Konversation i bilen

Jennys mamma: Juice?
Jenny: Nej tack!
Jag: Ja tack!
Jennys mamma: Salami?
Jenny: Nej tack!
Jag: Ja tack!
Jennys pappa: Det här skulle man ha en starköl till!
Jennys mamma: Starköl?
Jenny: Nej tack!
Jag: Ja tack!

28/12 - 4/1

NU DRAR JAG OCH JENNY TILL FJÄLLEN, TA HAND OM ER! :D


Myslördag

Kom hem från carro för inte så länge sen nu. Kommer att sakna henne som fan nu när vi åker, lika mycket som jag redan saknar tess och nejra :(<3

Iaf så åkte jag, jenny och carro in till stan vid sju tiden tidigare ikväll och käkade på Wayne´s, avocadosallad :) Sen köpte vi TONVIS med godis, då menar jag det också, och sen gick vi hem till carro och kikade film. Jag hade som vanligt glömt mina läckra glasögon hemma men jag fick låna carros gamla istället, hej harry-potter-lookalike, haha :D

Och nu mina kära vänner ska jag packa, bättre sent än aldrig, right? Vi åker ju bara om 8 timmar, så det är lugnt, verkligen...

27 december

Har precis vaknat men är fortfarande lika trött som när jag gick och la mig. Kunde inte somna igår natt heller så jag låg och stirrade i taket i flera timmar... Och det där med att räkna får förstår jag inte hur nån kan lyckas med, fårskallarna hoppar ju så fort att man inte hinner räkna dom. Och ibland hoppar dom ju dubbelt och baklänges också, haha.

Idag går nästan all tid till att packa och göra klart inför fjällen, för imorrn åker vi! :D Ska hinna fika och träffa släkten också och sen ikväll ska jag ju som sagt ut och äta med jenny och carro :) Så jag får väl sätta lite fart nu om jag ska hinna med allt. Ha det bra!

Bocken överlevde åtminstone julafton

I natt var det någon dum jävel som tände på bocken, men den räddades av en kille som var snabbt framme med brandsläckaren. Några timmar senare var en annan dum jävel (eller kanske samma?) där och tände på den igen, och den här gången gick den inte att rädda. Så nu är bocken nerbrunnen till grunden, bara skelettet kvar. Dom hade väl kunnat vänta med att tända på den till nyår istället? För nån gång ska den ju tändas på, tycker jag iaf, maha :)


Fredagkväll

Har packat lite nu, men fortfarande en hel del kvar... Tänkte vara lite social med familjen nu och sen kanske jag lägger mig tidigt ikväll? Kunde verkligen inte somna igår natt och när jag äntligen lyckats somna var det en idiot som ringde och väckte mig, fan klockan var ju 05.00! Stackars mobil som inte fick någon mjuklandning.

Imorgon blir det till att gå upp tidigt, ska fika med släkt och familj :) Sen ska jag hämta skidutrustning hos min kusin och på kvällen ska jag, jenny och carro ut och äta, längtar!

Annandag jul

Har precis kommit hem från att ha slagits med kärringar på mellandagsrean, eller så farligt var det faktiskt inte. Träffade Edwina på bussen hem sen så då fick jag någon att prata med, riktigt trevligt eftersom vi inte setts på år och dagar typ.

Lyckades i alla fall hitta en skidjacka på stan så nu är jag nästan klar med allt inför fjällen, bara packningen kvar som jag inte ens har börjat med. Men det gör jag...sen.  I och för sig är det bara två dagar kvar tills vi åker så jag borde åtminstone börja packa idag.


Bilder ger ju aldrig rättvisa, men ungefär såhär ser jackan ut :)

Julafton är över för i år...

Mysig julafton i år igen. Vi var först hemma hos oss och på kvällen åkte vi hem till farmor och farfar. Kalle Anka, julmat, alldeles för mycket choklad, julklappar, fika och trevligt sällskap, kan inte bli så mycket bättre :)



Julafton

Klockan passerade midnatt för ungefär en och en halv timme sen så nu är det julafton :) Vår gran är klädd, skinkan är griljerad, det är pyntat och städat överallt och julklapparna är klara. Men ändå känns det inte som om det är julafton, det kanske har med åldern att göra?

Nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagen, morfar och morbror kommer hit redan vid tolv tiden. Riktigt tråkigt nog blev mormor sjuk igår så hon kommer inte hit idag från stockholm som det var tänkt :( Men troligtvis kommer hon på juldagen eller annandagen istället, huvudsaken är att jag får träffa henne :)

GOD JUL, TA HAND OM ER :)<3


23 december

Har varit på Ica Maxi idag med mamma, fikat hos farmor och farfar (tre megastora saffransbullar) och fikat med jenny på nya Wayne's :) Dom hade assköna fåtöljer där som vi nästan somnade i och dessutom var det så himla mysigt att jag nästan inte ville gå därifrån. Vårt nya favoritfik maybe?




Dan före doppare dan

Goodmorning sunshines :) Hoppas snön får ligga kvar ute nu och att temperaturen håller sig under noll, för jag vill ju ha en vit jul i år. Pappa och Nero har precis lämnat Gävle för Norrköping så jag ska ta mitt pick och pack och åka till mamma snart. Ska försöka få med henne ner till stan för att köpa en skidjacka och skor till mig inför fjällen. Sen ska jag träffa jenny lite senare också, får se vad vi hittar på, vi kanske springer runt på stan eller fikar.


The Hills maraton

Ligger i soffan just nu i min otroligt sexiga morgonrock (leopardmönster säger väl allt?) och har The Hills maraton tillsammans med coca-cola, nachochips och holidaydip. Alla tjatar om att den här serien ska vara så bra så nu blir det upp till bevis.


Ny kofta - Bik Bok




Lilla julafton

Som sagt, vi hade lilla julafton igår med släkten på pappas sida. Vi började som en tradition med att dricka glögg och sen fortsatte vi med julmat, gröt, ost&kex, vindruvor, fika och självklart en massa knäck, godis och julmust. Sen delade vi ut julklapparna och babblade :) Himla mysigt var det och vid halv tio tiden skjutsade farfar hem oss. Sen vågade jag verkligen inte ställa mig på vågen efter allt som jag stoppade i mig under kvällen, höhö.




Kista

Just nu sitter jag i en av "boxarna" som jag så fint kallar det här nere på bilden, på Philips Trade Market avdelning. Har nyss sprungit runt i gallerian i över två timmar för mig själv och shoppat och käkat mcdonalds. Men jag tröttnade tillslut så jag gick tillbaka hit istället. Och eftersom pappa och alla andra karlar med skjorta och laptopväska skulle ha möte nu fick jag låna en laptop. Visste ni förresten att det är i den här byggnaden dom spelade in Vasakronans reklamfilm med Mikael Persbrandt? Om inte så vet ni ni det nu iaf :)


Estocolmo

Har haft en underbar kväll, sådär perfekt som det kan bli ibland. Har knäppt en massa bilder också men jag skriver om allt imorrn istället när jag kommer hem. Ska nämligen till stockholm imorrn med pappa :) Åker hemifrån klockan åtta och när vi kommer dit ska pappa jobba och sen ska vi shoppa i Kista gallerian och käka lunch där.

Nu ska jag och brorsan kolla på den absolut bästa julkalender någonsin, Mysteriet på Greveholm! Godnatt.

Då slår jag väl ihjäl dig i mellandagarna då :D


4 advent

Nu är rummet äntligen färdigmålat, eller jag har fuskat på vissa ställen men det är det ingen som märker, hehe :) Om en och en halv timme kommer farfar och hämtar oss för då ska vi ha lilla julafton med släkten hemma hos farmor och farfar. Ser fram emot farmors julmat så mycket att det redan vattnas i munnen, yummie.

Dom flesta julklapparna är också inslagna nu, sen fattas det bara etiketter till dom som jag ska iväg och köpa nu. And then I'm done! Kan knappt vänta tills pappa öppnar sin julklapp ikväll, är så nöjd över den så jag vet inte vad :D


En liten sneak peak :)

Min älskade lilla schakal


Expecto Patronum

Rummet får vänta. Harry Potter och fenixorden med godis är tusen gånger bättre.


20 december

Blev väckt av nero imorse som kröp upp under täcket, älskade hund :) Åt frukost och tog en långpromenad med honom. Sen åkte jag och pappa till Oves säljlager där jag köpte dom allra sista julklapparna och sen åkte vi och köpte pizzor på Don Pepino, ett av dom bästa pizzaställena i stan! Efter pizzan somnade jag i soffan och när jag vaknade gjorde jag om designen på bloggen, den får duga så länge :)

Nu ska jag måla klart dom sista listerna i rummet och sen slå in julklappar eftersom vi ska ha lilla julafton imorrn med pappas släkt. Helt sjukt, det är bara 4 dagar kvar till julafton nu :O Trevlig kväll på er, sup inte ihjäl er :)

Gårdagen

Igårkväll tog jag bussen hem till jenny där vi först tittade på En förtrollad romans och sen på Boston tea party medan vi väntade på en efterlyst tess. Tillslut dök hon upp och lite senare kom även jimmy och marcus. Sen åkte killarna iväg och då vred vi upp ABBA på stereon och sjöng och körde några dancemoves i soffan. När jennys föräldrar kom hem sen fick jenny en för tidig julklapp, nämligen Mamma Mia filmen med sing a long! Så vi satte självklart på den (fjärde gången gillt för min del) och började sjunga för full hals igen. Sen kom jimmy, marcus och en till kille tillbaks med MAX-mål åt oss, underbart eller vad? :D Så vi satte oss framför filmen och käkade tillsammans och drev med lite folk, haha, riktigt trevligt :) Vid kvart över två tiden skjutsade jimmy och tess hem mig och sen somnade jag på störten. Nu är tess framme i USA också, jag är verkligen inte avundsjuk :(<3


Jullov!

3 veckors ledigt nu och jag tänker ta vara på varje minut så bloggen kommer att gå på halvfart. Efter avslutningen idag blev det en fika med tess, carro, anna, louise, amanda och cia på Waynes :) Sen köpte jag en julklapp till innan jag tog bussen hem.

Ikväll blir det tacos med familjen och sen ska jag och brudarna hitta på nått trevligt eftersom tess åker till USA inatt, redan saknad<3 Får se sen vad vi hittar på :)

Filmnatt

Ska lägga mig och kolla på My best friend's girl snart som bl.a. Kate Hudson medverkar i. Hon är en av mina absoluta favoriter, helt klart. Skriver imorrn om filmen var något att hänga i granen eller inte. Godnatt!


Mysdag

Vi pysslade, lyssnade på musik, fick betygsinformation och käkade choklad (eller jenny och jag käkade choklad, höhö) på spanskan idag - mys! På matten hade våra lärare dukat upp ett långbord med julmust, godis, pepparkakor och så satt vi där och pratade och fick veta provresultatet- mys! Efter fysiken gick jag och tess till stan eftersom hon skulle köpa lite grejer. Vi åt även pepparkakor inne på Forex och sen satte vi oss på Ticknet där vi bläddrade i resekataloger och hittade drömhotellet till utomlandsresan med alla brudar i sommar - mys! När jag kom hem målade jag klart det mesta i rummet, käkade kebab med familjen, kikade på bonde söker fru och gosade med nero - ännu mera mys!

Nu ska jag fixa med julklapparna och ett fotokollage och sen somna framför en film. Börjar halv 11 imorrn då det är julavslutning i aulan och efteråt ska jag och några från klassen+tess fika :)

We´re done

Det är så sjukt skönt att vi är klar med allt i skolan nu, slappdag imorrn och sen avslutning på fredag. Blev dessutom positivt överraskad vid betygsinformationen på biologin idag så det firade jag och carro med kanelbullar :) Sen har jag hunnit med att köpa tre julklappar idag också, så saker och ting flyter på bra nu. Trevligt att sånt händer mig ibland.

7 dagar till julafton

Dagen kan sammafattas såhär:

  • Styrkepassprov
  • Julbord
  • Redovisning+genteknikdebatt
  • Fika med tjejerna
  • Stan med jenny och tess
  • Hemmagjord pizza
  • Bonde söker fru
  • Hairspray

16 december

Skoldagen började med engelska där vi sjöng jullåtar och fick vårt prel. betyg och sen läste jag, carro och jenny igenom genteknik arbetet innan vi gick till matsalen där vi satt och njöt hur länge som helst. På fysiken var det eget arbete så jag och jenny gick ut för att plugga själv till en början, men det slutade med att vi spelade tecken med peddy och pooya. Och jag kan säga så mycket som att vi är helkassa på tecken eftersom vi fick stryk med 35-137, haha :D Sen var det matte där vi började med Matematik D kursen, helt sjukt vad tiden går snabbt. Känns som om vi började med Matematik A nyss!

Så fort jag kom hem idag slocknade jag i soffan och vaknade nu, har gått runt och sovit med öppna ögon hela skoldagen känns det som. Ska försöka vakna till liv nu och sen fortsätta att måla rummet eftersom pappa och jag köpte mer färg idag :) Tänkte läsa igenom biologin också så jag blir mer säker inför redovisningen och debatten imorgon. När pappa kommer hem från sin träning blir det julmys med glögg, pepparkakor och skinkmackor, looooove it!

Jag älskar mat

Är hemma nu från att ha varit hos farmor och farfar i några timmar med släkten. Vi åt fyra olika pajer med sallad, ost&kex med vindruvor och sen fika med lussebullar och kakor, farmor kan hon :) Har nog inte varit såhär mätt sen förra julen tror jag, haha. Ser verkligen fram emot söndag nu då vi ska ha lilla julafton med släkten på pappas sida. Sen på riktiga julafton ska vi vara med halva släkten på mammas sida :)




Färgade linser

Är du bloggare och har varit aktiv i mer än två månader? Vill du ha gratis färgade linser? Genom att blogga om Färgade linser så får du nu ett par, helt gratis :)


Snart tar jag jullov

Nationella provet i Matematik C är avklarat, fyfan så skönt! I fyra timmar satt jag och kämpade med alla uppgifter och jag tror att det gick riktigt bra, eller det vågar jag inte hoppas på men :) Nu har jag suttit i datasalen med jenny och nejra i några timmar. Eller nejra åkte iofs hem för ett tag sen och då körde vi på en stooooor gruppkram eftersom hon åker till Bosnien nu :( Hoppas du får det bra älskling<3

Nu är spanskaarbetet och medicinfrågorna klar, ska bara leta upp en skrivare så att jag kan lämna in sen. Jag har alltså fått tre grejer gjorda idag: matte, spanska och medicin :)

Ikväll ska jag ta det lugnt och bara njuta så mycket det går, för det har jag verkligen förtjänat nu! Farfar fyller år idag så vi ska åka dit ikväll med hela släkten och äta middag och babbla om allt och inget, I like it :)

Historian om Adam

Som jag lovade i ett tidigare inlägg ska jag nu berätta vem Adam är, haha. Det hela började för några helger sen då jag och tess hade varit på hockey och precis satt oss på bussen. När vi satt där och sjöng lite smått kom det fram två killar och två tjejer till oss. Den ena killen hälsade på tess och då körde hon med vår raggningsreplik: - Well hello there, have we met before? Adam, som han så fint presenterade sig som, trodde då att tess inte var svensk. Så han frågade vart hon kom från. Då svarade hon Phoenix, USA. Och sådär fortsatte det hela vägen från Läkerol Arena ändå upp till söder. Då hade vi präntat i honom att tess var från USA och bara var på besök i Sverige, att hon var min kusin, att hon skulle börja studera på Harvard, att hon skulle åka tillbaka till USA om några veckor igen osv ,osv... Samtalet var förstås på engelska hela tiden men det var riktigt svårt att hålla sig, haha! Dessutom började tess att skratta vissa gånger när han skämtade på svenska men han verkade inte fatta det. Sen fick han våra nummer och han har pratat med tess både på mobil och sms några gånger. Det roliga med det hela är att tess verkligen ska åka till USA nu till helgen, så hon kommer ju att försvinna från gävle ett tag. Men i januari kommer hon hem igen, och då kommer det att bli jävligt kul när hon måste avslöja sig, haha :D:D

Så i lördagsnatt vid 12 tiden pratade tess med honom och han ville att vi skulle mötas. Så vi fyra tjejer tog bussen ner till stan där vi träffade honom och hans två kompisar. Hans kompisar var lika lättlurade och gick på allting dom med. Så nu är det ytterligare två stycken som tror att hon är från USA. När vi stod där och pratade med honom i lördags började hon att skratta igen när han drog ett skämt på svenska, men han märkte ingenting den här gången heller.

Hahaha, jag börjar alltid garva så fort jag börjar tänka på det här. Sjukt kul är vad det är! :D Men nångång måste ju sanningen fram, det lovar jag :)


3 advent

Jenny och jag vaknade vid 12 imorse och då började vi med att koka hemmagjord risgrynsgröt. Den blev riktigt god och till det blev det också lussebullar :) Sen satte vi oss med matten och har pluggat det i cirka två timmar nu, we´re good. Nu blir det en paus då vi ska ta en promenad till ica och handla proviant inför det fyra timmars långa Nationella provet i Matematik C imorgon. Mycket choklad blir det! Sen blir det kanske skridskor ikväll också, det beror på om vi blir klar med matten eller inte :)


Grand Finale

Ja gårdagen, vart ska man börja? Vi hade som sagt GRAND FINALE igår eftersom det var sista helgen på året tillsammans med brudarna, dock svek nejra och carro men matilda joinade oss istället :) Blev en riktigt lyckad kväll, både nyktert och lyckat på samma gång! Det hände så himla mycket igår så jag får dela upp det i flera inlägg.

Vid halv fyra tiden igår kom jenny hem till mig och då började vi fixa oss, dricka julmust och dunka infinity (min mamma hatar nog den låten vid det här laget). Sen gled vi upp mot Läkerol Arena, highheels och isunderlag är ingen bra kombination, där vi fick stå i kö ett tag eftersom det var kroppsvisitering av snygga vakter. Precis innan det var vår tur insåg jag att jag skulle bli visiterad av Adam (som jag kan berätta om i ett senare inlägg), så jag kastade över jenny på min sida och själv gick jag till den andra vakten, haha. Väl inne i arenan träffade vi tess och så gick vi bort mot ståplatsläktaren. Där vart vi tvungna att utföra en kupp tillsammans med Tommy för att kunna ta oss in.

4 minuter innan nedsläpp gapade brynäsklacken nästan tom medan Djurgårdsklacken fick alla andra att gapa med tanke på hur dom ägde hela arenan med sitt tryck. Men i sista sekund dök killarna och trumman upp och brynäsklacken kom igång lite, men inte fullt så bra. Matchen i sig förstörde idioten till domare Rönnmark. Seriöst, det var riktigt jävla pinsamt att se hur han tog sina beslut :@ I andra och tredje perioden blev det riktigt bra tryck i brynäsklacken och i avbrottet när Brynäs mål skulle videogranskas fick vi sms från flera stycken om att vi hade blivit tvkändisar, haha :D Sen fick tess ragg av en kille som ville att jag skulle ta kort på dom hela tiden. Det var kul i början men mot slutet blev han lite väl tafsig... Matchen slutade 3-3 och efteråt hade vi varken någon röst eller energi kvar med tanke på hur galna vi var under matchen, så jävla kul var det!

När matchen var slut hälsade vi på skarp, josef & co och sen tog tess bussen hem till sig och jenny och jag gick hem till mig och dunkade ännu mer infinity innan vi tog bussen till tess. Där var också matilda och vi sjöng singstar tills dom rösterna vi knappt hade från början var helt borta. Sen gick vi ner i köket och åt pepparkakor och drack mjölk och sen tog vi bussen ner mot stan. Och fortsättningen får ni veta senare.

13 december - Lucia

Nu har det börjat frysa på riktigt ordentligt ute så snön får förhoppningsvis ligga kvar, slask är förövrigt det värsta som finns. Tänkte gå och hämta några lussebullar nu och sen återgå till att halvligga i sängen med laptopen under alla mina duntäcken. Men sen måste jag ta mig i kragen och pluggapluggaplugga! Som belöning blir det hockey och party med brudarna ikväll, inget jag tänker gå miste om :D


Alice vs Kevin

Ikväll blir det myskväll för hela slanten. Idolfinal, kebab, godis, coca cola och sen vet ni vart ni har mig. Ska försöka hinna med att färga håret i den längre pausen också. Min utväxt ser verkligen förjävlig ut just nu, men det är ju samtidigt ett tecken på att håret växer, haha :) Trevlig kväll på er!

Det går inte att ladda upp bilder just nu så ni får leva med tråkiga inlägg idag...


Tack gånger tusen

Min farbror lyckades ordna en hockeybiljett till jenny idag trots att dom var helt slutsålda. Så nu har hon en biljett som egentligen inte skulle ha släppts. Imorrn taggar vi alltså till som fan, Brynäs IF-Djurgården IF. Kommer att bli ett så in i helvetes tryck i Läkerol Arena och förhoppningsvis en lika grym match! TACK VÄRLDENS BÄSTA FARBROR!

Fredag

Sitter i datasalen med carro just nu och jobbar med vårt seminarium i biologi som ska redovisas och debatteras om på onsdag. Vi har iaf kommit en bit nu så det ser ljust ut. Ska bara skriva lite till och sen ska vi gå till matan och käka lunch, risgrynsgröt har jag för mig att det är :) Skriver mer när jag kommer hem, puss.

I´m bored

Vilka svordomar använder du mest?
men helvete, fan och jävlar

Har någon någonsin kallat dig lat?
many many times, men nejra tar nog ändå priset i att vara mest lat! Haha :D

Vem är världens bästa artist just nu?
Katy perry!

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
det gör dom säkert, men inget jag bryr mig om

Hur många syskon har du?
1 riktigt + 2 fejksyskon :D

Läser du för skojs skull?
"hejjagvarenboknördengångitiden" men nu för tiden hinner jag bara med att plugga...

Gråter du ofta?
förut gjorde jag det, men nu är det sällan

När grät du senast?
kommer inte ihåg

Försöker du alltid lära dig nya saker?
när de finns ork och lust

Vilket är ditt favoritämne på gymnasiet?
matte och idrott

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
att han visar att han bryr sig

Vilken är din favoritdricka?
coca cola

Vilken är din mammas hemstad?
gävle

Din pappas?
söderhamn

Vilka är din favoritfrukter?
vindruvor och jordgubbar, överlägset!

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
olika från person till person, men mest det motsatta tror jag

Stör det dig om någon säger att dem ska ringa men inte gör det?
JA, UTAV BARA FAN!

Om du var född av motsatt kön, vad hade du velat heta då?
william

Stress stress stress

Jag är så jävla stressad just nu att jag är yr och har kramp i magen. Ge mig några timmar till på dygnet tack? Men jag börjar  inte förrän vid 11 imorrn så jag får i alla fall sova ut för en gångs skull. Men sen fortsätter stressen och jag får se hur mycket jag kommer att orka, troligtvis är jag helt död på lördag då vi brudar ska ha vår GRAND FINALE :( Kaffe kan kanske bli min räddning? En energikick liksom? Dock finns det en hake, jag avskyr kaffe. Men vafan, äre party så äre. Då finns det alltid lite energi kvar att utnyttja :D

Laddat i en månad

Imorgon är det äntligen dags för hockey på idrotten och jonas och andreas ska hålla i lektionen. Jag är taggad som fan och inget, jag säger inget, kommer att kunna stoppa mig. Watch out NV2C!


Shoppingkväll

Lång skoldag idag som aldrig verkade vilja ta slut. Men det gjorde den tillslut och då gick jag, jenny och carro till Expert där jag hämtade ut mina bildförstoringar som blev riktigt bra! Sen hämtade mamma upp mig och så åkte vi ut till Valbo köpcentrum. Köpte vinterskor (hallelujah) och en stor ram till en av bildförstoringarna. Sen åkte vi hem och käkade ostkaka och mörk choklad med hallon i som jag fick i namnsdagspresent :) Nu har jag precis ramat in en av bilderna och det blev så jävla bra att jag vill ha julafton nu så att jag kan få ge tavlan till pappa i julklapp. Men jag får försöka hålla ut dom här 15 dagarna istället...


Helfodrade och varma :)

9 december - Anna

Idag är det min och mammas namnsdag, grattis till oss :D

Måndag = hockeykväll

Kastade mig ner i sängen framför MTV så fort jag kom hem från skolan idag och somnade. Sov i nästan 3 timmar och när jag vaknade hade all snö smält bort :( Tog en promenad i regnet till ica med pappa och nero och nu sitter jag här alldeles genomblöt. Har försökt plugga matte också men jag ger upp så lätt. Ska försöka lite till sen innan pappa och jag ska käka och se hockeymatchen, frölunda-brynäs. På lördag ska jag och jenny förresten upp till läkerol och se brynäs-djurgården. Kommer bli mycket folk och ganska så stökigt, så just därför har dom satt in extra poliser och kommer att ha kroppsvisitering. Det hade dom mot linköping också men det var bara för att träna.


Patetiskt

Det är så jävla skönt att ha fått det bekräftat, att du är en stor jävla idiot och att jag är värd nått så mycket mer. Fyfan vad jag mår bra efter det här. Nu vet jag att det finns personer som är så grymt mycket bättre än du.

Dessutom vet vi nu vad vissa personer går för. Vad som prioriteraras i första hand. Men det måste få ett slut, för snart kommer någon att bli riktigt sårad.

Hockey är mitt liv

Var upp till läkerol förut och kollade på hockeymatch med tess och matilda och nu sitter jag och brorsan och kollar på hv71-brynäs, 1-1. Vid sju kommer tjejerna hit och förpartajar och sen vet man aldrig vart kvällen slutar :D

6 december

Igår var tjejerna här, kikade på idol och åt en masssssa onyttigheter. Vid tolv åkte alla hem förutom tess som sov kvar :) Men nu är jag ensam igen och ska försöka plugga lite innan jag, tess och matilda ska upp till läkerol och kolla på hockey! Sen blir det förhoppningsvis en helgalen natt :D

21.00

Långpromenad med pappa och nero, plockmat med buffalo wings, bonde söker fru, coca cola, 70% choklad och nötter = perfekt myskväll :) Om det kunde vara såhär varje dag!


<3


DU ÄR BÄST, VERKLIGEN, JAG ÄLSKAR DIG!

3 december

Ingen sovmorgon idag heller. Nero sprang runt runt tidigt imorse och ville ut så det var bara att ge sig ut i kylan. Men istället fick jag en massa tid över så jag har nyss käkat frukost och nu ligger jag och nero i sängen och myser framför andra avenyn :) Ska förbereda inför nått inviduellt styrkeprov idag på idrotten och sen har vi biologi och spanska.

JAG VILL HA SNÖ!!!


Hamburgare på svenska

Fortsatte med målningen av mitt rum så fort jag kom hem idag ända tills färgen tog slut, bara en och en halv vägg kvar nu! Efter en välbehövlig dusch, såg ju ut som en snögubbe, kom pappa hem med MAX :) Har precis kollat på andra avsnittet av sunes jul nu (den julkalender jag tänker se i år) och ska fortsätta med andra avenyn och nyaste avsnittet av gossip girl. Imorrn har vi sovmorgon och på kvällen ska jag och pappa ha myskväll och laga mat tillsammans eftersom han kommer att vara borta varje kväll resten av veckan :(

Katy Perry - Use your love


2 december

Var helt död imorse eftersom jag pluggade matte hela natten, så jag tog bussen en kvart senare än vanligt men kom ändå till skolan till halv nio. Men vi har ingen riktigt lektion nu eftersom vi fortfarande håller på med Speaking test. Så medan några sitter och gör det får vi andra vara i datasalen. Har precis gjort klart alla 27 genteknikfrågor och ska fortsätta med spanskan när som helst, I´m goood :) Får se vad jag hittar på ikväll, är så trött att jag bara vill lägga mig ner över tangenterna nu så jag åker väl hem och sover efter skolan. Pappa ska bort ikväll också så jag måste vara hemma med nero :)

1 december

Har sen två-tiden hunnit med att äta kinamat, målat rummet, fikat med carro och tess på Wayne´s, planerat helgen, käkat pizza, kollat på hockey, somnat i soffan, varit ute med nero, fikat med pappa, redigerat bilder och hjälpt brorsan med hans engelska inlämning. "Glömde bort" att plugga matte så ja får väl ta och göra det nu istället. Godnatt.

Lucka nummer ett

Satte mig för att kolla på julkalendern imorse eftersom det är en tradition man aldrig blir för gammal för. Men fyfan. Jag blev ännu mer besviken än vad jag trodde att jag skulle bli. Hur svårt kan det vara att göra en seriös julkalender? Som sagt, det var bättre förr. Jul i Kapernaum, Mysteriet på Greveholm, Pelle Svanslös, När karusellerna sover, Julens hjältar... Jag tänker fan ladda hem nån utav dom och kolla på ett avsnitt varje morgon istället.


Vart tog snön vägen?

Måndag igen och skoldagen tog som vanligt slut lika fort som den började. Vi hade test på matten som gick riktigt bra och sen började vi med det självständiga arbetet i spanska. Sen satte jag mig på bussen hem till pappa och gick ut och fotade med nero :) Har en massa grejer att göra nu och det är lika bra att få det gjort innan det blir mörkt och jag tappar lusten. Ska bl.a. måla rummet, plugga matte och kanske baka lussebullar. Men tänker nog vänta med bakningen tills brorsan kommer hem så att man får lite hjälp (med att äta upp degen typ, hehe).


1 advent

Hann inte skriva igår så jag sammanfattar gårdagen nu istället.

Blev väckt vid 10-tiden av pappa som ringde och sa att jag skulle komma dit. Han sa att det inte bara var han och nero hemma hos honom utan tre till också. Eftersom jag direkt fattade vad han menade så kastade jag på mig kläderna och sprang dit. Och jag hade rätt, hemma hos honom var både gunnel, kenzo och nico (som förövrigt är neros brorsa). Dom hade åkt från norrköping igårkväll och överraskat pappa och jag blev lika jävla glad som honom av att se dom :D Vi åkte direkt hem till farmor och farfar med alla hundarna och fikade, glögg och lussebullar. Sen fortsatte vi till jennys hund&katt och köpte specialmat till kenzo eftersom han har problem med lederna. Fick också träffa jennys hundar elsa och nova som också är schäfrar :) Sen skjutsade dom hem mig till mami där jag bara hann byta om och sen åkte vi två ner till invigningen av bocken. Träffade även på farmor och farfar där :) Så himla fint med all belysning dom satt upp i hela stan nu, bara snön som fattas... Åkte hem sen och gjorde hamburgare med riktiga MAX-hamburgerbröd, sånna dom använder till Frisco-burgarna, skitgoda! Sen åkte vi och hämtade upp tess på söder och fortsatte till brynäsvallen. Åkte i ungefär 1½ timme tills lamporna släcktes och då skjutsade tess mamma hem mig :) Kollade på Wallander med la familia, fikade och pluggade matte innan jag somnade.






RSS 2.0