Farmors dag

Hey! Sitter på körskolan nu och pluggar så pass mycket att skallen snart överhettas. Men vill ju kunna imponera på Rune även imorgon då jag var den enda att klara och därmed slippa göra om vägmärkesprovet vi hade igår! Så det gäller ju att hålla sig kvar i täten liksom, hehe. Har riskettan med Magnus vid tvåtiden och sen hoppas jag att jag får åka ut och gasa lite innan vi slutar. Ikväll väntar middag hos farmor då hon fyller år, kommer dock kännas tomt när varken gammelfarmor eller hunden finns med oss längre. Dessutom är släkten i Barcelona och lever livet så jag funderar på att dra dit en cirkus istället för att få allting att kännas precis som vanligt :)

Intensiva dagar

Från och med igår och fram till den 8 oktober spenderar jag dagarna på körskolan i skutskär för intensivkurs, kände att det var dags att ta tag i det där jävla körkortet nån gång. Mjukstartade igår med körning och teori och idag fortsatte vi med ännu mer körning och lärarledd teori med rune, grymt skön gubbe på 70 bast, haha. Efter många timmar med plugg och körning känns hjärnan som kräm men försöker ändå ligga i med träningen när jag kommer hem, det är fit for fight inför reunionkryssningen som gäller!

Blött

Vaknade upp av ösregnet imorse och beslutade mig ganska fort för att skita i träningen. Tog mig ner till stan lite senare istället för en shoppingrunda med nejra. Fick med oss en hel del innan stan stängde och jag åter igen fick sätta mig på cykeln hem, hej dränkt katt! Nu tänkte jag slänga ihop lite tacos och ladda inför kvällens jobb. Ska nämligen provjobba på en bar här i gävle ikväll och det är bara att köra järnet, det är ju det här jag drömt om!

Ha en trevlig kväll peeps!

Getingjävel

Blev getingstucken i fingret idag och känner mig inte lika macho längre. Har frossa, feber och en obeskrivlig smärta i fingret... Getingjävel! Eller getting som gammelfarmor alltid sa, haha.

Torsdag

Har gymmat, filat på cv:t och fått ett väldigt bra samtal idag, berättar mer sen! Så fort pizzan är uppäten gör jag mig iordning och tar mig till interpool för öl, hockey och utgång med jenny :) Kan bli en grym kväll!

Clear my mind

Enligt mig är träning det absolut bästa när man behöver rensa hjärna och glömma allt annat ett tag, do you agree? Så idag spenderade jag några timmar på gymmet, värmde upp med crosstrainern och sen ett hårt benpass på det. Men jag gav mig inte där utan cyklade hem och tog ett löparvarv i spåret också, grymt skönt. Nu väntar mat och en kväll i soffan :)

Vila i frid

Bearbetningen av min gammelfarmors bortgång har varit det jobbigaste jag gått igenom, och än är det en lång bit kvar. Dom nätter jag inte ligger sömnlös på gråter jag mig istället till sömns på. Jag försöker gå vidare men det känns som om jag bara gräver mig djupare ner. Trots det har jag försökt se bortom allt och tagit en dag i taget, försökt få tillbaka livsglädjen och lyckats bättre än jag hoppats på. Av den anledningen kom dagens besked som en jävla käftsmäll. Beskedet att farmor och farfar fått ta det snabba beslutet att avliva sin hund då cancern spridit sig för långt. En cancer vi mer eller mindre visste om. Att förlora ett djur är precis lika jobbigt som att förlora en människa. Det här är ofattbart. Mitt älskade lilla hjärta. Jag är tillbaka där jag började och jag vet inte om jag klarar av att bearbeta en bortgång till... Tell me it's a fucking nightmare.

Lördag

Tog tag i mitt liv igår och fick en hel del gjort. Köpte gymkort, träningskläder, hårfärg, lånade böcker och fick positiva besked om provjobb, nu jävlar! Ikväll ska jag, jenny och nejra försöka oss på poledance innan vi styr iväg mot jacobs grillfest med folk jag inte träffat på år och dagar. Har en känsla av att den här lördagen kan bli riktigt, riktigt bra!

Med motgång kommer medgång

Besvikelse i premiären, ett tafatt brynäs där ingen riktigt vågade sticka ut. Nu laddar vi om inför bortamatchen mot hv71 istället! Och jag säger godnatt och laddar upp inför morgondagen, första gången sen juli jag lägger mig innan 12, haha.

Elitserien 2010/2011

Pizza och hockeykväll, fan vad jag har längtat efter den här dagen. Nu kör vi!

Personen du söker kan inte nås för tillfället

Onsdag idag vilket betyder fullspikad tv-kväll, tänker inte ens svara i telefonen, hehe. Har precis varit och storhandlat en massa gott med mamma så nu är jag redo!

19.30 - Halv åtta hos mig
20.00 - Idol
21.00 - Skånefruar
22.00 - Kungarna av Tylösand

Lördag

Avslutade lördagen med en trevlig utgång med tess. Trodde dock att gävlefolket hade mer att komma med men, fel fel fel. Det verkar heller inte finnas på kartan att man går ut för att kanske lära känna lite nytt folk. Antingen hälsar man på dom man redan känner eller dom man ser en chans att få ligga med. Thats it. Har man riktigt jävla tur dock träffar man på folk utifrån och av erfarenhet brukar dom kvällarna vara dom bästa. Bjud till lite förfan. Grymt less på det här och så fort körkortet är klart packar jag väskan. Saknar värmen och känslan av att bara leva i nuet och få skita i allt annat, magalufstyle helt enkelt.

Onsdag

Åkte upp till Läkerol Arena idag och blev bjuden på lunch av pappa, uppskattat när man är arbetslös och fattig, haha! Efter finlunchen åkte jag och brorsan hem och tog med hundarna till ängen där dom fick springa tills benen inte längre bar dom. Så nu ligger dom här på varsin sida och flåsar ikapp trots att det var över en halvtimme sen vi var ut, dålig kondis tycker man. Ska strax hoppa in i taxin som är här närsom och hämta pappas bil som varit på service. Sen vidare till bomhus för att hämta saker efter gammelfarmor, skitjobbigt men samtidigt sånt som måste göras. Ikväll ska min nya tv invigas så tjejerna kommer förbi för idolmys med chips och hela köret :) Imorgon är det jag som köper gymkort!


Livet som arbetslös


Det här är vad jag fördriver dagarna med, så ni vet liksom.


Flyttstäd

Hade varken träffat pappa eller gunnel sen jag åkte till magaluf så idag drog jag dit för en uppdatering av våra liv. Men där hann jag knappt innanför dörren innan jag stog med skurhink och trasa i handen. "Mäklaren kommer imorgon, hjälp till och städa i några timmar så bjuder jag på middag". Sagt och gjort, efter pappas order och några timmars slit från hela familjen med hjälp av hundarna (läs stoppklossar), var huset skinande rent. Kastade oss därefter in i bilen och fick bord på Akropolis med en charmig grek till servitör. Beställde in mängder med souvlaki, entrecoute och tzatsiki, precis som förr i tiden, och kort därefter var det soprent på tallrikarna. Sen åkte vi hem och fick en bildbomb på nya huset. Underbar lya som troligtvis kommer få mig att bli norrköpingsbo på halvtid. Åtminstone 25 procentare!


<3

Idag är det två månader sen du gick bort men jag har fortfarande inte förstått. Inte ens begravningen fick mig att förstå. För mig är du fortfarande kvar och ibland händer det att jag tänkt ringa eller åkt och hälsat på dig. Har börjat drömma om dig alltmer och inbillar mig att jag ser dig ute. Saknaden gör mer och mer ont för varje dag och den dag jag verkligen inser att du inte finns kvar känns långt bort. Önskar att vi kunde spola tillbaka till tiden då du var frisk och vi skrattade tillsammans igen. Önskar att vi satt på bryggan i stugan igen. Önskar att du sa åt mig att aldrig skaffa någon karl igen. Önskar att jag fick sitta vid din sängkant den där sista gången och hålla din hand igen, det lilla som fanns kvar av dig...

Det enda jag riktigt förstått är hur mycket en människa kan betyda för någon annan.

Jag älskar dig, bästa vän ♥

Roadtrip

Med grym magalufmusik och tändstickor i ögonen dunkar snart jenny, jag och nejra mot arlanda för att hämta upp lovisa och charre som kommer direkt från kreta. Innan vi plockar upp negrerna gör vi med 100% säkerhet ett stopp på max i uppsala också. Goodnight peeps!

Dagens drink


Kinky Amanda
2 cl vodka
2 cl jordgubbslikör
2 cl citronjuice
Fyll upp med fruktsoda


Fredag

Kom hem från magaluf i söndags men har inte riktigt landat föränn nu. Har haft jetlag i flera dagar och gått runt med konstant yrsel, huvudvärk, trötthet och bara varit allmänt förvirrad. Men nu börjar det ordna upp sig och när jenny och jag vaknat till liv här hemma hos henne ska vi ut och söka jobb. Rastlösheten börjar fan redan krypa under skinnet. Återkommer med magalufuppdateringar... inom kort :)

MAGALUF I ORD

Simple stuff. Rum 103. I wanna know your name. Boum. Disco. Gött ju. Kirsebaer. Ett skepp kommer lastat. Beachcluben. Mina vänner. Kräftskiva. Tequilarace. A squeeze of s. Jack Daniel's brudarna. Familjepizza. La bodega. Jeg kalder på dig. Kalle kackerlacka. Special fashion. Nutella. Barskolan. What goes on tour...stays on tour. Schnapps. E4:an. Vimmerby/Gävledrinken. Ja eller nej? Penis till penis. Tacokvällar. I throw my hands up in the air sometimes. Efterfest till 09.00. Cola. Saxaphone remix. BIP. Barrunda. Oas. Dallaskebab. Spyhinken. Madrass på vågorna. "Massahi". Chicken mc nugget. Skiter man väl i. Chipmunks. Wall of downfall. Hey baby. Dans på bardisken. Liggabänken. Minnesluckor. Sangria. Soluppgång. Skit i dae. Don't stop believing. Nudlar.

to be continued...

RSS 2.0