Less

Seriöst! Vad fan äre för fel på den här stan? Helt fucking död är vad den är. Jag är så jävla sur, arg, less och trött på allting just nu så jag vet inte vad. Nästa helg tänker jag fly ner till norrköping med pappa och nero för att få slippa allt ett tag. Det ska bli riktigt jävla skönt! Jag orkar verkligen inte bry mig om någon eller någonting längre, trots att jag borde...

Därför ska jag gå och dränka mig i julmust och lussebullar nu och sen lägga mig i sängen och kolla på gossip girl. Om jag ens orkar gå upp imorgon återstår att se. Pappa ville ha med mig upp till Läkerol Arena, men vi får se hur jag gör. Sen ville mamma gå med mig på julskyltningen också, mysigt i och för sig. Allt beror på hur jag mår imorrn.


Bussresan som aldrig tog slut

Har nyss kommit hem från att ha suttit på 12:ans buss från bomhus hur jävla länge som helst. Herregud, jag trodde aldrig att vi skulle komma fram. Dessutom har jag hunnit upptäcka en ny del av gävle under resan som jag inte visste fanns, haha. Bussen kom fram till stan precis när bussen jag skulle byta till började åka. Men tack vare mina grymma löparsteg hann jag ikapp den borta vid vasa, pjuuuh.

Nu ska jag bara svitscha om och sen ska jag och tess på hockey, vi är taggade som fan kan jag lova! Ses vi där? :D


29 november

Haft en perfekt morgon hittills. Ska göra mig klar nu och sen åka till farmor och farfar i bomhus för att äta lunch :) Förhoppningsvis blir det hockey ikväll också, jag är iaf astaggad på det! Ha en bra dag everyone :)

Jag behöver stödhjul

Det har liksom blivit lite utav min grej att vurpa den senaste tiden. När jag var ute och gick med Nero nyss passerade vi 3:ans buss som var fullsatt och stod och väntade på tåget. Just då får hunden för sig att byta sida och kastar sig mellan mina ben från höger till vänster sida. Resultatet? Mig svärandes nere på marken, en buss där alla helt plötsligt stirrar ut genom fönstren och en överlycklig hund som undrar vafan jag gör nere på marken. Haha, rätt kul ändå så här i efterhand :D

Genteknik

Har varit duktig nu och gjort klart 9 genteknikfrågor till biologin, bara 10 kvar...


Jag älskar helgen

Riktig chilldag i skolan idag, för en gångs skull. Sovmorgon till 10.45 då vi hade biologi. Halva klassen laborerade medan vi andra kollade på en film om genteknik och sen några youtube klipp också, hehe :) Lunch efter det och sen på engelskan satt vi bara i datasalen hela tiden eftersom några andra i klassen hade speaking test. Dagen avslutades med matte C där vi repeterade inför nationella.

Gick en sväng på stan med Carro sen efter skolan innan mamma kom och hämtade mig. Åkte direkt till ica där vi handlade en massa grejer till kvällen, idol och mys står på schemat :) Väntar bara på att klockan ska bli sex nu för då ska jag hem till pappa och ta med mig nero hit eftersom jag och mamma ska vara hundvakt tills imorgon. Sen efter idolutslagningen lite senare ikväll ska jag och tess åka till Vasa och kika på nattinnebandyn :D

Underbara kvinna


Vi glömmer den här dagen va?

Pissdag rent ut sagt. Bussen var full imorse så jag fick ta nästa och stressa sönder till mattelektionen. På tok för kort lunch så vi fick även stressa till fysiken. Inställd klassfest. Somnade på medicinen. Fick stå ute och frysa ihjäl pga att bussen till stan var 10 minuter försenad och dessutom stank piss. Dyngsur om fötterna eftersom all snö har fått för sig att börja smälta. Fick vänta i över 10 minuter på att min jävla cheeseburgare skulle bli klar på mcdonalds. Men dom bjöd iaf på en mellanpommes. Sen öppethus på vasa som blev allt annat än vad jag hade tänkt mig, riktigt besviken. Till sist så förlorade Brynäs mot Rögle...

Nu ska jag glömma allt det dåliga som hänt idag och istället vara lycklig över att bokrecensionen på spanska är avklarad, både den skriftliga och muntliga. Dessutom har jag sovmorgon till 10.45 imorgon, inte helt fel. Godnatt!

På tal om nyttigt


Jennys och min frunch i söndags :)

Snart är jag igång igen

Sovmorgon imorse och sen taekwando med peddy och pooya på idrotten. Riktigt kul var det och jag blev ännu mer taggad att få börja träna på riktigt igen. Så fort jag blir frisk kan jag börja träna lite lugnt och sen öka mer och mer. Förhoppningsvis kan jag snart träna lika hårt och mycket som jag gjorde förut, målet är iaf att komma dit! Efter nyår tänker jag köpa terminskort på gymmet och börja träna med brudarna :)

Ska sätta mig och plugga matte nu tänkte jag, mindre än 3 veckor kvar nu bara till Nationella provet i matematik C! Lite cashewnötter och vatten till det också. Ytterligare ett försök till att verka nyttig, som bara brukar hålla dom två första dagarna...Hehe.

Hangloose i lördags

En kille som jag aldrig sett förut, 3-4 år äldre, kommer fram till mig och jenny.

Killen: Det är du som är jossan va?
Jag: Ja?
Killen: 91:a?
Jag: Ja, och du är? (En aning förvirrad)
Killen: Du gick på Stigslundsskolan för några år sen och tillbaka?
Jag: Ja, hur vet du det? Vem fan är du själv?
Killen: Flinar
Jag: Vad? Va? (Vid det här laget var jag helt galen typ och stod allt annat än still)
Killen: Du var riktigt snygg då, men du har blivit jävligt mycket snyggare nu!

Sen gick han. Haha :D Nu måste jag ju ta fram dom gamla skolkatalogerna och kolla om han finns där någonstans :D

Sex laxar i en laxask

Har gått omkring i pyjamas hela dagen. Sovit, suttit vid datorn, sovit, suttit vid datorn, sovit.. Ja ni fattar nog. Sen kom mamma hem och gjorde iordning lax till middag :) Vi ska kika på desperate nu och baka smulpaj, sen får vi se om jag lyckas somna ikväll? Det visar sig. Godnatt<3

Älskling

 
Inte dom bästa bilderna, men energiknippet vill ju aldrig sitta/ligga still :)

Nytt

 
Gina Tricot
Jeanstights - 179:-
Örhängen - 59:-
Topp - 99:-

Nian Kosmetik
Masterpiece Max mascara - 99:-


Sjukis

Bihålorna var fortfarande helt igensvullna imorse och halsen också så jag stannade hemma. La mig i sängen under tre duntäcken och började kolla på andra avenyn men somnade :) Sen kände jag mig mycket bättre när jag vaknade så jag tänkte att jag skulle åka till skolan, men jag råkade somna om igen och vaknade inte förrän nu. Såg att jag hade fått 11 sms under tiden också, haha! Eftersom det var pannkakor i skolan idag fick jenny köra vår pannkakstävling själv :( Tror vi är uppe i 12-13 pannkakor nu? Eller så har vi börjat om, jag minns inte ;)


Fick pannkakor till middag igår åtminstone :)

3 poäng

En riktigt viktig seger för brynäs ikväll, 1-0, och grymt skönt att bottenlagen inte plockar så mycket poäng. Får hoppas att det blir två vinster till nu den här veckan, mot rögle på torsdag och mot timrå på lördag :)

Nu ska jag typ gå och dö eftersom mina bihålor svullnade igen helt under matchen, kan bara andas genom munnen. Får hoppas att pappa får tag i läkaren direkt imorgon så att jag kan få min jävla medicin...

Imorgon kommer det bilder, jag loooovar!

Hockey

Ska fixa mig lite snabbt nu och sen kommer pappa hit och så fortsätter vi upp till Läkerol arena för att se Brynäs-Södertälje :D


Brynäs runt

Slutade 10.45 idag, käkade lunch med carro och jenny där det blev många skrattanfall, haha :D Efter lunchen skulle dom gymma på friskis så jag satte mig i sofforna där och väntade. Sen gick vi ner på stan där jag köpte en mascara och så fortsatte vi upp till ica söder. Men carro hittade inte vad hon skulle ha, nämligen hårfärg, så vi gick tillbaka till konsum. Inget napp där heller så vi gick ända bort till ica fjällbacken där hon tillslut hittade sin färg :) Jag tror alla halkade till minst 10 gånger under hela vägen eftersom det verkligen är snorhalt ute, och jenny smällde till rejält med att falla ner helt på marken. Haha :D Sen tog jag en jävligt mycket försenad buss in till stan och hann precis på min buss hem.

Brynäsvallens största lirare

Tog halv sex bussen till brynäsvallen där jag mötte upp tess. Där snörade vi på oss skrillerna och tog vinterns första kliv ut på isen! Riktigt ovant i början men sen kom vi igång och körde på rejält, fortsätter vi så här kommer vi lätt att värva in oss i nk, haha :D Sen skjutsade tess och hennes pappa hem mig till pappa där tacos och ensam mamma söker finalen väntade :)

Efter maten satte jag mig ner för att läsa klart spanska boken och precis då slutade internet att fungera. Och eftersom min bok innehöll skitsvåra spanska ord var jag i stort behov av att kunna slå upp orden på internet, men det kunde jag ju inte :@ Så jag fick gissa orden istället och hoppas på att det var något rätt iaf. Men som tur var började internet fungera precis när jag skulle lägga mig så jag kunde skriva klart recensionen iaf! Annars hade jag behövt åka till skolan tidigare imorrn...

Lördag+söndag

Kvällen ja, den var riktigt nice! Jag, jenny och tessan tog bussen till brynäs vid tio tiden ungefär och umgicks med trevligt folk där :D Jag fick iaf träffa den personen jag ville och det var väl det viktigaste, hehe :) Kvällen slutade nån gång vid 01.00 tiden då jag och jenny tog bussen hem till mig. Åt havregrynsgröt och pratade en massa innan vi somnade i pappas säng :)

Imorse började jag att måla om mitt rum medan jenny läste cp-spanska boken som vi ska skriva recension på imorrn i skolan... Tog en paus och gick till ica och när vi kom hem gjorde vi smoothies och apelsinklyftor, sjukt gott! Sen fortsatte vi att läsa spanskan och nu har hon precis åkt. Ska fortsätta måla rummet nu och läsa ännu mer spanska innan pappa kommer hem då vi ska äta tacos. Sen blir det skridskor på brynäsvallen med tess :D JAG ÄR ASTAGGAD :D Fatta va kul det kommer bli! Dessutom får vi kanske lite manligt sällskap, vem vet, hehe :)

TAGGADE SOM FAN!

PAAAAAAAAARTY MED JENNY OCH TESS TONIGHT :D

Har nyss kommit till tess. Jag följer luleå-brynäs live och agerar DJ just nu medan dom andra två fixar sig. Sen drar vi vidare mot brynäs med riktigt trevligt folk! :D Ha en trevlig kväll allesammans!

Snö

Dålig uppdatering, jag vet... Ska snart gå hem till mamma och hämta kläder och målarprylar och sen åker vi till stan för att shoppa. Klockan fyra blir det hockey as usual, luleå-brynäs! Sen får vi se vart kvällen fortsätter, ska nog vara med tjejerna iaf :)

Dessutom vill jag att det ska bli den 1 december nuuuuuu! För då byts min mobiloperatör och då kan jag ladda kortet med pengar igen. Nu gapar kortet helt tomt och jag vill inte ladda det i onödan, lika bra att vänta till den 1 december istället. Så ni som skickar sms behöver inte förvänta er nått svar från mig, men ni kan ju skicka ändå :D

Familynight

Myskväll med la familia ikväll eftersom alla åker åt olika håll i helgen. Pappa och Nero till norrköping och brorsan till stockholm. Själv blir jag kvar i gävle med ett tomt hus, hehe. Pappa och jag tog nyss en promenad med Nero hem till kusinerna och nu ska vi se klart fotbollen.

Onsdag

Imorse var jag taggad för att ha taekwandolektion med peddy och pooya på idrotten, men vår lärare var sjuk så det blev inställt... Istället fick vi göra vad vi ville så jag spelade fotboll med grabbarna, carro joinade också ett tag :) Sen lunch, biologi och redovisning i spanska som gick great!

Åkte hem och gjorde pizza och kollade på tv innan jag slocknade i soffan, skööönt :)



Pimp my room

I helgen ska mitt rum genomgå en makeover! Både pappa, brorsan och hunden är borta så jag kan lika gärna passa på då. Har redan bestämt färger och mönster så nu måste jag bara köpa det sista som saknas. Målarfärg ska inhandlas och så måste jag installera pappas projektor till min dator. Det kommer bli apsnyggt det här, jag vill ha helg nu va fan!


Tisdag

Händelserik dag idag ja. Hade biologiprov på morgonen som gick lite jag vet inte vad, tacos till lunch och sen fysik och matte c. Efter matten pratade vi om vårterminens schema och förhoppningsvis blir det några ändringar i det. Sen pratade vi om öppethus kvällen vi har på vasa nästa vecka där jag, carro och jenny anmälde oss som frivilliga vägvisare (alla vill väl ha en natur t-shirt liksom, haha internt :D). Men kommer vi inte med så är det ju inte helt fel att labba fysik med jörgen istället!

Gick på stan en sväng med jenny efter skolan innan jag tog bussen hem. Myste lite med nero innan jag och brorsan tog moppen till ica där vi gjorde årets snyggaste vurpa precis utanför entrén, haha. Mitt ben är typ blått nu men det var några som fick sig ett gott skratt iaf! Gjorde hembakad pizza sen och kollade såklart på hockeyn, djurgården-brynäs, där brynäs tog en viktig seger med 4-2!

Och nu ska jag kolla på nyaste avsnittet av gossip girl innan jag somnar, godnatt!


MAX!


Snart övertar vi två isen igen!


Jag vill ha fredag idag

På fredag blir det shopping. Har lyckats hålla mig från att shoppa slut på alla pengar länge nu så jag har gjort mig förtjänt av det! Har siktat in mig på ett vitt spetslinne från gina och sen en svart kjol till det. Prima.




Måndag

Hade feber och var sämre imorse så jag stannade hemma. Men eftersom vi bara har två lektioner på måndagar så missade jag inte så mycket. Gjorde pannkakor och kollade på filmen Donnie Darko. Men den var rätt så weird så jag orkade inte se klart slutet. Sen gick jag ut med nero och fixade en massa så nu känner jag mig som en hemmafru, typ. But I like it, man får ju lön för mödan! Ska nog inte berätta allt jag hunnit med att göra idag för då blir ni yr. Men jag har: tvättat, handlat, tvättat mattor åt farmor som var hos tandläkaren, gjort iordning fika och fikat med farfar, haft lydnadsträning med nero...

Nu tänker jag inte lyfta ett lillfinger mer idag, förutom att plugga till biologiprovet, så jag ska sysselsätta brorsan istället. Han ville ha hjälp med att baka kanelbullar också så jag rycker antagligen in på ett hörn där. Kanelbullar är en drog, speciellt degen, hehe :)


Save up all your tears

Jag har alltid haft svårt att uttrycka känslor för andra. Men när någon lyckas träffa rätt punkt, då brister det. 
Just nu är det alldeles för mycket, jag vet inte om jag orkar mig igenom allt det här... Men samtidigt vet jag några som har det värre just nu<3


Pokerface


Jobb och plugg

Jag skulle ju inte blogga nått idag men jag slänger in ett inlägg medan jag ändå har datorn igång. Har nyss jobbat klart och det tog sin lilla tid men nu är min plånbok lite fetare igen. Den har gjort många viktnedras den senaste tiden men nu är den snart tillbaka på banan!

Sitter hemma hos pappa nu och pluggar biologi för fullt, prov på tisdag. Biologi är nog det ämne jag hatar mest men det är bara att köra på ändå. Tess kommer hit snart och hämtar sin laddare och sen ska jag hem till mamma och käka, om dom två partyprissarna där har vaknat dvs. Det brukar ju vara tvärtom men nu har jag och tjejerna legat på sparlåga ett bra tag. Får se om det smäller till och blir party nästa helg istället!

Nu måste ja försöka få in det här med transkription och translation i skallen. Ska rota fram några ipren ur medicinskåpet också för jag mår bara sämre och sämre. Kände mig riktigt pigg imorse men nu har förkylningen tagit om rejält igen...


Skräck

Jenny och tessan tog bussen hem för en timme sen ungefär. Det sista vi gjorde innan dom åkte var att titta på The Strangers och för första gången på flera år blev jag riktigt jävla rädd av en skräckfilm! Haha fyfan, tur att vi hade varandras händer att klämma sönder. Men nu har dom ju åkt och eftersom både mamma och brorsan är ute och partajar ikväll så är jag ensam hemma. Ska nog ringa till brorsan nu och kolla om han inte kan komma hem lite tidigare, hehe.

Imorrn ska jag som sagt jobba hela dagen och sen måste jag plugga biologi så fort jag kommer hem. Sen är jag nog så trött att jag antingen somnar eller lägger mig framför tvn, dvs ingen dator eller bloggning imorrn. I´ll be back on monday!


Döda mig

Hemsk natt, var helt borta. Låg och yrade, svettades, frös och kunde knappt andas pga att bihålorna var uppsvällda och halsen full med knivar kändes det som. Pappa hade ringt igår kväll men jag hade bara svamlat en massa och jag minns knappt vad han sa. Bara att han var framme i norrköping och att hundarna var överlyckliga att träffas igen. Haha, önskar att jag var där. Jag vet inte ens vad jag sa till jenny när vi pratade, måste fråga henne när hon kommer hit :)

Ska försöka göra mig klar nu innan tjejerna kommer. Kanske hinner vila lite också. Sen ska jag äta nudlar, perfekt sjukmat liksom.


Pinsamt

Hur fan är det möjligt att Robin E åkte ut igår? Obegripligt. Ibland undrar jag om inte TV4 fuskar med rösterna.



FANFANFAAAAAAN!

Kan man gå från att vara absolut helt frisk en morgon till att bli så sjuk på kvällen att man inte kan ta sig ur sängen? Jag kan :( Har så sjukt jävla ont överallt att jag inte vet vad jag ska ta vägen och så kan jag inte prata heller...

När jag kom hem från skolan idag hällde min brorsa upp ett bubbelbad till mig och tände en massa ljus :) Så efter att jag legat där och skvalpat ett tag gick jag och la mig och vaknade nyss. Men jag har inte blivit nå bättre alls, snarare mycket sämre :( Vill inte hålla på att ta en massa alvedon heller för min kropp är snart resistent mot sånt. Alla andra mediciner överhuvudtaget också. Får se om  jag orkar titta på idol och tv ikväll, jag kanske sover istället. Jag vill vara FRISK! Imorrn kommer dessutom tjejerna hit. Och på lördag eller söndag ska jag jobba, men inte om jag är sjuk :( FUUUUCK!

Helg!

Slutade för ungefär 20 minuter sen och nu sitter jag och nejra i datasalen och väntar på att carro och jenny ska labba klart på biologin. Vi har varken engelska eller matte c idag (den var frivillig) så vi slipper sluta vid halv 4 idag. När tjejerna är klar blir det lunch och stan. Sen tänker jag åka hem och lägga mig eftersom jag har kommit i det första stadiet igen innan man blir sjuk. Hela kroppen, halsen och huvudet värker och dessutom fryser jag ihjäl :(

Annars blir helgen lugn, har blivit många sånna nu. Vi har en massa plugg och arbeten att göra och dessutom var ingen annan partypepp, haha. Så ikväll blir det tacos och idol och på lördag kommer tjejerna hem till mig :)

Ge järnet!

Jag läste nyss nejras inlägg om att skärpa sig med pluggningen, och vafan nu blev jag också riktigt peppad för att verkligen ta tag i det här. För om jag ska kunna nå dom mål jag har i livet måste jag ju ligga i riktigt rejält nu. Det är nu jag bygger grunden för framtiden. I 7:an och halva 8:an pluggade jag jämt, verkligen jämt! Jag ville alltid nå toppresulat och misslyckades jag blev jag riktigt besviken på mig själv men satsade ännu hårdare istället. Och som det gav resultat!! Men dom senaste åren har jag tappat lusten och koncentrationen helt. Jag pluggar bäst på natten när det är knäpptyst i hela huset, men istället blir jag tröttare och tröttare för varje natt som går. Eftersom jag somnar långt in på natten och går upp tidigt hamnar jag som i en ond cirkel. Jag ska tvinga, verkligen tvinga mig själv att plugga på dagtid nu för att komma i säng i tid. Så att jag är utvilad dagen efter och kan prestera bra i skolan också. Och inte somna stup i kvarten som händer lite allt för ofta nu för tiden... Dessutom måste jag försöka hitta ett bra ställe att plugga på. Då menar jag inte hemma eftersom det alltid är en massa liv och rörelse här, inte lugn och ro för fem öre, haha :)

Nu ska jag gå den sista kvällsrundan med nero och sen ska jag plugga biologi! Godnatt<3


Code red


Nu jävlar jenny, nu vi ska klara det här! 47 dagar har vi på oss :D

Torsdag

Är inte på så jättebra humör just nu, och har inte varit det på hela dagen. Men det finns en anledning till det och om nån retar upp mig mer idag kommer den att få ångra sig rejält! Haha :D

Har precis kommit hem till pappa eftersom jag ska vara ensam här hela kvällen och vara hundvakt åt nero älskling. Vid sjutiden ska jag ut med honom och sen blir det mat och hockey, linköping-brynäs, äntligen!!

Måste passa på att plugga lite biologi nu och kolla på 2½ män innan det är dags.


Tips

En sida jag har varit medlem på sjukt länge men glömt att tipsa om är Gratisgen Try it! :)


<3


Min älskling, har inte varit så här lycklig på länge :D

Horoskop

Men seriöst. Det är fan läskigt hur jävla bra horoskop stämmer in på mig...

ASTRO NOVEMBER:

Efter en omtumlande höst börjar en ny period av ditt liv. Du
bestämmer dig för att ta kontroll över framtiden och sluta
låta omständigheter styra dig. Det är ett tufft beslut och det
kommer att kräva att du ändrar på din livsstil men du är
beredd på förändringar. Under julen tar du en paus i vardagen
och unnar dig att koppla av tillsammans med din familj.
Oavsett om det blir ett stort eller litet julfirande bidrar
du till att skapa en god stämning genom din omtänksamhet
och humor.


stenbocken 

Idag vågar du se framåt för första gången på länge. Visst, inget är som du tänkt dig för ett år sedan, men då var då och nu är nu så det är bara att acceptera situationen.

 

 

 



Törnrosa sov i 100 år

Jag hann bara med gossip girl igårkväll för sen somnade jag vid 21.00(!), helt otroligt för att vara mig. Vaknade 08.30 imorse eftersom vi hade sovmorgon, vilket betyder att jag sov 11½ timmar inatt. Helt helt obegripligt. Men riktigt skönt också eftersom jag är pigg som jag vet inte vad idag!


Genetik

Sitter i datasalen med jenny och nejra nu för att plugga inför biologiprovet vi har nästa vecka. Sen är det spanska och efter det Italienmöte, bara 102 dagar kvar tills vi åker nu :D Men innan dess är det ju både julafton, lofsdalen med jenny, nyår och min 18-årsdag, så jag har mycket att se fram emot! 2009 kommer att bli ett så grymt underbart jävla år!


För det är jag värd!

Jag kan inte ens komma ihåg när jag hade en riktig slappkväll sist? Har pluggat varenda dag nu i flera veckor men ikväll ska jag ha en riktig slappkväll. Gossip girl, andra avenyn och desperate housewives tillsammans med duntäcke, godis och te. Om jag orkar dvs, ögonlocken faller ihop på mig hela tiden... Tänker lägga mig tidigt ikväll också, riktigt tidigt.


Prov

Det blev bara 4 timmars sömn inatt så jag har mått skit hela dagen. Fick tillbaka provet på biologin där det blev VG, så det höjde humöret lite. Men sen hade vi ju fysikprov efter lunchen som jag inte fattade ett skit av så då försvann det bra humöret direkt. Känns ju lagomt kul att jag kanske kommer få mitt första IG någonsin...Men humöret höjdes sen igen när vi fick tillbaka matte C provet, VG+ :) Det firades med godis, maha!




Mästerkockarna


Kyckling i pitabröd med grönsaker som jag och jenny slängde ihop!


Sen blev vi sugna på något mer och slängde ihop våra egna blåbärskakor!

Vi borde kanske satsa på en kockkarriär jenny? :D

Mysdag med tjejerna

Som sagt, slutade klockan 10.45 idag, vet inte hur många gånger ni kommer att få läsa det i fortsättning, haha :) Kastade mig på bussen hem och gick ut med nero. Sen kom jenny och carro hit nån timme senare och så pluggade vi fysik. Gick till konsum och köpte hallon och blåbär sen och när vi kom hem bakade vi smulpaj. Lite senare kom även tess hit och myste. Jenny åkte hem och kom sen tillbaka hit eftersom hon ska vara min och neros sovkompanjon inatt eftersom vi är ensam hemma :) Inatt blir det fysikplugg till tusen för imorrn är det prov som gäller, hua.


Muuuumma!


Jennpenn och ja :)


Älsklingar :)



Lärarna gräver min grav just nu

Efter stek, potatis, sallad, kokade grönsaker, sås, gelé, marrängsviss med frukter, te, äppelkaka, ett äpple och werters original känner jag mig mätt, eller snarare uppstoppad. Behöver knappast äta frukost imorgon. Men är det farmor som bjuder på maten så finns det liksom ingen spärr, allt verkar gå ner.

Loggboken är iaf klar och skickad, 23.58! Jag utmanar ödet mer och mer varje gång känner jag, haha. Nu ska jag läsa på lite till fysikprovet och sen lägga huvudet på min nya GOSA VÄDD från IKEA. Imorgon åker pappa till sthlm så jag ska ta hand om nero själv tills på tisdag kväll :) Slutar vid 11 tiden imorrn och sen kommer tjejerna hem hit för fysikplugg och mys! Sen måste spanskabokrecensionen skrivas också, även spanska arbetet+redovisningen, och börja plugga inför medicinprovet, och börja plugga inför biologiprovet. DÖDA MIG!




Helgens sista dag

Söndag igen och hittills har jag hunnit med det här:

-Varit i Valbo med pappa och brorsan
-Shoppat på IKEA
-Varit hos mamma med nero
-Tagit en långpromenad med nero
-Städat och inrett rummet

Måste lägga på ett kol nu och skriva klart loggboken och plugga fysik innan vi ska till farmor och farfar och äta middag. Har skippat lunchen idag för att jag ska vara extra hungrig till ikväll, farmors mat är gryyyymt god och till för att äta mycket av!

Give me some inspiration

Jag har verkligen noll inspiration till att blogga just nu. Tror det beror på att det händer så mycket annat runt omkring mig just nu, och jag klagar inte!

Blev väckt vid halv 10 imorse av att vovven ville ut. Ja sjävklart har han ett namn också, Nero, tror jag glömt att nämna det :) Var ute i ca en halvtimme och sen när vi kom hem gjorde jag mig klar och tog 13.00 bussen till stan. Mötte nejra där och köpte mig en mössa på stadium innan vi tog bussen hem till jenny. När vi kom dit blev det fysik och spanskaplugg, men väldigt mycket mera surr, haha :) Sen tog jag och nejra 18.20 bussen hem och båda halvsov under hela resan typ, men sen hoppade peddy på vid brynäs så vi snackade lite med honom tills vi kom till stan. Sen när jag bytt till 3:ans buss och skulle trycka på stoppknappen för att hoppa av funkade inte den jäveln. Och innan jag hittade en annan att trycka på var min hållplats redan förbi. Så jag fick mig en extra lång promenad hem istället...

Kom iaf lagomt hem till pizzan och efter maten gick jag och nero på en timmes promenad i mörket. Nu hade jag tänkt (måste) plugga, men vafan, det är lördag. Istället ska jag göra varm choklad med grädde och se på gossip girl. Får råplugga imorrn istället innan vi åker hem till farmor och farfar och äter middag med resten av släkten, myyys :)

Juste, idag fyller farmor och farfars hund år, 9 år, sjukt vad tiden går fort! Grattis iaf, haha :)

Köp dig lycklig

Det är mycket just nu, alldeles för mycket. Men det är bara att försöka ta en dag i taget och prestera så gott det går.

Har iaf haft en ganska så toppen fredag. Köpte farsdagspresent efter skolan och fick mitt välförtjänta godis tillslut. Sen blev det idol och tacos med papi och mys med vovven såklart :) Ska kika gossip girl nu och imorrn väntar plugg med brudarna eftersom vi inte har något liv längre, pluggkoma är vad lärarna försatt oss i :(


Gratis mode

Jag som börjar bli lite av en expert på såna här gratis sidor nu tänkte tipsa om gratismode! Samla enkelt ihop poäng genom erbjudanden eller värva vänner helt enkelt! Poängen växlas sedan mot presentkort på tex gina, h&m, waynes, the body shop m.m. Hur jävla najs låter inte det? Ja men bli medlem och börja samla poäng då :)

BLI MEDLEM HÄR!


En torsdag

Imorse var det delprov i matte C, hurra, och det gick inte som på räls, jag spårade snarare ur. Trots det vet jag att jag har klarat en MVG-uppgift eftersom vår lärare gick igenom den på tavlan efter provet. Det enda jag kan glädja mig åt efter det här provet :) Resten gick åt pipsvängen!

Slutade vid två och sen dess att jag kom hem har jag suttit och pluggat. Nu är jag iaf klar med medicininlämningen och tänker fan inte ägna en sekund mer åt något skolarbete, thats it. Iofs ska loggboken vara inlämnad imorrn så jag borde ju egentligen ägna den en tanke. Men troligtvis ska den vara inlämnad senast innan 00.00 imorrn så jag tar itu med den när jag kommer hem istället.

Nu: mat, puss!


Sånt som får en att må bra<3





Onsdag

Har spanska nu men slutar om 1 minut typ, då blir det matteplugg med nejra här på skolan. Måste få så mycket som möjligt gjort eftersom vi har prov första lektionen imorrn...

Juste, har ju glömt att berätta varför jag var så glad i förrgår. Anledningen var att pappa har köpt en hund :D En svart schäfervalp på 14 veckor och jag är redan käääär i honom :)<3

Måste kila, puss!

På rosa moln

Den här dagen har allt varit perfekt, skulle inte skada om det kunde vara så lite oftare. Den svarta dunjackan är nu min, brynäs fick äntligen ta 2 poäng lagomt till uppehållet och jag har fått en hel del pluggat inför matte c provet :) Sen hände ju något idag som kanske är det bästa som någonsin hänt mig, men vad det är håller jag inne med tills imorgon, då lovar jag att berätta :D Kan inte sluta le just nu bara, det kan nog varken pappa eller martin heller, I´m in heaven :)


Dom får mig på fall varje gång


Indescribable :´D

Bara för att jag är så sjukt jävla lycklig just nu så det finns inte ord för det! :D PAPPA ÄR BÄST, MAHAHA :D Nu behöver jag inte ens några julklappar! Eller...inte så många iaf :D:D WIHOOOOOOOO! :D:D

Måndag

Har ingen större ork eller lust att blogga just nu, därav den dåliga uppdateringen. Men jag slänger väl in nått kort nu bara :)

I fredags var det partyfaktor 100 och jag hade sjukt kul! Förparty hos tess med pizza, fix och peppning. Sen blev det taxi till sjömanskyrkan där vi shakade asset och körde en "tävling" där jenny vann och jag och nejra delade på andra platsen, höhö :D Somnade så sött i tess säng sen vid tre-halv 4 tiden. Vill ni ha det mer detaljerat så läs Nejras blogg ist. :D

Slutade som vanligt 10.45 idag. På spanskan fick vi tillbaka provresultatet och jag knep ett VG på provet och på uppsatsen ett VG+, det går framåt minsann! Sen blev det en snabb sväng på stan där jag köpte en myshalsduk på indiska och klämde ner en cheeseburgare på donken med nejra, inte är ni förvånade inte? ;)

Ska plugga lite till matteprovet nu och sen ta kvart i fyra bussen till stan och möta mamma. Måste lämna tillbaks en jacka jag köpte igår och istället köpa en annan jag spanade in idag, haha :) Sen blir det såklart hockey på tvn ikväll hemma hos pappa! Om brynäs lyckas vända sina fem förluster till en vinst ikväll ska jag typ... springa ett varv runt huset. Eller vi säger två. Haha, fan va sämst jag är. Men det får ni leva med :D


Åt helvete :'(:'(

Jag är så jävla ledsen och besviken nu så fyfan!! Vuxna jävla människor. Tack för att ni förstört resten av helgen. Nu kommer jag att få vänta hur jävla länge som helst igen tills jag får träffa dig nästa gång. Du var inte ens här i 24 timmar, helt sjukt...

Fyfan, jag måste ut. Kommer drunkna i mina jävla tårar om jag stannar kvar här. Klarar inte av att vara hemma ikväll. Det bästa skulle vara att få supa till rejält i kväll, så att jag slipper alla tankar ett tag. Men jag tror inte dom andra tjejerna är så speciellt partypepp... Åt helvete bara.

RSS 2.0