100426

Grym helg som bjudit på shoppingdag i sthlm, party och avslutningsvis grillning. Har försökt njuta av varje sekund eftersom den här veckan kommer bli min död. Är dessutom sjuk men känner att jag inte riktigt har tid för det just nu. Bit ihop och kör igen, right?
  • Psykologiseminarium
  • NV-dag, redovisa PA
  • Utprovning av linser
  • Slutprov i matematik breddning
  • Jobb
  • Psykologiföreläsning, kvällstid
  • NP-svenska, tal

Benknäckaren

Trodde på fullaste allvar att jag skulle knäcka revbenen av mig under hostanfallet jag fick förut. Jävlar vad det tog i! Har därav en känsla av att alla som ska skriva NP i svenska i aulan imorgon kommer att älska mig emellanåt, dvs dom gånger jag kommer att ligga på golvet och låta som ett groteskt odjur medan tårarna sprutar åt alla håll. Men vem vet, alltid roar det någon!

Pengar rullar in som dom ska

Tröttnade på att ligga hemma och vara sjuk idag så jag tog första bästa buss till jobbet istället. 306 kg Marabou på 4 timmar, way to go!

Sjukstuga

Tog mig igenom fysiken skapligt bra igår tycker jag, men visar inte resultatet detsamma så blir det hårdkörning inför nationella istället! Gjorde nejra sällskap på stan efteråt innan det var dags för henne att jobba och då drog jag raka vägen hem och bäddade ner mig. Vid nio tiden kom jenny hit med ett paket alvedon, cola, godis, nötter och kladdkaka som vi smällde i oss framför Cougar town. Helt klart dagens höjdpunkt, tack för det bästa vän ♥

Killing me softly

Har inte sovit ett skit inatt pga feber, migrän, uppsvälld hals och igentäppt näsa. Trots det måste jag bita ihop för att mellan 13.00-16.00 infinna mig i aulan för dugga i Fysik B. Under 3 timmar ska vi alltså ha prov på hela kursinnehållet, vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Låt det vara en mardröm

Lördagkvällen började bra, alldeles för bra! Vid åttatiden tog vi tjejer oss ner till stan och hem till joel där resten av grabbarna redan infunnit sig. Drog igång joels berömda quiz ganska på en gång och stämningen var 100%! Nån timme senare sprang jag och carro över till grannen för att checka in läget på hans 25-års fest som var i full gång - dumt gjort. Blev bjudna på dricka där som carro tydligen hällt ut men den efterkloka idiot som jag är drog i mig hela glaset. Några minuter senare är det svart och 8 timmar senare vaknar jag upp i min egen säng utan något som helst minne. Bland det läskigaste jag någonsin varit med om och hela händelsen gör mig så ledsen. TACK till alla som såg till att jag kom hem välbehållen under kvällen ♥

Man lär sig av sina misstag och jag kommer med 100% säkerhet aldrig mer dricka något jag inte vet innehållet av.

Workoholic

Lika mycket som jag älskar känslan efter ett riktigt hårt träningspass älskar jag känslan efter ett lika hårt arbetspass, och dessutom vetskapen om vad som väntar en den 25:e när lönen skramlar in! Fick ledigt från skolan efter lunch så då passade jag på att åka upp till Backmans för ett 3,5h pass. Sen rullade jag hemåt i solskenet och nu tänkte ja slänga ihop lite potatisgratäng och kött och bänka mig framför tvn resten av kvällen.


Jobbet passar mig som hand i handske, have to say!


Work baby!!!

Slängde mig på hojen och styrde mot sörby urfjäll tidigare idag för att prata jobb med Malin på Backman info. Fick en liten rundvandring först och information angående jobbet för att en halvtimme senare vara i full färd med mitt första pass, snabba puckar! Åkte därifrån 3,5 h senare och längtar redan nu efter löning nästa helg. Hur bra som helst med tanke på att vi planerat in en shoppingdag i Sthlm nästa lördag :)

På menyn

Honungsmarinerad fläskfilé, hemmagjord potatisgratäng,

majskolv, tomater, sparris, chilibearneise- och pepparsås!


Barbeque

Har gått runt med ett konstant lyckorus i kroppen hela dagen pga vädret, you gotta love it! Slutade vid 12 och efter lite jobb med PA-redovisningen rullade jag hemåt för fysikplugg. När huvudet tillslut gav vika tog jag med mig nero ut i skogen för en långpromenad i solskenet. Efter 1 timme av konstant pinnkastande var båda armarna dock totalförlamade medan jycken knappt fått upp något flås, ofattbar energi!

Nu är det snart dags för lite käk, fläskfilén ligger och fräser på grillen medan jag och pappa sitter här med en varsin drink. Avslutar kvällen med ett avsnitt från Sandhamn, summerfeelings!

100412

Passar på att slänga in ett grattis till min älskade mamma som fyller år idag, all kärlek till dig! ♥

Chocolate sauce

Tog oss hem till nejra vid 6 tiden igårkväll men vände nästan direkt i dörren för att åka och inhandla käk på älskade pizzahouse. Väl hemma bänkade vi oss i sofforna med en massa gott och drog igång Shutter Island. Förutom att vi fick pausa efter halva filmen och få alla bitar gällande handlingen på plats så tycker ja nog att det var en kanonrulle! I slutet av filmen kom tess och bjöd oss på efterätt i form av marängsviss, uppskattat! Stannade till två innan jag och jenny rullade hem till mig med caben.

TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL! ♥


03.12

Heeeeeeeeeeeeej! Jag heter Josefine Karlsson och är en mupp. Idag har jag kollat på film med mina muppiga vänner. Vi kollade på en muppig film som vi var tvugna att pausa för att diskutera vad som egentligen hände för att åtminstone förstå lite utav den.. Nu är jag allmänt nördig med min BÄÄSTA vän Jenny Carlson och pluggar matematik. Det är sånt vi brukar göra vid den här tiden en vanlig lördagskväll. Nej nu har mina fem minuter av ledig tid medans provet laddar  tagit slut. Puss och hej leeeverpastej.

100410

Planerna på att inviga våren i boulongern idag sprack totalt, vädergudarna är inte mycket att lita på! Istället har jag ägnat förmiddagen åt att baka kanelbullar med mor. Nu blir jag dock illamående av bara tanken och min mage är uppsvälld till det dubbla, hejja. Tänkte dyka ner i sminkväskan en snabbis nu innan jag åker till stan för att möta upp jenny. Har lite ärenden att uträtta och sen väntar en låååångpromenad innan det är dags att bege sig till nejras crib för en myskväll :) Kan hända att det slinker ner en pizza eller två och även lite annat smått och gott, SOCKERBEGÄR!

Ha en grym kväll!

En bild säger mer än tusen ord

Har ägnat dom två senaste timmarna åt att bläddra igenom bilder från magaluf. Fått många skratt men även gråtit floder då dom väcker så mycket minnen och framförallt så mycket känslor. N-O-S-T-A-L-G-I

122 dagar till lycka!

 




MALLORCA

Om lite mindre än 18 veckor landar vi i paradiset av möjligheter igen - Magaluf! Tills dess får jag nöja mig med att åka till solariet och drömma mig bort i några minuter...

100407

Startade dagen med ett spinningpass och sen dess har jag suttit bänkad med en massa plugg. Vädret är ju inte mycket till att hänga i granen idag så lika bra att ta tag i skiten. Tanken är att bli klar med romananalysen och åtminstone få halva samhällsarbetet gjort. Wish me good luck people!


Stanhäng

Vaknade upp av att solen lyste imorse så jag gav mig ut på en långpromenad runt travet. Sen lite frulle och en snabbdusch innan det var dags att rulla iväg med cykeln för att träffa nejra på stan. Det första ärendet innebar en spruta av största sorten för min del. Jag som ÄLSKAR sprutor. Fruktade det värsta men gick faktiskt kanoners. Så nu kan jag gott och väl stoltsera runt med mitt feta plåster på armen! Sen fortsatte vi iväg till nordea för att fixa nytt leg åt nejra, vill ni ens veta hur många hon är uppe i? Haha, hjärtat. Skulle även hämtat ut hennes nya iphone men alltid är det nått som ska krångla så vi håller tummarna för nästa gång. Hamnade istället på nian där vi drog i oss en fet kebabtallrik innan det var dags för henne att sticka till jobbet. Själv rullade jag hemåt och nu sitter jag och väntar på jenny. Långpromenad och tvmys står på schemat, ha en trevlig kväll!

Tomathjärta, sweet.


Try sleeping with a broken heart


100404

Godkväll...eller godnatt rättare sagt! Inledde lovet med att köra slut på mig själv på spinningcykeln och resten av dagen har jag spenderat med min kära mor. Handlat, ätit god mat+efterätt och slappat framför tvn, såg bl.a. Pearl Harbor (kärlek), Håkans bar och Johan Falk. Hade egentligen tänkt plugga hela dagen men ska försöka få lite gjort nu istället, hur det går återstår att se... Ska möta upp Nejra på stan imorgon för lite ärenden och sen blir det förmodligen lite lunch och shopping också, gillart!

RSS 2.0