30 juli

Känner mig äckligt sliten just nu och vill bara dra täcket över huvudet och be den som försöker väcka mig att skjuta sig själv. MEN...jag måste sätta mig i bilen om 20 minuter för att åka upp till stugan i hälsingland. Fast det blir nog mys det med, bara jag kommer dit så. På lördag är jag hemma igen och då blir det reunion med min älskade nejra som levt livet i kroatien/bosnien i över en månad, vilket är på tok för länge. Och nästa fredag vid den här tiden sitter vi på planet ner till Mallis och är förmodligen helt övertaggade, sug på den ni!


Älskade hälsinglands skärgård! Sen att jag
själv råkar täcka halva bilden har ni bara fotografen att skylla.

<3

Jag har bitit ihop, kanske alldeles för länge utan att visa någonting utåt. Men jag är för svag för att orka hålla emot mer. 18 år. I 18 jävla år har du alltid funnits hos mig, alltid. Vilken dag som helst är du borta och det gör så fruktansvärt jävla ont att se dig tyna bort mer och mer för var dag som går. En känsla som är obeskrivbar och samtidigt är jag så rädd, så jävla rädd för döden. Jag har aldrig förlorat någon som står mig så nära som du gör och du kommer att bli den första. Det är så sjukt svårt att förstå hur nära man egentligen kan komma en person. Men för ditt eget bästa vill jag att det ska ta slut nu, bara få ett slut på ditt lidande. Men jag vet inte om jag är redo att släppa taget än. Inte föränn jag vet att jag kommer slippa gå igenom det här själv, det klarar jag aldrig. Jag är så jävla rädd för att bli ensam nu. Varje dag som går är ett helvete och när som helst kommer jag att bryta ihop. När du dör ska jag leva åt dig. Tills dess kommer jag aldrig att bli mig själv igen. Jag älskar dig, Gunborg Maria Wernborg <3

Damp för fan

Med risk för att låta som en kalla-det-vad-fan-ni-vill men, allt kan ta och dra åt helvete. Alla sura, jävla, avundsjuka, falska idioter som inte nöjer sig med misslyckandet av sitt eget liv utan måste till att förstöra andras också. Vilket nöje alltså, missbruk på energi? Helt less. Om 13 dagar lämnar vi allt, finns inte ord för hur skönt det ska bli.


22 juli

16 fucking dagar kvar till magaluf och jag saknar nejra som en idiot.

Sunny days

Vädret har varit kanoners idag så vi har solat och åkt båt hela dagen! Nu skulle det däremot resas partytält inför morgondagen så jag smet iväg till datorn en stund och skyllde på att jag ju är sjuk, och det är ju nästan helt sant faktiskt, ni ska se min uppsvällda hals och höra hur jag låter just nu. 

Börjar droppa in mer och mer släkt hit till stugan nu också så det gäller att vara på hugget för att få den bästa platsen på bryggan, i bastun och i båten till exempel, sånt är viktigt. Nu tror jag bastun är tillräckligt varm så jag ska in och kapa åt mig den bästa platsen vid fönstret, ciao!

Några mil utanför tylösand

Nu är tågbiljetterna köpta så den 18 augusti drar jag och tess ner till västkusten i 6 dagar och bara lever livet, fyfan så underbart! Dessutom är det bara 3 veckor kvar idag tills vårt plan lyfter mot spanien och magaluf, looooooovely!

1 år

Min älskade lilla vilde till hund blir ju 1 år idag, puss på dig!


16 juni

Gårdagen var kanske hur underbar som helst. Började kvällen med en reunion med tess, gq och kim på kvällen och kollade på martin stenmark (inte helt upskattat av grabbarna, haha), sen fortsatte vi hem till tess och shottade och lyssnade på när kimpa lirade gura. Vid tolv tiden vinglade jag och gq ner till sun city på hans cykel och försvann in i dimman där, hur najs som helst och natten avslutades med mys mys mys :)

Blev ändrade planer imorse så vi drog upp till stugan idag istället och blir kvar tills på söndag i guess :) Tar förmodligen båten till någon trevlig liten strand imorrn och på lördag väntar 50-års fest här för min farbror, partey!

Haha juste, har tappat rösten totalt så min familj/släkt har gett mig pratförbud, troligtvis rätt skönt för dom då jag låter rent ut sagt förjävlig (!!!) när jag pratar. Bara därför kommer jag ju på saker att säga stup i kvarten, men det är väl sånt som hör till.

Nu ska jag inte tråka ut er mer utan slå ihjäl myggorna i mitt sovrum istället, puss på er!

13 juli

Känner att den här bloggen har börjat rosta lite smått nu men det är ju sommar för fan! Har vänt på dygnet totalt men tar vara på varje minut som går. Igår kom tjejerna hit och så satte vi oss ute på altanen med fruktsallad, godis och bara mös och lyssnade på musik, precis som det ska vara :) Sen körde vi igång ett filmmaraton och när jag stupade i säng vid 5 tiden var det bara en halvtimme kvar tills jenny var tvungen att åka iväg och jobba, haha :) Har bara legat hemma och gjort ingenting med tess idag men vid 5 tiden cyklade vi ner till stan och fikade innan vi mötte upp brungs vid 9 tiden för bio, baksmällan. Haha, vilken jävla film! Efter bion åkte vi iväg för att våldgästa kim som redan hade somnat den jävel, så vi fortsatte hem hit istället där brorsan hade styrt upp kebabpizza och två och en halv män! Nu blir det ice age och så lär jag få tag i nått smärtstillande för min tand, avlider snart.

Imponerad om ni orkade läsa allt det där men, godnatt!

12 juli

Jo det är väl såna här gånger då man har lite för mycket alkohol i sig som man egenetligen inte borde skriva blogginlägg men. Nu när jag har tid för en gångs skull så kör vi. Började kvällen i bomhus hos emmas polare som fyllde år. Blev bjudna på mat och kanske lite för mycker drinkar men inget jag klagade över, inte just då åtminstone. . Sen tog viu bussen till brynäs och vidare in mot stan till hangan. Träffade en massa människor och dansade asset av oss, så crazy att jag lyckades få en fläskläpp på köpet, grejtt! Alkoholen gjorde verkligen sitt tillslut och nu försöker jag komma tillbaka till the reality igen, misslyckat dock. Detär tack vare carro och emma att ja lyckades komma medpå bussen hem, otroligt,.  Men har iaf träffat sjukt mycket underbara människor, både gamla och nya (!!!!) och haft en SJUKT JÄVLA LYCKAD KVÄLL !! Nästa vecka kör vi igen. Snurrar lite väl uppe i skallen nu så det är väl ett tecken på att ja borde sova ? Nu väntar sängen och imorrn kommer antagligen ångern och hälsar på, godnatt då gottt folk :)

Som jag hade dig förut

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

7 juli

Jo men sommarlovet blir bara bättre och bättre för varje dag som går tycker jag. Finns inte så mycket tid över till datorn men snart ska jag väl få tummen ur och skriva nått vettigt här. Har blivit en hel del partynätter och imorrn kör vi igen, sun city med carro och förhoppningsvis jenny, älskart :) Sen laddar vi för 50-års fest för min kära farbror i stugan nästa helg, det ser vi fram emot! Nej men nu ska jag ut och springa, vad annars? :) Puss.

4 juli

Helt slut i kroppen efter en tredagars så ikväll håller jag mig på hemmaplan. Ska ut och springa av mig i 5km spåret nu och efteråt blir det grillning och jordgubbar med familjen. Sen får jag antagligen sovsällskap inatt av mina två dampschräfrar, men det är bara mys det :) Puss på er då och trevlig lördagkväll!

RSS 2.0