar och åkte till MAX och käkade frulle, himmelskt! Sprang en sväng på stan också innan jag och jenny åkte hem till mig och hämtade min dunjacka. Lämnade också tillbaka en mobil jag hittade ute på gatan igår till dess rätta ägare som även lovade att komma tillbaka med hittelön ;) Sen åkte vi in till stan igen där vi kikade runt lite och sålde min dunjacka till en tjej, skönt att bli av med den! Tog sen bussen hem till jenny och la in bilder från kameran och gjorde pannkaksmuffins, haha rolig idé och riktigt gott :D Sen åkte vi och lämnade lillvovven hos några släktingar till jenny och pontus, handlade på ica maxi och sen skjutsade dom hem mig.

Väl hemma käkade ja tacos och kollade på 40 year old virgin med pappa och brorsan, haha, kul film!


Vintertid

Är hemma hos jenny nu, fast hon själv är inte hemma, hehe. Bara jag, carro och essie som är kvar, tessan och jimmy gick nyss :) Har nyss ställt om klockan till vintertid också, så nu får man en extra timme på köpet typ, underbart :D Nu ska vi soooova, pusss<3

Stan, hockey och brudkväll!

Håller på att fixa mig nu och snart ska jag sätta mig på bussen ner till stan och träffa nejra och jenny. Ska prova jackan jag blev kär i igår igen och kanske köpa lite grejer till maskeraden! Sen åker jag hem och käkar, packar och pudrar näsan igen innan jag, pappa och brorsan går upp till Läkerol Arena :) Efter hockeyn åker jag som sagt vidare till jenny där det blir pizza och kanske lite partajande med brudarna, man vet aldrig med oss eller :D

Förmodligen hinner jag inte skriva nå fler inlägg idag så ni får ha en grym lördagkväll :D Sup och svälj!


Jordin Sparks feat Chris Brown - No air

Måste varenda radiokanal spela den här jävla låten dag ut och dag in bara för att jag råkar hata den just nu? Låten i sig är underbar men den väcker bara minnen och får mig att tänka på alla kvällar och gånger jag förlorade mig i dig. Från att ha älskat en låt till att fullständigt hata den, inte första gången det händer mig...

Bättre sent än aldrig

Nu har jag skickat in fysiklabbrapporten, 23:50! Haha, den var klar för flera timmar sen men jag var tvungen att utmana ödet liiite grann iaf :)

Nu ska jag kika på en massa gossip girl avsnitt och komma på en outfit till Abba-temat imorrn innan jag somnar :) Godnatt<3


En av årets bästa filmer!

Fredag

Pappa bjöd på tvårätters ikväll, ostron till förrätt och sen kyckling med whiskysås och ris till varmrätt, mumma! På tvn bjöds det på Idol med Abba-tema där alice, robin e och kevin var lite bättre än dom andra enligt mig och pappa :D Imorrn kör vi brudar på Abba-tema hos jenny med hembakade pizzor, myyyys :) Men innan det ska jag skrika slut på min röst uppe på Läkerol!


Orlando Bloom? Idol Lars?


Stämning

Det blir fullsatt i Läkerol Arena på lördag, finns bara 30 biljetter kvar. Helt jävla underbart!

Short circuit in my brain

Den här veckan har bara bestått av en massa plugg, prov och inlämningar. Livräddningsprov, biologiprov, medicininuppsats och fysiklabbrapport...Dessutom ska vi läsa en bok på engelska och skriva logbook, läsa en spansk bok och skriva bokrecension och så har vi matte c prov på 109 sidor veckan efter höstlovet. Inte konstigt att min hjärna är på gränsen till att sluta fungera. Känns som om nån dragit ur en sladd ur hjärnan. Men nu fattas bara diskussionen till labbrapporten och sen tänker jag inte plugga ett skit mer den här veckan! Men innan jag skriver klart den tänker ja kolla på gossip girl, älskade serie :D


Men damp

Men seriöst, vad fan är det för fel?! Igår försvann hela nejras medicininlämningsarbete och nu har min jävla fysiklabbrapport försvunnit. Helt gone away!!! FAAAAAAAAAN :@

Torsdag



Sitter med jenny i datasalen. Matematik C om 1 minut. Jag är hungrig.

Det jag älskar allra mest!

Just nu längtar jag mycket, nej riktigt mycket, nej riktigt jävla mycket till lördag! För det första är det brynäs-luleå i läkerol arena, det är hockeyfesten, det kommer bli ett sjuhelvetes tryck i hela arenan och dessutom har vi biljetter :D När matchen är slut sätter jag mig på 1:ans buss till bomhus och spenderar kvällen hos jenny med brudarna<3 Kan inte bli mycket bättre än så :)


Hela sverige ska få fibrer

Efter två fibermackor med skinka i magen och en visit av farmor och farfar så ska ja nu sätta mig och skriva klart medicinuppsatsen och börja med fysiklabbrapporten. Kommer väl i princip att ta hela kvällen så förvänta er inga inlägg från min sida. 21.00 är det greys anatomy och då tänker jag sitta bänkad vid tvn :) Puss!




Prov gånger två

WOHO, både jag och jenny knep ett varsitt MVG på livräddningsprovet idag, kanoners :D Sen hade vi biologiprov som gick som förväntat - åt pipsvängen helt enkelt. Men inte klagar jag för det, jag hade ju utmärkt utsikt från bänken jag satt vid i aulan. Heta grabbar inom ett avstånd på 4 meter, då ska man fan inte klaga!

Kärlek



Om tre månader blir jag 18. Då ska ja slå till på stort och beställa hem någon
av dom underbara skapelserna från stylebystars. Sen ska ja ut på krogen och
shaka asset av mig i den.

Estudiando

Plugga vare ja, eheheh... Finns ju bra mycket roligare saker att göra. Som till exempel att äta både en grekisk sallad och en halv kebabpizza inom loppet av 20 minuter, kolla på fotboll, surra i telefon med jenny i 1 timme, sukta över kläder från stylebystars och asos. Det är ungefär vad jag har gjort ikväll. Men jag lovar att plugga imorrn, vi har ju trots allt håltimme i 3 timmar så nånting kommer man väl att få gjort. Skärpning.

Lägger skorna på hyllan

Har meddelat mina tränare om att jag tar ett uppehåll från fotbollen nu. Ingen idé att fortsätta när jag ändå inte har någon vilja till det och när jag bara är sjuk och har så mycket problem med foten. Sen får jag se hur jag gör till nästa år. Kommer såklart att kännas konstigt med tanke på att jag har spelat i 10 år nu, tiden går sjukt fort!

Måndag

Slutade som vanligt 10.45 idag, käkade lunch, lämnade in ankelbootsen för omklackning och sen åkte jag och jenny till fjärran och simmade :) Tränade också på att simma ner till botten på ett 3,40 m djup eftersom vi ska göra livräddningsprov på onsdag. Vi hade lite tur också eftersom vår idrottslärare kom dit för att ha lektion så vi fick låna en sån där docka som man ska hämta upp från botten.

Ska packa ihop mina grejer nu och åka hem till pappa. Sen blir det plugg hela kvällen :( Men det kommer som vanligt sluta med att jag tittar på tv, och just ikväll råkar det ju vara gif sundsvall - gefle if på PPV. Hoppsan liksom.


Söndag

Har väl inte så mycket att säga om den här dagen förutom att jag har övningskört(!) och pluggat... Övningskörningen gick mycket bättre än väntat och både jag och mamma fick ett x antal skrattanfall :D Så känner ni er lite nere nån gång kan ni boka in er för att få övningsköra med mig, för då lovar jag att ni inte kan hålla er från att dra på munnen!

Nu ska jag slå mig ner framför tvn och ladda upp inför sista veckan innan höstlovet. Imorgon ska jag och jenny simma efter skolan och sen har jag och brorsan ff eftersom pappa ska upp till sundsvall och se gif sundsvall - gefle if :) Wanna join us?


Stockholm - 10 gånger lugnare än New York

Vid niotiden igårmorse hämtade pappa och jag upp nejra och sen fortsatte vi ner till sthlm. Vi var framme i kista vid halv 11 tiden ungefär och då gick pappa direkt in till Philips för att jobba och jag och nejra fortsatte till kista gallerian. Där kärade vi båda ner oss i en tröja vi hittade på BikBok, men den fanns självklart inte i vår storlek. Men jag måste tillägga att personalen där inne var sjukt trevlig, där har gävle något att ta efter! Sen tog vi tunnelbanan in mot stan där vi käkade en varsin Qp-cheese meny och sprang in och ut i varenda butik utan att vi hittade något. Eller jag köpte iaf en tunika inne på gina tricot, men jag hade ju hoppats på att hitta meeer! Fast istället blev jag ju inte mycket mer pank än vad jag var innan.

Vid fyratiden mötte vi upp mormor på plattan och så gick vi till en tapasrestaurang vid stadsteatern där hon bjöd oss på mat, sweet :)<3 Nån timme senare tog hon t-banan hem och jag och nejra bestämde oss för att ta det tidigare tåget hem. Så vi skyndade iväg mot centralstationen för att kolla upp när pendeltåget gick. Sen hade vi några minuter över så vi gick till hemköp där jag köpte godis och nejra en tidning. Hade tänkt hinna hälsa på Nikolina, min kusin, också men det hann jag inte :( Riktigt tråkigt eftersom det var ett tag sen! Sen satte vi oss iaf på pendeln till Upplands Väsby där vi fick vänta ett bra tag så vi roade oss genom att ta kort :D Tillslut kom vårt tåg som tog oss till Skutskär där vi fick damp eftersom bussen som skulle ta oss vidare till gävle åkte innan nån hade hunnit hoppa på den från att tåget kommit fram. Men det kom en buss till sen som tur var så vi slapp stå och frysa ihjäl! Tack för en uuunderbar dag nejra :D<3





Kalas

Har nyss kommit hem från michaela (kusin) där jag spenderat hela lördagskvällen. Eftersom hon fyllde år idag var vi där och firade henne - käkade tacos, fikade och pratade om det ena och det andra. Men mot slutet satt jag mest och lyssnade på dom andra och försökte hålla mig från att råka somna och därmed dyka ner med huvudet i tekoppen, vacker syn. I mitt försök att hålla mig vaken åt jag inte bara en utan fem(!) stora kanelbullar plus en mockaruta. Lägger vi ihop det med förra veckans kanelbullekonsumtion kan man ju börja undra, men vad gör man inte för sånt man älskar, kanelbullar är ju en av mina stora laster i livet, höhö :)

Sen åkte vi iaf hem och eftersom klockan hade runnit iväg lite för mycket var det ingen större idé att ta bussen till bomhus och mysa med jenny, carro och tess som det var tänkt :( Men ja lovar att gottgöra er ;)

Har ingen större lust att sova nu eftersom jag blivit pigg och heller ingen lust att kolla på film ensam. Brorsan den smitaren svek mig och tog moppen till en kompis istället för att kolla på filmen vi laddat ner... Så vad gör man? Rensa bland lådorna i rummet kanske? Brukar få såna ryck mitt i natten. Eller så lägger jag in bilder ifrån stockholmsresan med nejra :)


BRYNÄÄÄÄS, SVERIGES BÄSTA LAG!


Hockeykväll

Slutade 12.20 idag och då gick jag och carro och käkade lunch och sen sprang vi runt på stan och letade bankomater och kollade på maskeradkläder. Hittade en hel del faktiskt och jag längtar ju sönder till halloween nu!

Sen åkte jag hem och sov, kollade på gossip girl, käkade och nu ville pappa att jag skulle komma hem till honom på hockeykväll, brynäs - skellefteå, inget man tackar nej till :D

Vid kvart i nio imorgon hämtar vi upp nejra och sen styr vi mot E4:an och Stockholm :D! Kommer hem vid halv 11-11 på kvällen så jag slänger väl in ett inlägg då om jag orkar, puss på er :)<3



Varning på stan imorgon, höhö :D

En tyngd har fallit

Nu är spanska provet överstökat, sköööönt! Det känns som att det gick rätt skapligt, men bara därför så gick det väl rätt åt pipsvängen... Sitter med nejra och jenny i datasalen nu och fördriver tiden tills matten börjar, sen tar nejra och jag helg, för imorgon åker vi till stockholm :D Shoppa, käka, eventuellt hälsa på mormor och knäppa kort as usual står på schemat :) 

Stress

Har alldeles för mycket på schemat nu så bloggen blir drabbad. Men imorrn slutar jag 12.20 så då hinner jag nog skriva lite, håll ut :)

Style by stars




Det här kommer att bli min död

Idag fick jag svaret på varför tvåan är jobbigast. För det är NU som alla prov och inlämningar börjar komma, en efter en. Nu måste jag gå och begrava mig i böcker, hoppas vi ses nån gång. Om jag lyckas överleva detta dvs. Jag kan ju iaf glädja mig
med att det är höstlov om 12 dagar, mitt i all depression.

Sömnpulver

Jag vet iaf en som inte kommer att kunna somna inatt, nämligen jag. Jag har sovit
totalt 4 timmar sen jag kom hem från skolan så inatt kommer jag att få räkna får ett bra tag... Skulle inte vara helt fel med ett besök från john blund, som jag förövrigt älskade när jag var liten, höhö :)


Dö dö dö dö dö

Jag är sjuk igen (är jag ens förvånad?), men den här gången fick jag vara frisk i hela fem dagar efter att penicillinkuren var slut. Men jag försöker kämpa på ändå, trots att kroppen säger ifrån hela tiden... Pappa tvingade mig att sova så fort jag kom hem idag eftersom jag inte kunde stå på benen och knappt kunde andas eftersom både halsen och bihålorna har svullnat igen (igen!). Sen försökte jag piggna till någorlunda för att plugga, men det var rätt meningslöst eftersom jag inte tar upp något av det jag läser. Så hej då spanskaprov och hej då matte test som kommer att gå rätt och skogen. Och åt helvete med mitt immunförsvar.

Fredagen

Fredagskvällen började med lite förparty hemma hos mig med tjejerna innan vi tog bussen ner till stan. Väl därnere sprack den plan vi hade så vi gick iväg till en gränd istället och roade oss några minuter. Sen tog jag och nejra en fullpackad buss till sätra där vi först satte oss i skogen och drinkade lite sourz. Sen gick vi tillbaka till busshållplatsen för att kolla om dom andra tjejerna befann sig på nästa buss som kom från stan, men det gjorde dom inte :( Istället träffade vi på peddy och några fler :) Sen gick vi tillbaka till vårt lilla drinkställe intill en cykelbana och roade oss med att klunka lite till sourz, dunka musik och spela in en video, haha, vågar inte kolla hur den blev :D Tillslut bestämde vi oss iaf för att dra in på SBN och där träffade vi på en massa folk och dansade asset av oss :D Sen gick vi barfota hem till mig i natten och sov :) Tack för en great kväll!





A conversion

Imorrn kommer jag bli en ny människa, iallafall till det yttre :D

-Ny hårfärg
-Nya ankelboots
-Nya glasögon
-Ny klänning

Torsdag

Igår ville jag bara skjuta mig själv eftersom jag hade a million troubles on my mind. Men idag känns nästanintill allt perfekt!

Skolan flöt på galant och dessutom fick jag många komplimanger för nya hårfärgen :) Spanska muntliga som vi hade oroat oss för gick bra, på matten var jag klar med alla uppgifter (även c-uppgifterna, höhö) 20 minuter innan vi slutade och sen fick både jag och nejra MVG på medicinprovet :D När vi slutat tog jag bussen hem och där fick ja sällskap av jenny som sen fortsatte till hille :) Gick och lämnade tillbaks ett paket på konsum sen och så kom pappa hem med ett varsitt max originalmål lagom till hockeyn började, muuums!

Nu lär ja kuta ner igen eftersom periodpausen är slut, puss!


Mys

Tog en onödigt lång och kokhet dusch förut och nu sitter jag i min läckra leopardmorgonrock och tittar på greys och äter kanelbullar, något jag aldrig skulle kunna klara mig utan ;)


Ankelboots



Mina nya älsklingar som invigs i helgen :D

Onsdag

Dagen började med sovmorgon och sen hade vi idrott första lektionen. Där höll klara och farzana i en egen lektion med dans så vi fick lära oss en koreografi, sjukt kul :D Ångrar att jag slutade med dansen förut, men än är det väl inte försent? :) Sen var det lunch och därefter redovisning på biologin som gick rätt så bra. Sista lektionen var spanska och där fick vi sluta lite tidigare. Då gick jag och tjejerna till stan för att leta skor åt mig och tess, och på den sista affären slog jag till på ett par svarta ankelboots som jenny och jag totalförälskade oss i förut. Och eftersom hon köpte dom då så har vi ju lika nuuu :)

Sen åkte jag, jenny och carro hem till mig och så färgade jenny mitt hår, tack för hjälpen hun'<3

H&M paket

Idag kom mina (efterlängtade) ankelboots från h&m, men jag tänker skicka tillbaka dom redan imorgon!! Anledningen är att dom inte var ett dugg sköna och dessutom var klacken alldeles för smal för att min högra jvla fot ska kunna klara av att gå i dom. Har ingen större lust att dra på mig den femte stukningen för i år. Dessutom var skorna inte alls lika snygga i verkligheten, materialet var riktigt fult, men det är ju sånt man får räkna med när man beställer från nätet. Och fodret inuti skorna skulle ha varit rosa, men det var turkost :(

Nu måste jag verkligen hitta ett par nya skor innan lördag. Får dra med mig jenny en sväng på stan imorrn och hittar jag inga då så får jag kolla på fredag med nejra också. Annars är fan helgen förstörd, då kan jag lika gärna gå med tofflor.


Jag är besviken :(:(

Tisdag

Det har varit en lång dag idag. För det första är tisdagarna en av dom värsta under veckan, både jobbiga och långa lektioner. Dessutom hade vi klassråd idag direkt efter matten vilket gjorde att vi inte slutade förrän vid 10 i fyra. Då gick jag och resten av min biologigrupp till datasalen och gjorde klart vårt exkursionsarbete och förberedde inför redovisningen imorrn. Sen gick jag och köpte hårfärg, tog bussen hemåt, hoppade av vid konsum och hämtade ut ett paket från h&m, gick hem och tillslut stog jag innanför ytterdörren, puuust. Då var klockan redan halv 7 så jag hann i princip bara äta och pyssla med lite allt möjligt man gör när man kommer hem och så hade klockan rusat iväg.

Nu tänker jag antingen plugga eller sova, det sistnämda lockar såklart mest...

Helgen!

I fredags hade jag och tjejerna myskväll eller rättare sagt tjockiskväll hemma hos mig :) Nejra och jag köpte med oss godis och en varsin QP-cheese meny från mcdonalds, och sen köptes det kanelbullar, glass och mellis från konsum också, haha :D Sen bänkade vi oss framför tvn och kollade på idol, fredag hela veckan och tillsist hål i väggen.

På lördagen vaknade jag riktigt sent, sängen höll mig kvar länge :) Sen gjorde jag mig klar och mötte upp tess och carro och så gick vi upp till läkerol arena. Vi var där riktigt tidigt så vi fick en varsin värdecheck på 20 spänn som vi handlade upp i kiosken. Sen ställde vi oss i klacken precis mitt i där trycket är som värst, men ändå som bäst, och där var vi omringade av mycket heta killar :D Dom två första perioderna var mållösa, men i tredje gjorde brynäs inte bara ett utan två mål i slutet. Och fyfan vilken stämning det blev, alla bara skrek och hoppade :D:D

Efter matchen gick vi hem till mig och fixade oss. Sen kom jenny och så började vi gå in mot stan, men det slutade med att vi fick lift in av en kille, haha :) Sen kutade vi till bussen och åkte med den till lexe där josef och några andra killar från matchen var. Men sen kom det dit några jvligt dryga 93:or från min brorsas klass, så vi tog 12 bussen hem.

Svarta bågar

I fredags tog jag mig i kragen och gick på en synundersökning, och igår var jag och pappa in till Synsam och beställde glasögon åt mig. Det enda jag hade haft i tankarna var svarta bågar och så blev det. Nästa fredag kommer jag att se smaaart ut :)


Det var inte riktigt dom här jag beställde, men nästan så!

Hål i väggen

Alltså jag dör :D Hahaha, fyfan vad jag har skrattat åt det här programmet hela
kvällen :D Jösses, haha :D




Finns det något slut?

Har jag en gång börjat dra på mig skador och sjukdomar så tar det aldrig slut.

- I början av september blev jag sjuk, och sen dess har jag varit förkyld.
- Under dm-matchen stukade jag foten, den högra som alltid.
- Förra veckan övergick förkylningen till bihåleinflammation som ja äter penicillin mot nu.
- I tisdags fick jag urinvägsinfektion.

Vad kommer härnäst? Jag orkar inte med det här längre...dö.

Jag behöver en egen dr shepherd...

Torsdag

Lång dag idag, men vi fick sluta en timme tidigare från medicin vilket var riktigt skönt :) Då åkte jag direkt tillbaka till skolan eftersom jag inte kunde hitta min mobil, men som tur var låg den i skåpet, pjuuh... Man känner sig allt lite lost utan mobilen.

Nu tänkte jag bara lägga mig i soffan och slappa hela kvällen, vi har inga läxor så nu måste man passa på :) Ska försöka lägga mig i tid ikväll också eftersom jag ska upp tidigt imorrn för att åka till Tierp och spela skol-SM i fotboll. Önska oss lycka till :D På kvällen blir det troligtvis filmkväll med tjejerna hemma hos mig, brukar alltid bli ändrade planer när vi ska ha det, men nu hoppas jag att det blir filmkväll, myyys! Nejra och jag ska dessutom köpa med oss mcdonalds hem, höhö :D

Puss på er!


Brynäs spelar bortamatch mot Luleå ikväll, tagga!

RSS 2.0